Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by AleksandarSame here.
Uspanicim se cim primetim da partner pokazuje vise interesovanja nego li ja, ili pak zeli ozbiljnije da se veze.
Originally posted by m..ovo je tacno.
Mislim, najgore sto moze da ti se desi je da ti neko kompletno slomi srce, sjebe samopouzdanje i poverenje u ljude generalno, a to mi se sve izdesavalo, i prezivela sam bez ozbiljnih posledica (mada mi je trebalo neko vreme, tj dosta vremena), mozda moze i nesto gore, ako naletis na pritajenu psiho varijantu.
Jebiga, ako ne uletis 100% i bez straha, stvar nije ni vredna toga.
Originally posted by Oziris
Ne vidim zasto bih se plasila tako lepog osecanja kao sto je ljubav... Ja taaaako volim svoje stanje zaljubljenosti, i volim kada jasno mogu da osetim da volim... Pretpostavljam da se ljudi plase ljubavi zbog onoga sto sledi posle ljubavi... Ali, Boze moj, i patnja je emocija, i iz nje moze da se izvuce jako lepa pouka.
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818052#p2818052]zemun1998 napisao:[/url]ova tema je jako bitna, evo da malo ozivim ovu temuDefinitivno treba voljeti sebe i raditi na sebi. Štoviše, mislim da nije ni pametno ulaziti u veze ako osjećaš da imaš neki problem sa sobom ili da nisi još psihološki izgrađen ili spreman, kvragu.
ja imam strah od ljubavi, prosto je tako, nemam poverenje u ljude.
a koji su razlozi kod vecina nas, pogotovo lgbt osoba:
nazalost, nikada ne mozete znati da li vas partner voli.
s obzirom da je u gej svetu jos teze biti u vezi za sada, zbog uticajne homofobije i predrasuda i sl.
dosta lgbt osoba se bori i muči sa internalizovanom homofobijom i to mozda da doda teret.
zato sto kvir ljudi daleko vise pate za raskidom nego populacija strejtera, zasto je to tako? sledi da nazalost vecina lgbt osoba ima strah od zivota, neki nazalost izgube prijatelje i familiju samo zbog toga sto jesu i to moze da utice na samopouzdanje, jer nemate nikoga uz sebe kada je tesko.
ima jedna stvar sto sam primetio, vecina kvir ljudi kada udje u prvu pravu vezu, imaju prevelika ocekivanja, tako kada dodje do raskida moze da odrazi na mentalno zdravlje i gubitna volje za zivotom, daleko vise to osteti kvir nego strejt osobu
kvir osobe nekako kasne za str8 ljudima, zbog ispitivanja seksualnost, krize, depresije, koja takodje moze biti faktor straha od ljubavi i intimnosti
kvir ljudi(ja, ponekad) imaju osecaj da su manje vredni u drustvu, odnosu na masu
cinjenica je nebitno da li bili gej ili ne, trebamo prvo nauciti da se oslonimo na sebe , da volimo sebe, i da radimo na sebi kako bi lakse prelazili preko zivotnih prepreka
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818053#p2818053]Kragi napisao:[/url]Tvoja očekivanja, ili bilo čija druga, od ljubavi i veze kao takve ne zavise od toga da li si gay ili str8 nego ponajvise od toga u kakvoj si porodici odrastao, odbosno na koji nacin si naucen sta je ljubav.potpuno se slazem sto se odrastanje u porodici tice, uvek sam nekako imao cudan odnos sa mojim roditeljima, kao da nisu bili dovoljno tu za mene za mnogo stvari u zivotu, pa sam sam morao da resavam neke probleme, i nikada me moji roditelji nisu saslusavali i uvek je moralo biti po “njihovom” bez obzira na to kako ce se to odraziti na moja osecanja, vrlo je moguce da zbog toga imam strah od ljubavi i predavanju nekome, zato sto nisam imao podrsku roditelja.
To sto si gay moze samo uticati na okolnosti u kojima ce se ta veza/ljubav razvijati ili uopsteno desavati.
Strah od ljubavi je iracionalan, kao strah od zatvorenog prostora (lupam) i moze biti ozbiljan emocionalni problem u cilju izbegavanja neprijatnih osecanja (razocarenje, bol).
Niti te poznajem, niti sam siguran da taj strah od ljubavi, koji si pominjao, mogu (pre)ozbiljno da shvatim ali uvek mogu da se vratim na prvu recenicu pa ti skrenem paznju da je isti neretko posledica bolnih iskustva povredjivanja i odbacivanja od strane osoba koje su bile vazne tokom razvoja a ne toga sto znas da "pederske veze ne uspevaju jer svi varaju".
Strah od ljubavi i emotivna zrelost nikako ne idu zajedno.
Definitivno treba voljeti sebe i raditi na sebi. Štoviše, mislim da nije ni pametno ulaziti u veze ako osjećaš da imaš neki problem sa sobom ili da nisi još psihološki izgrađen ili spreman, kvragu.bas to
Ljubav je kao lutrija. Mnogi olako kažu da nekoga vole. Tipa odmah nakon prvog seksa - no bitch. Radije bih bila s djevojkom koja mi teško može reći da me voli nego s nekim ko stalno to govori a ne razumije značenje očito.
I onda prekine s tobom uz izliku da te eto više ne voli. Bitch, koga ti zavaravaš. Pitaj Boga šta tebi ljubav znači.
Dobro je veze počinjati iz prijateljstva i zaista se potruditi upoznati osobu pa čak i gpdinama, a ne odmah pokušati zavesti osobu.
Na kraju krajeva znate onu izjavu " sve velike ljubavi su tragične"- ne odnosi se to nužno na to da jedan od partnera umre već i na činjenicu da će velika većina ljudi dugoročno gledano ostariti s najboljim prijateljem/ prijateljicom a ne sa onim malim/ malom zbog koje smo gubili um i imali neprospavane noći lol Tako je to. Treba tražiti stabilnost u toj vezi. Izbjegavati drame i veze na bazi seksa. Na kraju krajeva, kad ostariš više i nemaš toliki seksualni nagon i ako si s nekim jer ti je seksi i napaljuje te- to baš i nisu temelji za zdravu vezu niti će to izdržati 20-30 god.
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818063#p2818063]Kragi napisao:[/url]
- ili da se povuces u sebe zbog straha od odbacivanja jer ne zelis da se osetis kao malo, napusteno, bespomoćno (opet) dete u potencijalnim odnosu sa nekim.
Ovaj strah od fizickog napada u cemu ima uporiste?prosto zato sto mi muskarci zustrije prirode, fizicke i verbalne sukobe maksimalno izbegavam, krenem da se osecam sivuse lose, ako se nadjem u takvoj situaciji. skoro sam imao incident sa jednim lopovom koji mi je oteo telefon na zelenom vencu, prosto od straha za svoju bezbednost(plus je ceprkao po mom telefonu i saznao da sam gej i zastrasivao moje prijatelje kako ce me ubiti zato sto sam gej) nisam hteo da ga novcano kaznim. buvalno sam se osecao kao @Blenta gde je ovde na forumu opisivao kada je bio da prijavi slucaj neki, gde sam i sam dobio pitanje da li sam gej
Paranoja?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!