Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Samo recepti.... :lol:
Ajde da se javi neko kome je to upalilo u praksi? :D
Korisnikov avatar
By Goran Smith
JA SE JAVLJAM ... prošlo leto sam smršao 12kg za nekoliko meseci, sada do leta još oko 4 kg :teg2:

Voda je da te procisti :D

Ja uvek kada sedim za kompom imam flašu vode i polako pijuckam ... umesto cokolade i slicnog... uzmes vodu i pijuckas
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ako ti treba da smrsas ja treba da idem na liposukciju, a meni govore da sam mrshav (jer ne vide slauf ipak :D )
.
Ili ti je idol barbika? :D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
voda je super zato što ?isti organizam. ako ništa drugo, koža ?e ti biti mladala?ka i zategnuta. ništa tako dobro ne podmlaðuje i ?isti kožu kao tri litre vode dnevno. :) ovo je samo jedan od primera...

btw, ja sam imao program 5 puta nedeljno u teretanu. imao sam svog trenera (trenerku :puzzle: ) koja me je pratila i usklaðivala vežbe. to sam izdržao nekih godinu dana. onda mi dosadilo i napravio sam pauzu.

posle toga sam krenuo sa 50 sklekova + 100 trbušnjaka + 100 ?u?njeva SVAKI dan i držao se tog programa nekih 3-4 meseca. onda su mi prvo dosadili ?u?njevi, a potom i ovo ostalo. i sad ništa ne vežbam. i užasno sam leeeeeeenj... :lenj:

btw, meni ne treba program za mršavljenje, ve? za razgibavanje. imam sre?e da me salo ne?e (novi narodnjak :D ), dok s druge strane jako brzo definišem telo. ali sam lenj...
Originally posted by ZeMuNnN
Dnevno, naravno bar tri puta nedeljno.
dakle, šta: dnevno ili 3x nedeljno? :puzzle:
By Storm
Tr?anje.
Mada ima raznih tehnika, neke pomažu za skidanje kilograma uopšte, neke su navodno za "popularni" šlauf. Konsultujte http://www.runnersworld.com .
Može i bajs ali za bilo kakve rezultate treba da se vozi najmanje 4-5 puta nedeljno minimum 30-40 minuta.
U stvari najbolje pomaže ono što prija.
:surfer:
By Çâðê_DUP
Radim klasicne trbusnjake, koje mi je
pokazao trener u teretani. Fora je da uopste
ne treba odizati toliko mnogo ledja od poda,
guza se priblizi sto je moguce vise spojenim
stopalima, i legnem tako da istegnem abdominalne
misice, ruke savijene na grudima (to je za gornji deo
"plocica"); a za donji deo "plocica" legnem tako
da sake stavim ispod guze, opet istegnem abd. misice
i nogama pravim cik-cak pokrete do nekih 40-50 cm visine.
Za kose misice radim ovo: lezim, jedno stopalo
na podu, druga noga prebacena preko kolena 1.
noge; ruke na potiljku, laktom ruke iste strane kao
i noga, koja je u vazduhu, pokusavam da dodirnem
"slobodno lebdece" stopalo.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by 2Q2Bstr8
Originally posted by ZeMuNnN
Dnevno, naravno bar tri puta nedeljno.
dakle, šta: dnevno ili 3x nedeljno? :puzzle:

Dakle sve sto sam naveo uradi se tri puta nedeljno, bar da bude dan razmaka izmedju vezbi kojie se rade: npr. ponedeljak, sreda, petak i za to da se izdvoji bar dva sata dnevno. :)
By OM~`~BOY
1 dan: tracnje + osnovne vezbe
2 dan: Gym
3 dan: bike + osnovne vezbe
4 dan: gym
5 dan: plivanje + osnovne vezbe
6 dan: Gym
7 dan: triathlon

+ sex & :kralj:
Korisnikov avatar
By Pipin
Originally posted by Morgan Le Faye
ja sam od onih koji i da hoce nemogu da se ugoje, genetika je chudo:leviathan:

upravo jedem veliko pakovanje chokoladnih bananica a zali dan kada nepojedem barem jednu chokoladu, i na to sve ostalo...
Evo jos jedan koji zarko zeli, ali ne moze da se ugoji.

Jedem sve i u svim kolicinama (zvuci kao oglas, ali nije :D )

I snicle, krmenadle, cevape, raznjice, kobasice... i kupuse, spanace, paprike, krompire... i lubenice, banane, kivije, jabuke, kruske, breskve... i sosove i supe i kuvano i peceno... i mleko, jogurte, sireve i sve... Sve volem da jedem :D

O cokoladama, sladoledu i ostalim slatkisima da ne govorim.

Pivoooo....!

I sve to dzaba.. :( Nece, pa nece. Ni slauf, ni bilo kakvo salo...

No, bez obzira, radim fizicke vezbe. Teretana me najvise i ugojila od svega toga.
Korisnikov avatar
By waterlily
mrsavljenje - naveli su ljudi. Aerobne vezbe obavezno, da li trcanje, bajs, plivanje, mozda planinarenje ko voli (npr. ja) i naravno smanjiti unos ugljenih hidrata. Bitan je kontinuitet. Iz licnog iskustva znam da je tesko naterati se sam, pa bi najbolje bilo uclaniti se u neki klub. Leto je pocelo i skole kajaka su pocele da rade. Po meni je najbolja u KKK Liman u N. Sadu.

gojenje - ironicno, ali istinito, mora takodje da se trenira!

uglavnom, gde god da maknes, sport ti ne gine:astral2:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Plan za smrsati....
Najbolje je da vezbate ono sto vam odgovara. Zanemarite prejak tempo na aerobicu , sto je cesta greska devojaka koje pocinju, onda se razocaraju, ili jos gore, povrede. Isto vazi za plivanje, trcanje, ili teretanu. Ne vredi jedan ubitacni trening ako posle ne mozes da hodas dve nedelje.
Posto sam na aerobicu od svoje 15-te, sada vrlo lako hvatam ritam na bilo kom tempu, ali biram jak. Opste stanje organizma mi to i dopusta. Idem tri puta nedeljno, a ostalih dana dosta setam ili djuskam, da se razbudim, razmrdam. Retko sama radim vezbe, suvise sam lenja za to. Jedino mogu da plivam do iznemoglosti! Volim vodu!
Kazu da je sauna dobra, ali ja ne volem. Bila i zamalo se ugusila. Ne mozete da udahnete duboko jer je vazduh suv i vreo, pa kao da vas pece, Vrlo brzo se na kozi stvori sloj znoja, a to ne podnosim, osecam se kao hebeni vodozemac (oni imaju zastitni, vlazni sloj na povrsini koze, kako ne bi gubili suvise vode kada su na suvom).
Izbegavati testo, beli secer i sve sto sakuplja tecnost. Idealno pice je voda, sve ostalo slobodno mozete da batalite.
Korisnikov avatar
By iJazz
Originally posted by Morgan Le Faye
ja sam od onih koji i da hoce nemogu da se ugoje, genetika je chudo:leviathan:

upravo jedem veliko pakovanje chokoladnih bananica a zali dan kada nepojedem barem jednu chokoladu, i na to sve ostalo...
moja tajna, malo yoge, malo meditacije, i pooono leshkarenja po krevetu....
Same here... Kit Kat Chunky :love: ... Najlepše želje, Milka :drool:...

Moja tajna: pa... zapravo nema je. Samo jedem, ali se nekim ?udom ne lepi :D ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!