Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Draco
Znaci, dva dana se razmisljam sta <i da li> da napisem na ovoj temi.

Najveci problem na ovoj temi je sto mislim da je vecina zaboravila razliku izmedju gay i gay FRIENDLY mesta.

A da se gosti <ne svi, ne uvek> tamo ponasaju ponekad degutantno, to stoji. I pricaju isto tako. Sad, ja kontam da radnice ne mogu bas uvek, bas sve da obuzdaju i savladaju. Porazno je to da neko ko ima 20+ godina treba da se obuzdava i savladava tj. da yet nije naucio sta je prelazak granice pristojnosti. Odatle, kontam, i uslovljeni refleks radnica da im se upali 'red alert' lampica kad god vise ljudi krene ka wc/u.

I jos jednom, kafic je gay friendly a ne gay, tako da stvarno.....mislim, za pocetak je KAFIC a ne ne znam ni ja cija gajba, haustor or sta god. Za zavlacenje ruku <i ostalih delova tela> u tudje pantalone postoje gay zurke :) , ako vec ne postoji diskretnija opcija.

I ne dirajte mi N.
To sve stoji, ali ja sam zaustavljena u pokusaju da zagrlim bivshu (tumachiti kao prijateljicu, posto smo u takvim odnosima, iskljucivo), znaci pre toga sam je jednom poljubila u obraz (btw u tom trenutku smo pricale o hebenom holokaustu kapiram da nismo odavale utisak da cemo ne znam ni ja kako da se povatamo), hebote nije da sam prelazila granicu bilo kakve pristojnosti, nisam radila nista sto ne bih uradila u poshti ili pred roditeljima...
Kazem da ako postoje neka pravila, treba ih se dosledno drzati, znaci da ne bude da jedan dan mogu da se ljubim sa svima okolo, igram stiskavac i urlicem pijuci pivo, a sledeci ne smem da zagrlim prijateljicu...
Korisnikov avatar
By wroom
Originally posted by zbunjena
evo da ne bih citirala ceo tvoj teks....reci cu samo ovako...u pravu si.....ALI vidish....ja sam tamo redovan gost, i znam sta se desava i ne desava....ja nikada nisam imala probleme....razumem osoblje, pravila postoje i trebaju svi da ih postuju, ali isto tako pravila treba objasniti na kulturan nacin.....NJOJ je receno zasto 2 osobe idu zajedno u WC ( a mogla je i sama da vidi u cemu je problem.....veruj mi i slep bi video, pa joj je ipak lepo objasnjeno....), a ona je sve to PREcula...i pocela da se dere i razvaljuje vrata.....mozda je bas u tom momentu imala "zutu" minutu....ali izvini me, ako si menadzer (konobar, chistach....sta god) onda morash znati da se kontrolishesh!!!

PS. Nju niko ne dira....thanx, but NO thanx!!!!!!

i jos nesto, sto je meni bio najveci HIT.......dok je terala ta 2 gosta, rekla im je da plate pice (koje su platile u napred....na zalost) i da se nose iz kafica....pa znash kada bih ja platila pice nekome ko me izbacuje....mogla bi samo da sanja o tome!! Daleko smo mi od evrope!!!
Well said, I couldn't agree more :up:
:burner:
Korisnikov avatar
By wroom
Originally posted by m..
To sve stoji, ali ja sam zaustavljena u pokusaju da zagrlim bivshu (tumachiti kao prijateljicu, posto smo u takvim odnosima, iskljucivo), znaci pre toga sam je jednom poljubila u obraz (btw u tom trenutku smo pricale o hebenom holokaustu kapiram da nismo odavale utisak da cemo ne znam ni ja kako da se povatamo), hebote nije da sam prelazila granicu bilo kakve pristojnosti, nisam radila nista sto ne bih uradila u poshti ili pred roditeljima...
Kazem da ako postoje neka pravila, treba ih se dosledno drzati, znaci da ne bude da jedan dan mogu da se ljubim sa svima okolo, igram stiskavac i urlicem pijuci pivo, a sledeci ne smem da zagrlim prijateljicu...
This ,unfortunately, sounds so familiar
:hypno:
Korisnikov avatar
By bona

Najveci problem na ovoj temi je sto mislim da je vecina zaboravila razliku izmedju gay i gay FRIENDLY mesta.

A da se gosti <ne svi, ne uvek> tamo ponasaju ponekad degutantno, to stoji. I pricaju isto tako. Sad, ja kontam da radnice ne mogu bas uvek, bas sve da obuzdaju i savladaju. Porazno je to da neko ko ima 20+ godina treba da se obuzdava i savladava tj. da yet nije naucio sta je prelazak granice pristojnosti. Odatle, kontam, i uslovljeni refleks radnica da im se upali 'red alert' lampica kad god vise ljudi krene ka wc/u.

I jos jednom, kafic je gay friendly a ne gay, tako da stvarno.....mislim, za pocetak je KAFIC a ne ne znam ni ja cija gajba, haustor or sta god. Za zavlacenje ruku <i ostalih delova tela> u tudje pantalone postoje gay zurke :) , ako vec ne postoji diskretnija opcija.

I ne dirajte mi N.

friendly my :vrcka:
svaki drugi je friendlier.
da li si ikad, igdje vidjela da je zaposleni poletio za 2 djevojke koje su posle u wc i rekao 'vas dve ne idete unutra zajedno!'
c'mon.

toooo much paranoja, to je sve.
ili nesto na licnom nivou, o cemu nisam informisana.

(posto, znas, nisam cesto tamo odlazila, ali nisam bas cula da se red alert lampica upali kad god vise osoba krene... )

cheers to selectively-friendly kafana! :pionir:
Korisnikov avatar
By Goran Smith

I ne dirajte mi N.
U pravu si ti...

..ali koliko sam pro?itao sve to ... Miss Menaðer je imala bitch fit :meduza:
..i takav postupak se ne može opravdati :gitara:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Dodjavola, sto volim te homofobicne da ne kazem lezbofobicne lez devojke :( Pa sta i da su isle da se... Nije njen problem... I posle se pitamo sto je toliko zastupljena homofobija u srbiji umesto da se mi :grouphug: a mi se :sekirica: ehhh pa kako ce drugi da nas prihvate ako ni mi sebe same ne prihvamo... (ala serem) :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!