Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By BlueUnion
Almerija 2005
Slika

Za 49 dana po?inju 15. Mediteranske igre u španskom gradu Almeriji.

Pre nekoliko dana održan je žreb za ekipna takmi?enja, a evo i rezultata žrebova u disciplinama u kojima imamo svoje predstavnike.
Slika

Rukomet - muškarci
Grupa 1: Hrvatska (HRV), Algerie (ALG), Misr (EGY)
Grupa 2: Espana (ESP), Hellas (GRE), Bosna i Hercegovina (BIH)
Grupa 3: France (FRA), Srbija i Crna Gora (SCG), Turkiye (TUR)
Grupa 4: Tunisie (TUN), Slovenija (SVN), Italia (ITA)
Prva dva u grupi idu dalje

Rukomet - žene
Grupa 1: France (FRA), Slovenija (SVN), Hrvatska (HRV), Italia (ITA)
Grupa 2: Espana (ESP), Srbija i Crna Gora (SCG), Turkiye (TUR), Hellas (GRE)

Odbojka - muškarci
Grupa 1: Italia (ITA), Srbija i Crna Gora (SCG), Algerie (ALG)
Grupa 2: Tunisie (TUN), France (FRA), Shqiperia (ALB)
Grupa 3: Turkiye (TUR), Hellas (GRE), Maroc (MAR)
Grupa 4: Espana (ESP), Hrvatska (HRV), Misr (EGY), San Marino (RSM)

Vaterpolo - muškarci
Grupa 1: Italia (ITA), Hellas (GRE), Hrvatska (HRV), Slovenija (SVN)
Grupa 2: Espana (ESP), Srbija i Crna Gora (SCG), France (FRA), Turkiye (TUR)
Korisnikov avatar
By Crave
Mediterranean Games? Prvi put ?ujem.. sve je više sportskih takmi?enja u ''našem kraju''...
Korisnikov avatar
By * NajS *
Chek bre jel dao Dinkic lovu...

a da.....umeshao se Zepter!:shamar:
By Paris
Turkiye ? :trep:
Shqiperia? :iskolacen:
Hellas ? :kupanje:
Misr ? :nerd:

Brate to se ceni .Svi nazivi zemalja u originalu:trep: ;)
Ne sumnjam da ce ovi Shqiperijci izgubiti oba meca...mamu im Sh*****sku:djavo:
By Бреее!!!
Kakve su nase sanse, u kojim sportovima mozemo ocekivati medalje ?!? :sluske:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by ParisH.
Brate to se ceni .Svi nazivi zemalja u originalu:trep: ;)
Ne sumnjam da ce ovi Shqiperijci izgubiti oba meca...mamu im Sh*****sku:djavo:
:offtopic: Sestro mila, vidiš šta Paninijevi albumi urade od ?oveka. :pucaodsmeha:

Back sa offtopica. :)

Pa realno za o?ekivati je da u vaterpolu stignemo do finala, jer da se razumemo jedina ozbiljna konkurencija "plavima" su Španija, Italija i Gr?ka. I to ovim redosledom od najja?eg do najslabijeg. Bez Maðara u igri, naši bi se obrukali da ne osvoje zlato. E sad, šta ?e biti i kako pitanje je, jer ?e biti preforsirani od svetskog prvenstva u Monrealu (CDN). Ali bi?e i ostali, zar ne? ;)

Odbojkaši su kao u nekakvoj "rezultatskoj krizi", ali opet konkurencija nije extra jaka sem Italije, koja je kraljica ovog sporta, ali ni njima ne cvetaju ruže. Opasnost vreba i od Francuza i Grka, koji su naro?ito u usponu. Bronza bi mogla da se svari, ali ni finale nije nemogu?e.

Rukomet i muški i ženski je krenuo na pravi put i mislim da bi ?eta Veselina Vujovi?a & Vukovi?a ako za nijansu odigra ozbiljnije negoli na SP u Tunisie 2005 mogla da ostvari plasman u polufinale, a posle je sve mogu?e. Ipak u ovom takmi?enju je najbolja konkurencija. Tu je krem svetskoga rukometa. Žene su prošle godine bile na korak od strava uspeha na SP u Hrvatskoj, ali kriminalna utakmica protiv Austrije ih je ukopala. Ne znam ja?ine razli?itih reprezentacija, ali mislim da mogu da proðu grupni deo takmi?enja.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Rukomet - muškarci
26/06/05
SCG - TUR 33-26

Rukomet - žene
26/06/05
SCG - TUR
43-40
Korisnikov avatar
By zboO
treci dan veoma uspeshan po "plave"....osvojili smo 3 zlatne medalje: Snezana Peric (karate), Jasna Shekaric (sportki pistolj), i Kristijan Flich (rvanje) :klap: :klap:

bronzani su bili: Aranka Binder (streljastvo), Ognjen Filipovic, i Dragan Zoric (kajakashi) :klap: :klap:

i ostali napreduju po planu.....

:up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Cool. Ma ja pratim kolektivne sportove. Samo ti pisi o individualcima. :novinar:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Rva? gr?ko-rimskim stilom Davor Štefanek osvojio je srebrnu medalju na Mediteranskim igrama u španskom gradu Almeriji, pošto je ju?e, u finalnoj borbi u kategoriji do 60 kg, izgubio na poene od Egip?anina Ašrafa el Garablija. U kategoriji do 96 kg istim stilom Radomir Petkovi? je osvojio bronzani trofej, pobedivši u me?u za tre?e mesto Italijana Dajgora Timon?inija. Dalibor Buši? je u kategoriji do 74 kg izgubio od Francuza Krištofa Genja i ostao bez odli?ja. "Plavi" su do sada na ovogodišnjim Igrama Sredozemlja u Almeriji osvojili ukupno deset trofeja.
Rukometna reprezentacija Srbije i Crne Gore pobedila je sino? Francusku 28:25 u 3. kolu Grupe C na Mediteranskim igrama u Almeriji. Reprezentacija SCG ?e, kao prva u grupi, igrati sa Slovenijom, dok ?e Francuska igrati sa Tunisom. SCG ?e ?etvrtfinalnu utakmicu odigrati u sredu u 18 sati. Ostali ?etvrtfinalni parovi su: Hrvatska-Gr?ka i Španija-Egipat.

Bokeseri Srbije i Crne Gore ju?e nisu imali previše uspeha na Mediteranskim igrama. Zoran Mitrovi? je ubedljivo poražen od turskog boksera Bulenta Ulusaja (26:4) u velter kategoriji (do 69 kilograma), dok je Tomislav Antelj u kategoriji do 91 kilogram poražen od Italijana Klementa Rusa (15:6). Jedino je Milan Piperski u superlakoj kategoriji (do 64 kilograma) pobedom nad Alžircem Benom Besmijem uspeo da se plasira u ?etvrtfinale, gde ga ?eka bokser iz Bosne i Hercegovine Emir Telalovi?.

Reprezentativka Srbije i Crne Gore u streljaštvu Jasna Šekari? zauzela je ?etvrto mesto u disciplini 10 metara vazdušni pištolj, na Mediteranskim igrama u Almeriji. Šekari?eva je do finala došla kao druga u grupi, ali je u finalnoj seriji imala isti broj krugova kao i tre?eplasirana Italijanka Manuela Franconi (482,9). U raspucavanju za bronzanu medalju Italijanka je bila uspešnija. Zlatnu medalju osvojila je Brižit Roj iz Francuske (483,6), a srebrnu Marija Papadaki iz Gr?ke (483,3). (RTS, Beta)
Korisnikov avatar
By BlueUnion
13 medalja za nasu zemlju za sad.

Inace prekjuce je dan prosao u znaku dva prebega, tj. brace Janjic. osvojii su zlato. :kletva:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by BlueUnion
13 medalja za nasu zemlju za sad.

Inace prekjuce je dan prosao u znaku dva prebega, tj. brace Janjic. osvojii su zlato. :kletva:
Slepci....
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Sre?a naša te Maðarska ne izlazi na more. Ina?e bi i mila seja nastupila. :sw:

Btw Pletikosi? je postavio nov rekord Mediteranskih igara. :klavir:

Trenutno smo 10. na rang listi po broju osvojenih medelja. Ispred nas su samo Slovenci. :spank: :skorpija: :uljenavatru:

Imamo 4 zlata, 5 srebra i 4 bronze.

Iza nas su Horvati i Bosnikanci.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
The Balkan team qualify as group winners
The Serbian team have beaten France 25-28 in one of the closest games of the tournament. The Serbs made the most of their superior experience against a young French side, and have classified as group winners. This means that Serbia and Montenegro go on to play Slovenia, and France will face Tunisia, in what promises to be the most attractive tie of the second round.

Ovo je tekst sa zvani?nog portala Mediteranskih igara.

:jerry:

Anyway super je, našim rukometašima je kona?no krenulo. Da li ste primetili da je media coverage kod nas gotovo ravan nuli?

Naši rukometaši su osvojili prvo mesto u grupi. Bravo!

Tunisie je prva zemlja koja je pobedivši Francuze u 1/4 finala izborila plasman u 1/2 finale.

U ženskom rukometu, naše devojke su osvojile drugo mesto u grupi nakon poraza od ekipe doma?ina u poslednjem kolu grupne faze, te ?e u 1/2 finalu igrati sa ekipom Hrvatske. :marinac:

Serbia surprises Italy, beating them three sets to one
The Italians fall apart before the stronger-than-ever Serbs

Opet zvani?an sajt.

Naši odbojkaši su razbili Italijane 3-1. :die: Neverovatno da ovo na TVu nije moglo da se ?uje sramota. bitno je da su novine pisale o Jani?ima. :neznam:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Crave
Mediterranean Games? Prvi put ?ujem.. sve je više sportskih takmi?enja u ''našem kraju''...
Mislim da nisu nove. Mese ?ini a su jedne mediteranske igre, ?ini mi se 1979. godine održane u Splitu :yes:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by Stripi
Originally posted by Crave
Mislim da nisu nove. Mese ?ini a su jedne mediteranske igre, ?ini mi se 1979. godine održane u Splitu :yes:
Pa zar nije tada i otvorena "Poljudska ljepotica" barem u ovakvom obliku kakva je i danas?
Korisnikov avatar
By Stripi
Nisam siguran rekoh. Tad sam imao godinu dana.
Samo sam ustvrdio da te Mediteranske igre nisu tako nova stvar.
Možda samo nismo dugo sudjelovali na njima, to je sve :yes:
Korisnikov avatar
By zboO
Milosh Mijalkovic (dzudo) osvojio ZLATNU medalju....

Olivera Jevtic...bronzana medalja, na 10.000m.....

Rukometashice se plasirale u FINALE pobedom nad Hrvatskom rezultatom 40:33 !
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!