Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Kako perete ves?

1.Rucno
4
9%
2.U ves masini
39
83%
3.Uglavnom ga samo vetrim
4
9%
Korisnikov avatar
By Sunce u Zenitu
oh dobro je ziveti sa roditeljima:dvaprsta:

a ja jedino perem tange iz prostog razloga nekako mi glupo da mi mama pere gace za shlihtanje:vogue:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
ccc ti u tangama, e bytw dobro si ispao na toj slici ... :grom:
Korisnikov avatar
By Sunce u Zenitu
na kojoj slici:trach:

i sta fali meni u tangama???:misici:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
cesta pojava izgleda :D :kissing:
Korisnikov avatar
By reveal
znaci, samo ga provetravam... :lol:

salim se... u ves masini, naravno. samo sto se jako bojim centrifuge i mora neko da bude prisutan :uplasen:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
jooj sunce srecica :D :rotflmao:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Sunce u Zenitu
oh dobro je ziveti sa roditeljima:dvaprsta:

a ja jedino perem tange iz prostog razloga nekako mi glupo da mi mama pere gace za shlihtanje:vogue:
Da li to znaci da odvajas tange od ostalog vesa, pa ih posebno sortiras i krisom stavljas u ves masinu da se peru?

Ili ih peres na ruke?
Korisnikov avatar
By Sunce u Zenitu
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: tange perem sam a ostale gace u masinu sa ostalim
axxaaxxaxaxa

a sta tebe to zanima????? :roflmao: :roflmao: :kopanos:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Sunce u Zenitu
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: tange perem sam a ostale gace u masinu sa ostalimaxxaaxxaxaxa

a sta tebe to zanima????? :roflmao: :roflmao: :kopanos:
Pa, zbog ovog sto je markirano me je zanimalo. Znamo da tange imaju specifichan deo koji se uvlachi u guzni procep, shto dovodi do specifichno izrazenijeg prljanja na tom delu.
Pitam se, kako uspevash ruchno da otklonish te zuckaste flekice?
Korisnikov avatar
By Sunce u Zenitu
kako sad to objasniti hmmmmmm

vidis ja moje tange ne nosim po 5 dana non-stop tako da i nema vremena da se nahvataju zuckaste fleke koje se mozda kod tebe stvore,ali kod mene ne

higijena je tu vrlo bitna

i da

P.S.TANGE NE NOSIS 24 SATA BEZ PRESTANKA
VEC KAD IDES NA ZURKICU,ILI NA SPLAV,ILI KOD MOMKA KOD KOGA ZNAS DA CE BITI SEX-A,A ZA KOGA ZNAS DA VOLI TANGE NA MUSKARCU

uh xixixixi

:tenis:
Korisnikov avatar
By *deni*
Sunce u zalasku
higijena je tu vrlo bitna
Upravo zbog toga me i chudi shto kazes da tange peresh ruchno!
Bez obzira sto ih,kako kazesh, nosish vrlo,vrlo retko (tj. samo kada idesh na sex), preporucljivo je iskuvavanje, jer je ta nit koja tange i chini tangama, ipak u neposrednom dodiru sa chmarom.
Korisnikov avatar
By Sunce u Zenitu
NE UBACUJ MI RECI U USTA
nisam rekao da nosim tange samo za sex

uostalom drzi se ti tvojih gaca ja cu mojih i svi srecni :predaja:
Korisnikov avatar
By Oziris
U ves masini, a kapute, kostime, sakoe na hemijsko ciscenje.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by gothrose
Da te 'utesim',ni ja nemam pojma kako radi ves masina tj. cemu koje dugme sluzi...znam samo da mora da se sipa deterdzent u nju,negde... :blush:
Ja se snalazim sa rucnim a masina mi je malo to much :ves: ....
I ja planiram da naucim.....jednog lepog dana :smeh: :smeh: :smeh:

:lukavi:

E ovde mi fali smajlic koji se krsti! Kakva zena. :hand:
Korisnikov avatar
By spliff
gorenje wa 543

slovenci su zakon :pivce:
Korisnikov avatar
By spark
u ves masini.

rucno nisam prao nista, od vojske. a i tamo sam to nerado i sa velikim naporom cinio.

nije da ne volim kucne poslove. volim da perem sudove. da usisavam. ne volim bas da peglam. nikako da naucim da brze peglam. ali stvarno ne volim da perem rucno.

:tornado:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
1. Ustanem u cik zore
2. Proverim da li je crveno slovo
3. Ukljuchim mashinu sva ozarena

Zibvim sa babom, koja ne podnosi miris prashka, omekshivacha i tako to, pa mora mashina da se rano ukljuchi da bi ona mogla da sheta i otvori vrata (od terase, ujutru je najchistiji vazduh) da se ne bi ugushila :smiling: uz to, moram sve crkvene praznike (zbog nje) da poshtujem inache cu goreti u paklu :redaljka:
A ja vec PROLAZIM KROZ PAKAO pored moje legendarne babe :) bog neka je chuva tako gluvu (ziveo vrishteci sex) :saint2:
Korisnikov avatar
By KiWi
meni mama pere veš. U Candy mašini... sad smo kupili neku novu (još nije montirana) koja sve radi sama, samo stisneš dugme i to je to.... sad ?u i ja mo?i da perem svoje erotsko rublje, ne?e morati da ide na ru?no pranje :) ..
Korisnikov avatar
By Bole
za sada mamica u ves masini mada kada ona nije tu ja se pozabavim sa uljucivanjem iste....
Korisnikov avatar
By ms-dynamite
Svakog drugog ponedeljka, jer tada imam najvise vremena posle skole, uprtim ogromnu torbu sa unapred klasiranim stvarima pa u Martha's Laundrette, a ako je tamo guzva, onda kod Nikkie...e onda krece zurka...bitka za masinu ..citanje novina dok cekas da se zavrsi pranje pasusenje...nije bas zdravo ostaviti ves..desava se da nestane..i onda ti se u svoj toj muci unisti najbolja kosulja...i jos moras da im platis...

I na kraju ispizdim i nosim ves u drugi grad koji je udaljen sat i po vozom, kod prijateljice. Makar znam da mi njena masina nece unistiti svilene tangice.

Samo onda imam problem sa susenjem..Ves ide na zicu, a moja friendica ima psa koji obozava da juri ptice po dvoristu i da zvace rukave preostalih kosulja....

K meeeee! Ja nikad ne mou da pobedim! Hocu moju mamu!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Gospode boze, kakva tema !

Neverovatno !

Kako perem ves ?

Rucno, brate, na ruke, pa zuljaj i ribaj !
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!