Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Don`t Look
Originally posted by unic0rn
Hm... Mozda ti neko pokloni neko zivuljche a to bude inkarnacija tvoje karmichke ljubavi.

Pa se onda svi zgrazavaju na zoo sex.. :cigareta:

Ocigledno je da situaciju treba dublje sagledati..

:klap: :lol: :klap: :lol: :klap: :lol:
Korisnikov avatar
By Don`t Look
Originally posted by EYA
Originally posted by DIONIS
TEORIJSKI je nemoguce da SVI sretnu svoju karmicku ljubav,sta god to znacilo....
To bi znacilo da postoje NEKOLIKO paralelnih svetova oko nas koji se nalaze u istom vremenu a u razlicitim dimenzijama jer sta bi se desilo da se tvoja "karmicka" ljubav reinkarnise 20g posle tebe???
da ? sta bi se desilo ?

Pa,pedofilija.. :lol: :lol:

:kiss:
Korisnikov avatar
By HARP
Znaš kako,mene privla?e osobe koje u sebi imaju nešto što prepoznajem.E,sada šta me privla?i kod njih,šta ja to prepoznajem...Možda osobine moje ljubavi iz prošlog života...
Ima tu konekcije...:misli:
Korisnikov avatar
By Don`t Look
Da..Mozda si upravu..isti slucaj..

Jos ako je horoskop tacan.. :opacupa: :opacupa:

:love: :love:

Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Don`t Look
Hm... Mozda ti neko pokloni neko zivuljche a to bude inkarnacija tvoje karmichke ljubavi.

Salim se ja, ali ako cemo da prichamo o tome ozbiljno onda nikad ne znas u sta se ta osoba inkarnirala i da li je i kada ce :)

Takodje hororskop je nesto sto je vrlo podlozbno subjektivnosti onoga ko ti ga gleda, tako da vrlo chesto nije protumachen kako treba ako uopste moze da se protumachi skroz tachno.

:) ) Nije da ti unishtavam dozhivljaj al treba biti prizeman :) Uostalom, ako je ljubav, zar je vazno da li je karmichka ili ne :)
Korisnikov avatar
By Don`t Look
Sinoc nam je bilo prvo,celonocno,prisecanje od kada li se to znamo.. :lol: :lol:

Poceli smo od :tehno: :muzika:

uz :gric: :gric:

uz moj specijalitet :njami: i vino i :gric: ipak sam ja bio glavno jelo :lol: :gric:

mozda neko bolje opustanje :kada: jos malo pa ce i more :sunce: :camac:

:mazi: :mazi:

:kissing: :kissing:

A vreme leti..a cimerka na zurci :love: :cheer: :klap: :gitara: ..

I nadjosmo se brzo u krevetu :opacupa: :opacupa:

:kissing: :kissing:

mmm... :fuckbed: ..and again.. :fuckbed:

:mazi: :cigareta: :mazi: :cigareta:

I na kraju me uspavljivao :beba: :beba: :beba:

Nesto kroz maglu :lol: smo se setili..al..mora sve ovo vise puta da se ponavlja i sto cesce.. :klap: :klap: :klap:

:love: :love: :love:

Znaci,to je najbolja metoda.. :love:
Korisnikov avatar
By Don`t Look

Salim se ja, ali ako cemo da prichamo o tome ozbiljno onda nikad ne znas u sta se ta osoba inkarnirala i da li je i kada ce :)
Necemo ozbiljno :opacupa: :kiss:

[/quote]
Takodje hororskop je nesto sto je vrlo podlozbno subjektivnosti onoga ko ti ga gleda, tako da vrlo chesto nije protumachen kako treba ako uopste moze da se protumachi skroz tachno.
[/quote]

Upravu si..ali za sve postoje majstori.. :klap: :kiss:

[/quote]
:) ) Nije da ti unishtavam dozhivljaj al treba biti prizeman :) Uostalom, ako je ljubav, zar je vazno da li je karmichka ili ne :)
[/quote]

Naravno da je vazno.. :opacupa: ..sama pomisao daje na ukusu a i sadrzaju.. :love:

Korisnikov avatar
By Dina
Naravno da je vazno.. :opacupa: ..sama pomisao daje na ukusu a i sadrzaju.. :love:
Upravo tako!

Korisnikov avatar
By KINDER
Horoskop moze maksimalno da se izlupeta!

A,opet.Leto je dugo.

:poklon:
Korisnikov avatar
By Dragon
Pa zasto za termin "karmicki" apriori vezujete reinkarnaciju?! Karmicki znaci i sudbinski,a sad ko veruje u sudbinu to je druga stvar! Elem, to da ti je neko karmicka ljubav ja bih pre shvatio kao da ti je taj neko na neki (kakav god) nacin predodredjen ne kao ON(a) licno vec takva osoba pa i u najracionalnijem tumacenjem horoskopa (ako je to moguce) mislim da bi to moglo samo da znaci da emotivno sazrevas te da si na neki nacin spreman da upoznas i prepoznas svoju pravu ljubav, a da se to desi:drzim ti fige!! :up: :love:
A svi zluradi komentari na ovakve teme mogu da daju ogorcene osobe .. a to je tuzno... :usamljen: vrlo..
Korisnikov avatar
By Don`t Look
Originally posted by KINDER
Horoskop moze maksimalno da se izlupeta!

A,opet.Leto je dugo.

:poklon:

Konacno novi avatar..

Hvala,poklon je strava.. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Don`t Look
Originally posted by Dragon
Pa zasto za termin "karmicki" apriori vezujete reinkarnaciju?! Karmicki znaci i sudbinski,a sad ko veruje u sudbinu to je druga stvar! Elem, to da ti je neko karmicka ljubav ja bih pre shvatio kao da ti je taj neko na neki (kakav god) nacin predodredjen ne kao ON(a) licno vec takva osoba pa i u najracionalnijem tumacenjem horoskopa (ako je to moguce) mislim da bi to moglo samo da znaci da emotivno sazrevas te da si na neki nacin spreman da upoznas i prepoznas svoju pravu ljubav, a da se to desi:drzim ti fige!! :up: :love:
A svi zluradi komentari na ovakve teme mogu da daju ogorcene osobe .. a to je tuzno... :usamljen: vrlo..

Divan si.. :kiss: :love: :kiss: :love:

Tako mi je drago sto postojimo jedan drugom u zivotu i posle nase :love: veze..

Puno te volim.. :kiss: :love: :kiss: :love:
Korisnikov avatar
By Don`t Look
I onda prica o diskriminaciji..ma daaaj.. :nono:

Sinoc na Adi..ziva svirka.. :gitara: Mi u lezaljkama :opacupa: pijuckamo pivo,neskicu.. :mljac:

A mladost-ludost :gric: ja zavrsim partneru u krilu.. :opacupa: :love:

A mladost-ludost :vijaca: moj pijani prijatelj se skida i BUC.. :roni: Neverovatno&Hladno

Jos gore,vraca se i skida se-Go..
:nono: :doh:

Ooo,ne..Sad nas bas svi gledaju..

Nasa drugarica,koja je inace cele noci slikala moje carape :wtf: :smeh: :klap: , u pauzama blama, ustaje da bi svojom prisustvom zavarala spori hetero mozak..

Smeh,zez,opustenost..

I niko nista..
Da pomislis da je vreme diskriminacije iza nas..

Ili nas cuva karmicka ljubav.. :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By HARP
Ose?am ljude,ose?am njihove poruke pogleda,tela i ponašanja.Mi se poznajemo i ako potpuni stranci...Ljudi iz daleka koje privla?i moja energija spoznaju neku bliskost njima poznatu ali neobjašnjivog porekla...Živimo na razli?itim krajevima sveta ali se ose?amo,privla?imo,želimo,prepoznajemo naše aure...
Nije mi bitno gde ?e biti odreðena osoba,kojim ?e jezikom da komunicira,ako osetim karmi?ku ljubav to ?e biti nešto najja?e što ?e mi se dogoditi...
To se ne vidi,to se ose?a...:)
Korisnikov avatar
By Don`t Look
:klap: :klap:
Lepo,lepo..

Al ja ,ipak, vise volim kada se i vidi i oseca.. :opacupa:

:)
Korisnikov avatar
By HARP
Pa polako vide?eš,oseti?eš... :)
Korisnikov avatar
By Super Mario

Sta mislite o karmichkoj ljubavi???
verujem da postoji....... narocito na forumu i potrebe istog :love:
By OM~`~BOY
suvise sam pogubljen u ovom zivotu da bi se setio proslog!:seljache:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Verujem u karmicku ljubav. Susreo sam se sa par takvih ljudi. S numeroloske strane morali smo se spojiti pa kud puklo da puklo, a zaista smo se jako cudno i spajali (zamalo pa preko vazduha). Na zalost jednom je neko osto povredjen zbog toga. Mislim da mi se svega dva puta to dogodilo, ali je bilo neverovano... Nikada mi nije palo na pamet da izracunam ko bi to i kada mogao biti. Tek kada neko naleti onda vidim o cemu se radi.

Sve se krece putem osmice. Najopsanije je u sredini. :kiss:
Korisnikov avatar
By KINDER
Jel karmicka dama dolazi na predstojece zurke :smeh: :klap:
Korisnikov avatar
By Don`t Look
Opste poznata stvar je da umesto mozga imas puding u glavi!!!!

Usput,verujem i u karmicku glupost..Ti si je bas pronasao i u ovom zivotu..
Korisnikov avatar
By KINDER
:dvaprsta:
Oladi malo

Nema te na zurkama :jbg: :wtf:

U plasticu je bila prava karmicka zurka :smeh:
Korisnikov avatar
By Sutekh

Sta mislite o tome da cete sresti nekoga koga ste najvise voleli u proslom zivotu..
Ili ste vec sa njim/njom..
Mislim da je mogucje.

Desilo mi se jednom, da sa nekim imam neverovatnu komunikaciju, kao da se znamo decenijama (a takva je bila i energija okolo) i da me je privuklo neshto u njemu, a ja ne znam shta.

To je najverovatnije bila neka draga osoba iz proshlog zhivota. E sad, hocju li ili necju upoznati veliku Ljubav iz nekih drugih inkarnacija.. videcjemo
:volinevoli:
Korisnikov avatar
By switchon1234
Originally posted by DIONIS

TEORIJSKI je nemoguce da SVI sretnu svoju karmicku ljubav,sta god to znacilo....
To bi znacilo da postoje NEKOLIKO paralelnih svetova oko nas koji se nalaze u istom vremenu a u razlicitim dimenzijama jer sta bi se desilo da se tvoja "karmicka" ljubav reinkarnise 20g posle tebe???
Postojanje paralelnih svetova mi je skroz prihvatljiv pojam. Skoro da se svaki dan desi nesto sto me na to podseca. Izbori & izbori ...

Originally posted by Dragon
Smatram da malo ko je kompetentan da tvrdi stvari kao sto je to - da si sreo svoju karmicku ljubav- . A i ceo horoskop opisuje pravce moguceg razvoja, ne cinjenice.
Mislim da mozda rec sudbinska bolje opisuje to. Na karmu to mozda utice na nacin da kroz tu vezu naucis neke jake bitne 'lekcije' .
Od toga sto je nesto sudbinsko/karmicko to ne mora da traje vecno...
By argentum_inf
ma kako da ne...jos i karmicka..samo mi to fali..:down:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Verujem...

Jednostavno,pojavi se neko i neka iskonska povezanost se odmah oseti.Nijedna tema nije cudna,neki razgovori kao da su bespotrebni jer je vec sve receno tj ti i ta osoba vec,na neki nacin sve znate.Mnogo cudan ali predivan osecaj,ne postoje maske,nema 'igara'...

Mnogo tesko za opisati,mislim da to mogu da razumeju samo ljudi koji su isto doziveli iznenadni sudar te dve energije(svoje i tog nekog)...

:lukavi:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by gothrose
Verujem...

Jednostavno,pojavi se neko i neka iskonska povezanost se odmah oseti.Nijedna tema nije cudna,neki razgovori kao da su bespotrebni jer je vec sve receno tj ti i ta osoba vec,na neki nacin sve znate.Mnogo cudan ali predivan osecaj,ne postoje maske,nema 'igara'...

Mnogo tesko za opisati,mislim da to mogu da razumeju samo ljudi koji su isto doziveli iznenadni sudar te dve energije(svoje i tog nekog)...

:lukavi:
nemam sta da dodam :yes:
sem sto i dalje tvrdim da u zivotu mozemo sresti vise puta takve osobe..
i uvek ostaju u vasem svetu, na istom vaznom mestu koje su karmom stekle
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!