Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

U igri je pet gradova kandidata: Pariz, London, Nju Jork, Madrid i Moskva.
Dakle sve super-teška kategorija.

Upravo ovih dana je objavljen preliminarni izveštaj posebne komisije MOK-a. Pariz i London su najbolje ocenjeni, "very high quality", zatim slede Nju Jork i Madrid ("high quality"). Moskva je prokomentarisana u stilu "a u?estvuje i Moskva".

Finalni izbor ?e biti 6. jula ove godine.
Za koga navijate?
Ja mislim da bi bilo najbolje da igre budu u Madridu ili u Parizu.

Više informacija na sajtu eurosporta:
http://www.eurosport.com/home/pages/v4/ ... 7285.shtml

:surfer:
By Çâðê_DUP
Pariz.
Imali smo ve? Barselonu i Atlantu i to relativno skoro, London mi je uvek zvu?ao bezveze, pa i za OI. :obesen:
Moglo bi u Moskvi ako ve? ne u Parizu.
Korisnikov avatar
By DIONIS
Madrid zbog gay brakova,ko jebe naduvane francuze,NE evropi-Ne olimpijadi,sales egoistes
Korisnikov avatar
By zboO
jedan americhki grad i ostali evropski...bio bi HIT da dobije New York, ali iskreno mislim da su male sanse!! Moj tip, Pariz...nekako ne vidim London u celoj toj prichi...i Barselona je bila domacin, tako da onda i Madrid otpada (nekom mojom logikom)....ma ko ce ga znati..

ko da najvise para, pobedice!!! :hvala: :hvala:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Paris ?e dobite, siguran sam...

..ja uvek navijam za najblizi grad Srbiji, pa ima što više naših ljudi.

Ajd da se organizujemo da idemo u Peking 2008, trans-sibirkom železnicom ;)
Korisnikov avatar
By Mars
Ajde. Podrzavam zeleznicu.
Ali skrooooooooooz do Vladivostoka, pa onda nazad za Peking...

Steta sto nije bagatela kao nekad...

Elem...OI.Hm.

Moskva je bila, ali to ne mora nista da znaci. Ionako ima najmanje sansi. Paris... Imam neke skore asocijacije na razna dogadjanja u Parizu vec (svetsko u atletici, mislim, znam da sam uzivao gledajuci maraton).

Ja bih najradije London. To bi mi bilo drugacije od svega do sad.
By Storm
?ini mi se da ?e u prvom krugu glasanja da ispadne Moskva, pa onda Madrid, a onda ?e biti komplikovano. Verovatno ispadaju London ili Nju Jork, a Pariz ?e sigurno da vodi do poslednjeg kruga glasanja. E tada nastaje prava pijaca, ali verujem da ?e Francuzi uraditi sve što treba.
:cool:

A što se ti?e transibirske železnice do Pekinga, ja sam za.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Od kada su eliminisali Istanbul, potpuno mi je svejedno, ali OK dajem blage simpatije Moskvi. :trampolina:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by BlueUnion
Od kada su eliminisali Istanbul, potpuno mi je svejedno, ali OK dajem blage simpatije Moskvi. :trampolina:
Slazem se. Po meni trebalo je organizaciju poveriti Turskoj. Mislim da bi se pokazali kao fenomenalni domacini. Finale lige sampiona su odlicno organizovali.
Od ponudjenih opcija.....hm sta ja znam navijam za Madrid.
Korisnikov avatar
By DIONIS
napred Madrid,ostali stoj!
Korisnikov avatar
By bigirl
London. (A vi kao niste znali šta ?u ja ovde da napišem?) :) :trep:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by bigirl
Pa sad, ja mislio gledajuci tvoj avatar da ces navijati za Moskvu. :lol:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by ZvezdasBG
Originally posted by bigirl
Pa sad, ja mislio gledajuci tvoj avatar da ces navijati za Moskvu. :lol:
Pa...ipak u tom dvoboju pobeðuju Englezi... :pinknaocari:
By Storm
Dakle sutra ?e se sve znati.
U najužem izboru po svemu sude?i bi?e Pariz i London.
U timovima gradova koji se takmi?e se nalazi onoliko slavnih sportista, plus celebities...
:cool:
Korisnikov avatar
By colorado
Ja bih voleo da pobedi Njujork samo zato sto cu tad tamo najverovatnije ziveti. :D
Korisnikov avatar
By NegativE
mojne, pa kud ce ak ne na ostrvo!!!
ako London dobije, ne propushtam taj spektakl, eto mene u prvim redovima :trampolina: :tushe: :tegovi: :vijaca:
By Storm
E dakle stvarno...
Baš sam loš prognozer.

Ma važno da to budu zanimljive Olimpijske igre i to je to.

?estitam svima koji su navijali za London.
Korisnikov avatar
By Moa
Da,London je dobio pravo da organizuje Letnje Olimpijske igre 2012.godine.Ovo je bila jedna od najneizvesnijih borbi za organizaciju,vodila se izmedju Londona i Pariza,dva velika evropska grada koji imaju dugu sportsku tradiciju.Kao sto ste rekli prvi iz igre ispali su Rusi,sa svojim kandidatom Moskvom,dobili su "svega" 97 glasova,zatim je sledio Njujork sa 100 glasova,a potom Madrid sa 104.U poslednjem krugu London je dobio svega 4 glasa vise od Pariza.Britanci su vrlo zustro proslavili pobedu,slavilo se na ulicama,centralna proslava desavala se na Trafalgar Skveru,a na licu mesta tj u sredistu organizacionog odbora.Predsednik kandidacionog odbora Lord Sebastijan Kou, veliki atletski šampion na srednjim prugama, na odli?an na?in predstavio je kandidaturu svog grada pred samo glasanje.

"Ovo je najbolja mogu?a vest za britanski sport. Imamo priliku da uradimo sve što smo želeli", rekao je posle proglašenja Kou.

London inace ima vec tradiciju organizacije Oilimpijskih igara,organizovao ih je dva puta do sada,1908.godine i prve posleratne igre je takodje dobio one 1948.godine.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!