Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
skupljao sam davno, ali su me neke slike plashile, neka curka s ogromnim mehurom ispred vrata, pa sam bacio....
:sveca:
Korisnikov avatar
By robespjer
Hmm,pa da,ja sam skupljao ranije,one zagrbachke sa plavim omotom,delili su svojedobno i one mini albume-na dve strane!Zavisi na kakvu vrstu trampe si spremna:tange:
Korisnikov avatar
By Mars
Zar to jos postoji?!?
Lepo...

:snesko: :snesko: :snesko: :ledeni:
Korisnikov avatar
By Gothic Faery
Originally posted by Morgan Le Faye
skupljao sam davno, ali su me neke slike plashile, neka curka s ogromnim mehurom ispred vrata, pa sam bacio....
Mislis na crveni mehur koji imaju samo muzjaci i koji koriste za udvaranje. Hehe to nisu curke ali iskrena da budem nemam pojma sta su... Pogledacu u :cita:

Btw skupljala sam ranije i imala brdo i brdo slicica but kada smo se selili ko zna gde je to zavrsilo.... :sniff:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Gothic Faery
Btw skupljala sam ranije i imala brdo i brdo slicica but kada smo se selili ko zna gde je to zavrsilo.... :sniff:
Proklete selidbe. Kad se samo setim sta je meni sve nestalo tim prilikama...
Izgleda da su moji to koristili za velike cistke, dok jos nisam imao uticaja na to...

[Izmenjeno 30-1-2005 Mars]
Korisnikov avatar
By bigirl
Ma ima sad ponovo. I cokoladice i slicice i album!!!

Ajde sad svi u prodavnicu, pa da se menjamo :D
Korisnikov avatar
By mirth
Joj, i ja sam ih skupljala kao mala. Sakupila skoro sve, popunila album, nedostajala mi samo jedna da zavrsim, i vec sam se radovala onom Krasovom paketu.... Bila sam srecna kao mali majmun :smeh:

I izbije rat... nikad nista od toga.

Nedavno sam ponovo pocela da ih skupljam, sta da se radi, te neispunjene zelje iz detinjstva umeju ceo zivot da te proganjaju, ali naravno da nisam ni blizu toliko revnosna kao sto sam bila pre.

Tek sam ih nekoliko ulepila u album, tako da nemam duplikate. Kad budem imala, javljam ti se, nemas brige... :smeh:

Kako je lepo biti mali... :trampolina:

:angel:
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by Mars
Proklete selidbe. Kad se samo setim sta je meni sve nestalo tim prilikama...
Izgleda da su moji to koristili za velike cistke, dok jos nisam imao uticaja na to...

[Izmenjeno 30-1-2005 Mars]

Naravno, ista sudbina je zadesila i moj stari album, ali to ni blizu nije ostalim gubicima koje su moje decije uspomene pretrpele...

6 godina intenzivnog citanja Mikijevog zabavnika + 10 godina Politikinog... materijal za potpalu nekoj tamo mojoj babi!!!

Jedna od stvari koje im nikad necu oprostiti, ma koliko ih volela....:oklagija:
Korisnikov avatar
By Gothic Faery
Mene malo blam da pitam u prodavnici za te cokoladice. Kako izgledaju one sad uopste? - ah moja memorija.... :blush:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
moj dragi mi je nedavno doneo slatki paket Krašovih proizvoda u kojem sam našao ŽIVOTINJSKO CARSTVO!!! pao sam na dupe, jer sam te ?okoladice poslednji put video kad sam imao 7 godina i obožavao sam ih tada. ?ak sam imao i svoj ritual jedenja istih, jer su bile tako malene. sada su iste veli?ine kao one stare, jedino što više nisu samo plave, ve? ih ima raznih boja... i sli?ice nisu onako ?etvrtaste i ne treba lepilo, ve? su više u obliku životinje sa slike i samolepljive. na žalost, meni su ovde u SCG skupe da ih opet skupljam. :(
Korisnikov avatar
By colorado
Mene malo blam da pitam u prodavnici za te cokoladice. Kako izgledaju one sad uopste? - ah moja memorija.... :blush:
sto bi te molim te bio blam?

btw, nemam slichke.

[Izmenjeno 30-1-2005 colorado]
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Morgan Le Faye
Mislis na crveni mehur koji imaju samo muzjaci i koji koriste za udvaranje. Hehe to nisu curke ali iskrena da budem nemam pojma sta su... Pogledacu u :cita:

bingo to je ta slichica...odvratna je...:nazalost:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by mirth
6 godina intenzivnog citanja Mikijevog zabavnika + 10 godina Politikinog... materijal za potpalu nekoj tamo mojoj babi!!!
Jedna od stvari koje im nikad necu oprostiti, ma koliko ih volela.... :oklagija:
I moja baba je spalila jedan moj Politikin Zabavnik, koji još nisam ni bio pro?itao, i što joj nikad ne?u oprostiti. A ni mojoj mami ulizici koja je stala na babinu stranu a ne na moju.
Korisnikov avatar
By bigirl
Nadju se negde po Bg-u, ali sigurno ih ima u Rodicu! I slicice i album. Tamo ih meni mama redovno kupuje.
Koliko znam, u nekim mestima u Srbiji (Leskovac npr) ima bas Krasova prodavnica... mmm...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by mirth

Tek sam ih nekoliko ulepila u album, tako da nemam duplikate. Kad budem imala, javljam ti se, nemas brige... :smeh:
:cekam:
Korisnikov avatar
By bigirl
Argh! :evilwait: Moji duplikati se gomilaju...
Korisnikov avatar
By jukie
Iskreno re?eno, u današnje vreme mnogo se više isplati kupiti neku Dorling-Kindersley-evu enciklopediju gde su sve životinje u nekoliko slika... + najnovije informacije; ne verujem da su se one Krašove menjale od mog doba tj pre 25-tak godinica.
Korisnikov avatar
By victoria
evo jaaa!!
Skupljam swicice i imam gomilu duplikata (dobila sam celu kutiju ZC ali swicice se samo ponavljaju :( )

Ajde se menjamo :)
Korisnikov avatar
By zboO
:lol: e vic konachnoooo :kokice:

nasle se dve maVe devojchice da menjaju slichice....da ste vi nama zive i zdrave, TAKO TREBA!!!

:kiss:

skupljao ih davno, imao pun album i dobio onaj paket od krasa.
me too, ali to beshe pre nekih 15 godina :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by victoria
evo jaaa!!
Skupljam swicice i imam gomilu duplikata (dobila sam celu kutiju ZC ali swicice se samo ponavljaju :( )

Ajde se menjamo :)
Jeeeeee... :hail:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!