Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Pijete li BI vodu.....heheheh

ili je ona rezervisana samo za bisexe???

Ja npr najvolim KNJAZ MILOSH, MINAKVU, MIVELU

Dakle, gazirane i mineralne

Od ovih blazih varijanta....tu je npr veopma blago mineralna Voda Voda!!!

A vi???

:kada:
Korisnikov avatar
By SouthSide
Ja je samostalno flasiram,
odvrnem cesmu i natocim u flasu,
a nalepnice su razlicite

:njanja:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Negazirana Rosa rulz :kisa:
Korisnikov avatar
By ciceron
Dosta voda sam probao ali mi je najukusnija voda Voda iako znam da je najlosijeg kvaliteta. Rosu ne podnosim jer mi se povraca od nje. Osecam neki ukus metala u njoj.
Korisnikov avatar
By Mars
Knjaz Milosh.
Blago promuckan.

"Odlazimo zauvek. Ja i moj tata i moja deca i moj muz ne zelimo da zivimo u zemlji u kojoj 200.000 cobana horski peva cobanske pesme o nekakvim ruzicama, trnju, lipi i djurdjevku, umesto da slusaju Cecu i citaju moje knjige u kojima otkrivam najvece svetske tajne i demistifikujem najvece svetske zablude." (Isidora Bjelica, ona lujka s petog sprata)
Korisnikov avatar
By *deni*
MINAKVU.
Ona je najjef..., ovaj, ima najvise minerala.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by SouthSide
Ja je samostalno flasiram,
odvrnem cesmu i natocim u flasu,
a nalepnice su razlicite
Ja isto kao i SouthSide
Korisnikov avatar
By nEne
RosA mi je, kao ekspertu-potrosacu, najprihvatljiviji izbor -- pocev od imena proizvoda, preko dizajna etikete do ukusa.... RosA je moj izbor. Inace, kad smo vec kod IMENA PROIZVODA -- what's the deal with VODAVODA?!?!?!!?!? ima li neki marketer ovde da mi objasni smisao ovog (neinventivnog) naziva.... (inace ta vodavoda mi je takodje lepa voda, i cesto je pijem) i treci moj izbor bi bio Knjazeva AquaViva.... (i opet problematicno ime...)

* gazirane flasirane vode su meni: NE NIKAKO! :bljak:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
U 70% slu?ajeva pijem Rosu, negaziranu, 29,9% Prolom, 0,1% onu iz pipe tj. ?esme :D

:deda:
Korisnikov avatar
By nEne
Originally posted by Goraan
....iz pipe....
:smeh: :smeh: :smeh: jel to dugouzlazni akcenat na 'i'?
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Samo Prolom, mada u zadnje vreme pijem i Knjaz Milos iako kiselu ne podnosim... Sto je zivot cudan....
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
od pre dve godine pijem isklju?ivo flaširanu vodu, jer je ova iz vodovoda ovde u gradu katastrofa.

pio sam Prolom, a od nedavno prešao na AquaVivu. ina?e se savetuje da se vrsta vode koja se pije menja svakih mesec - mesec i po dana, jer svaka ima razli?it sastav i blagotvorno deluje na neki sistem u organizmu. a na ovaj na?in se postiže najbolji efekat.

i još jedna stvar, po poslednjem istraživanju kvaliteta na prvo mesto su dospele upravo AquaViva i Prolom, a Voda Voda i Rosa su bile najgore. ?isto za razmišljanje.
Korisnikov avatar
By Mars
Voda Voda mi je antipaticna, bog zna zasto...

A neprakticna mi je za pijenje po ulici u hodu jer ima presirok grlic.

"Odlazimo zauvek. Ja i moj tata i moja deca i moj muz ne zelimo da zivimo u zemlji u kojoj 200.000 cobana horski peva cobanske pesme o nekakvim ruzicama, trnju, lipi i djurdjevku, umesto da slusaju Cecu i citaju moje knjige u kojima otkrivam najvece svetske tajne i demistifikujem najvece svetske zablude." (Isidora Bjelica, ona lujka s petog sprata)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mars
Voda Voda mi je antipaticna, bog zna zasto...
Mene boji tiba od nje
A neprakticna mi je za pijenje po ulici u hodu jer ima presirok grlic.
ma da, neke stvari treba da su široke a druge uske
Korisnikov avatar
By Oziris
Aqua Viva, Prolom, i Minakva.... U poslednje vreme moja devojka i ja kupujemo one galne od 5 litara u mega marketu, pa je Vujic voda najprisutnija lately u nasem domu. :)
Korisnikov avatar
By djo
ma bilo koju, mada moram priznati, najviše volim jednu hrvatsku, zove se 'jana'... vrlo je meka:spin:
Korisnikov avatar
By Mars
Joj, a sto ja volim Radensku 3 Srca !!!

"Kada sam u odlucujucem setu gubio mec na svoj servis, samo sam pomislio na Marsovo dupe, i preokrenuo rezultat."
(Roger Federer, Wimbledon champion 2005.)
Korisnikov avatar
By Rei
Ova voda iz pipe ( :) ) mi odgovara tako da ne pijem flashiranu. Jedino flashirane soookove, i to coca colu :)
Korisnikov avatar
By Mars
Kazu da smo jedna od retkih zemalja u kojima voda moze tako direktno da se pije. Mada ja savetujem da se ond na slavinu ugradi neki filter.

"Kada sam u odlucujucem setu gubio mec na svoj servis, samo sam pomislio na Marsovo dupe, i preokrenuo rezultat."
(Roger Federer, Wimbledon champion 2005.)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Kiselu ne pijem, VODA...i u obzir jos dolazi i Aqua Viva
Korisnikov avatar
By victoria
Svetlo plavi Knjaz tj slabo gazirani i Aqua viva!
3-4 L dnevno :D
mnogo volim vodu!! Najbolje pice na svetu!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!