Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by deniE,onda zaista nemam apsolutno nikakva prava da se zalim sto ista rucno perem...gothroseNista mi ne pricaj, sestro slatka. U vojsci dok sam bio, naprao sam se rucno zokni i carapa za citav puk!
2.osetljivije stvari-donji ves-rucno...
Originally posted by 2Q2Bstr8Da te 'utesim',ni ja nemam pojma kako radi ves masina tj. cemu koje dugme sluzi...znam samo da mora da se sipa deterdzent u nju,negde...
meni mama pere veš, nemam pojma kako. ina?e, planiram da nau?im da koristim veš mašinu. jednog dana...
Originally posted by Johnny RocketMa daj, u praonicama uvek upoznas nekog super - "dvoje su se tako smuvali".
Cudno mi je to na zapadu...praonice.
Ne mogu da zamislim da u kuci nemam ves masinu, jeste da zauzima prostor, ali da se cimam u praonicu, no way.
ShoplifterHm, ovo baca potpuno novo svetlo na praonice.
Ma daj, u praonicama uvek upoznas nekog super - "dvoje su se tako smuvali".
Originally posted by Johnny Rocket
I ja sam mislio da nikad necu nauciti da koristim to cudo tehnike, ves masinu.
Onda rekoh sebi 'Johnny, ako ume tvoja baba sa 4 razreda skole, nemoguce da je toliko komplikovano'.
I nije. Uopste.
Cudno mi je to na zapadu...praonice.
Ne mogu da zamislim da u kuci nemam ves masinu, jeste da zauzima prostor, ali da se cimam u praonicu, no way.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!