Originally posted by bigirl
Slušali (tj ?itali) smo razne pri?e kako se homoseksualci "plaše" biseksualaca i kako im ne veruju jer "mi želimo decu i normalan život" i ostala sranja. Ali ajde sad da malo okrenemo stvari. Kako je nama biseksualcima kad vi imate takvo mišljenje o nama? Kako da vas ubedimo da to nije tako, da ako imamo devojku, volimo je i želimo da budemo sa njom do kraja života?
Ona jednostavno ne prihvata moju biseksualnost. Stalno traži od mene da uporeðujem, da joj kažem sa kim mi je lepše voðenje ljubavi (sa njom ili sa tipom). Ja to ne mogu da odredim. Isto mi je (nemojte sad bukvalno da me shvatite). Ne mogu da se odlu?im koji mi je sam ?in lepši, sa kim je bolji, ja?i i lepši orgazam. Stalno se poredi sa mojim bivšima, traži od mene da to radim! I na svakih mesec dana mora da me napada pitanjem "jel ti fali?" (znate ve? šta). Nervira me to. Smatram to veoma ponižavaju?im pitanjem i uopšte cela ta situacija me vreða. Ne propusti ni da, u nekoj svaði, pomene kako sam ja bi sada, ali kad budem našla de?ka onda ?u biti str8 i svima ?u pri?ati da sam str8 i sl.
Devojka misli da ?u je šutnuti jer samo ?ekam "pravog" de?ka. A kad imam de?ka, on misli da ?ekam "pravu" devojku. Ima li kraja tome?
Give me a break... Please...
uh-gde me nadje sa ovom temom...
ja upravo sad imam problem ovog tipa
samo uloge su obrnute
ja sam ta koja ima problem sa njenom biseksualnoš?u...
i stvarno, to ide dotle da ja ose?am da je gušim, da veza propada
i da ?e polako ali sigurno da me napusti radi de?ka sa kojim je sada u vezi, istovremeno, kad i sa mnom
s'tim što sam ja znala od po?etka i bila sam u po?etku o.k. sa tim
ali kako vreme prolazi više nisam.............
evo ga konkretno moj problem:
smuvam se ja tako sa Gisele Bundchen pre par meseci, i imamo super funkcionalnu
on-and-off vezu, tu me ona upozna sa još nekoliko svojih ortakinja-sunarodnicama, i skontamo se sve super, poligamija a-primer,
s tim što ja znam da je ona sve to vreme u vezi sa Leom (Leonardo DiCaprio) i o.k. sam sa tim, to je dosta i publicity stunt ali kao kaže sexaju se ponekad, mada sve je to shackle-free........
kako vreme prolazi, meni ona sve više prirasta k'srcu i postaje mi draža od ostalih brazilki, a istovremeno, ose?am kako se ona polako udaljava od mene. Ove ostale brazilke, koje su non-stop na nekoj koki, pa im je sve lepo&cool mi govore" ma jok tripuješ se, ona te i dalje isto voli, samo nemoj toliko da je cimaš da non stop budete zajedno, znaš da puno radi, za koju mesec ?e napuniti 25 god i onda bye-bye fashion industry, pusti je da radi dok još ima gig-ove", ali ja ih neslušam ,ve? stežem, pa stežem, a gušim,
i tako ona meni jednog jutra, "znaš, Leo me mnogo više razume, on je u istom svetu kao i ja, zna da ?eka i zna kroz kakvu frku svakodnevno prolazim...." i ja tu popizdim, i kažem ja ili Leo!
ona padne u pla? kao pa ja ne mogu bez vas dvoje, oboje ste mi potrebni itd..
i tako ostavimo to sa Leo-om na statusu Kvo
i kako vreme prolazi ja sam sve zahtevnija i postavljam pitanja koja sam boldovala iz originalnog posta, a ona se sve više udaljava i udaljava od mene....ne znam u ?emu je problem...kada je bila sa pola Vogovog kataloga
meni je bilo svejedno, ali kad je sa tipom, mene obuzima takva ljubomora....
jednostavno, NE MOGU DA PRIHVATIM NJENU BISEKSUALNOST!
sve ovo j nekako i funkcionisalo, dok danas ne pro?itah u novinama
i evo pla?em ceo dan, sad sam se tek malo smirila, kako želi da ima dete
sa svojim de?kom
ko koga ovde zavla?i?
jel ovo samo publicity stunt?
jesam li ja kriva što sam je previše gušila, pa sam je gurnula u Leove ruke?
znam da je sve ovo možda suviše private+ uzimaju?i u obzir da je ona
javna li?nost
ali prebrodila sam te inhibicije postovanja svojih personal dilema
uvide?i da ima ljudi kojima isto nije nikakav problem dakle pomagajte
i ako odziv bude dovoljno veliki
o?ekujte nastavak moje biografije i dilema koje žarko želim podelitim
sa vama....ose?am da ?e slede?a da bude....
da li da kupim Pigna svesku na karo kocke ili obi?ne kocke...
zato tastature u ruke i let's dance