Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by bojandjood nabrojanih ja ve? imam sve osim prvog... a živo meso i šta sam uradila ?ak dva puta... ajde, ipak je to Almodovar, jebeš 600 din. mada ose?am da ?e uskoro da se pojavi neki pravi tribute u ekskluzivnom pakeraju...
ma super je
filmovi su
mra?ni predmet želja
šta sam uradila da zaslužim ovo
žene na rubu nervnog sloma
kika
cvet moje tajne
živo meso
dobiješ 3 dvd sa po 2 filma na svakom, stvarno džabalesku
Originally posted by Shoplifterto sve možeš prona?i na www.imdb.com.
Btw, jel moze neko da mi kaze koja je muzika na odjavnoj spici filma Pricaj S Njom, a cini mi se i muzika koja ide i u predstavi kojom se film zavrsava (ako se ne varam, naturlich)
Originally posted by 2Q2Bstr8ali 600 dinara je NISHTA! za ovakvo pakovanje!Originally posted by bojandjood nabrojanih ja ve? imam sve osim prvog... a živo meso i šta sam uradila ?ak dva puta... ajde, ipak je to Almodovar, jebeš 600 din. mada ose?am da ?e uskoro da se pojavi neki pravi tribute u ekskluzivnom pakeraju...
ma super je
filmovi su
mra?ni predmet želja
šta sam uradila da zaslužim ovo
žene na rubu nervnog sloma
kika
cvet moje tajne
živo meso
dobiješ 3 dvd sa po 2 filma na svakom, stvarno džabaleskuOriginally posted by Shoplifterto sve možeš prona?i na www.imdb.com.
Btw, jel moze neko da mi kaze koja je muzika na odjavnoj spici filma Pricaj S Njom, a cini mi se i muzika koja ide i u predstavi kojom se film zavrsava (ako se ne varam, naturlich)
Originally posted by hunterPricam ja mesecima. Ocajan film. I da ne pisem stoti put zasto to mislim. Btw, vise mi se dopada Luz da Luna by Maria Dolores Pradera.
"La Mala Educacion" je potpuno uzasan film do besvesti is
izforsiran sa potpuno vestackom porukom predstavljenom na po publiku gotovo uvredljiv nacin (samo sto nije REKAO sta hoce da kaze filmom). Steta, jer je tema koju je pokusao da obradi pruzala mnogo srecnijih mogucnosti. Mislim da je problem sto je po svaku cenu hteo da bude (ostane) shokantan i drugaciji. OK uspeo je u toj nameri ali na stetu filma.
Muzika: Luz de Luna - Chavela Vargas (Kika)
Originally posted by hunterheh, kao sa mishimom i japancima...
Ja upravo dodjoh iz Spanije nakon 2 meseca i moram da kazem da sam se iznenadio nepoznavanjem dela Almodovara od strane njegovih sunarodnika. Svi su saznali za njega nakon sto je dobio Oskara ali nista dublje; kao ponosni su i super je sto je njihov ali tu se prica zavrsava.
Originally posted by bojandjoosim shto mishima i nije bash deo popularne kulture. ne na nachin na koji je to almodovarOriginally posted by hunterheh, kao sa mishimom i japancima...
Ja upravo dodjoh iz Spanije nakon 2 meseca i moram da kazem da sam se iznenadio nepoznavanjem dela Almodovara od strane njegovih sunarodnika. Svi su saznali za njega nakon sto je dobio Oskara ali nista dublje; kao ponosni su i super je sto je njihov ali tu se prica zavrsava.
zanimljivo...
Originally posted by hunterLa Mala Educacion je jedan od njegovih boljih filmova. U poredjenju sa onom limunadom zvanom Pricaj s njom, ovo je remek-delo.
"La Mala Educacion" je potpuno uzasan film do besvesti is
izforsiran sa potpuno vestackom porukom predstavljenom na po publiku gotovo uvredljiv nacin (samo sto nije REKAO sta hoce da kaze filmom). Steta, jer je tema koju je pokusao da obradi pruzala mnogo srecnijih mogucnosti. Mislim da je problem sto je po svaku cenu hteo da bude (ostane) shokantan i drugaciji. OK uspeo je u toj nameri ali na stetu filma.
Muzika: Luz de Luna - Chavela Vargas (Kika)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!