Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KINDER
Originally posted by Don`t Look
Nije to nista..
Rodjendanska zurka.. Super drustvo..Super atmosvera..
Decko :love: me poljubio :gric: uz prethodno osvrtanje..za nepuni tren,najagresivnija konobarica vec je bila tu sa sablasnom pricom o menazderki :vestica: i prosetala nas ,nakratko, kroz atmosveru nekih kultnih horor filmova... :skorpija: :uplasen:

Preterani strah me je odveo u isti wc...kad tamo..

RAZVALJENA BRAVA

:tornado:

:klap: :smeh:

:vestica:

A i damica je nasla mesto gde bi te mogla poljubiti.

:maljkovic:

Najvise mrzim kad se neko ljubi na bilo kom javnom mestu!

Ja bi vas izbacio!

Btheway,jel opet neka sa torbicom!?

Korisnikov avatar
By bona
jel ta sablasna prica glasila - nemo' da pustim menadzerku na tebe? lol

e da, zaboravih jedan detalj - gazdarica u stvari nije gazdarica nego gosca.
mi prisli da pitamo da nam ona pojasni pravila igre, a teta se izbeci i rece - a sto se meni obracate? na sta se N. ubacuje sa - nemojte da uznemiravate goscu!

kolaricu panicu... :lood:

a sto se brave tice, ljubazna menadzerka mi rece da cu ja da je platim. nije ona kriva sto je njena noga to uradila, vec mi. (mozda i ruka, ajd da ne grijesim, bila sam s druge strane)
e da znam sljedeci put di da uperim tu nogu... :djavo:

@ stripi - ma narafski da nas niko ne tjera, da sam znala unaprijed kaki su ne bih u zivotu otisla... mislim, pa-paaaa :bye:

@ m.. - nemam stvarno nista da dodam, bas smo diskutovale o svemu tome... ispada da su svi ostali kafici more gay friendly nego ovaj. ez far ez ajm konsrnd, ne pada mi na tikvu da idem tamo. i... jes, u pravu si, ona jeste jedno divno, najdivno stvorenje :love:
Korisnikov avatar
By Stripi
?ek, to mjesto je bio glas da je gay-friendly??
Korisnikov avatar
By bona
khm, da.
ne samo sto je 'gay-friendly', nego je kompletan staff gay.
a sto pitas?

:nesiguran:
;)
Korisnikov avatar
By zboO
@bona....avatar je :mljac: :mljac:
PS. ostalo je nesto tvoje, u mom rancu :wink:

@elena24.....SHIT HAPPENS, only to GOOD people!!

:hvala:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by bona
khm, da.
ne samo sto je 'gay-friendly', nego je kompletan staff gay.
a sto pitas?

:nesiguran:
;)
Jerbo su onda o?igledno shvatili šta to zna?i biti gay-friendly.
To su provalile gazde kafi?a da su oni friendly ili su to prvalili pederi?
Jer, u slu?aju da su to provalili pederi onda ne možeš kriviti gazde i osoblje pšto oni to sami ne znaju da su gay friendly :nono:
Korisnikov avatar
By elena24
jes jes ONLY to good people!

:(
Korisnikov avatar
By bona
Originally posted by zbunjena
@bona....avatar je :mljac: :mljac:
PS. ostalo je nesto tvoje, u mom rancu :wink:
joj i ja kazem :bale:
ma moradoh promijeniti, onaj vise nije fora... kradu ga, ya know :P
a taj PS. vracaj nazad! eo bas mi treba... lol
Korisnikov avatar
By zboO
a taj PS. vracaj nazad! eo bas mi treba... lol
AUCHHH.....lol

ce ga vrnem,ce ga vrnem...
Korisnikov avatar
By grape
E sada mi vise nista nije jasno:glupan:

Da li je gazdarica u fazonu ili nije? Ajde, otkrijte mi tajnu
:smug:
Korisnikov avatar
By bona
e moraces to s njom da vidis :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Don`t Look
Originally posted by KINDER
Nije to nista..
Decko :love: me poljubio :gric: uz prethodno osvrtanje..za nepuni tren,najagresivnija konobarica vec je bila tu sa sablasnom pricom o menazderki :vestica: i prosetala nas ,nakratko, kroz atmosveru nekih kultnih horor filmova... :skorpija: :uplasen:

RAZVALJENA BRAVA

Ja bi vas izbacio!

Pa i ja imam torbu

:cigareta:

Sta hoces da kazes!?

Prvo treba nekoga da upoznas pa da onda komentarises o njemu!

Uzgred,nema torbicu!

Mesto je friendly a menadzerka je potencijalna leca..
:shok:
Korisnikov avatar
By Don`t Look
jel ta sablasna prica glasila - nemo' da pustim menadzerku na tebe? lol

e da, zaboravih jedan detalj - gazdarica u stvari nije gazdarica nego gosca.
mi prisli da pitamo da nam ona pojasni pravila igre, a teta se izbeci i rece - a sto se meni obracate? na sta se N. ubacuje sa - nemojte da uznemiravate goscu!

kolaricu panicu... :lood:

a sto se brave tice, ljubazna menadzerka mi rece da cu ja da je platim. nije ona kriva sto je njena noga to uradila, vec mi. (mozda i ruka, ajd da ne grijesim, bila sam s druge strane)
e da znam sljedeci put di da uperim tu nogu... :djavo:

@ stripi - ma narafski da nas niko ne tjera, da sam znala unaprijed kaki su ne bih u zivotu otisla... mislim, pa-paaaa :bye:

@ m.. - nemam stvarno nista da dodam, bas smo diskutovale o svemu tome... ispada da su svi ostali kafici more gay friendly nego ovaj. ez far ez ajm konsrnd, ne pada mi na tikvu da idem tamo. i... jes, u pravu si, ona jeste jedno divno, najdivno stvorenje :love:

N. mi je kuma tako da mi je ne diras.. :love: :love: :love:

Moguce da je imala los dan..

Nemoj da joj zameris,puno radi..

:kiss: :kiss: :kiss:
Korisnikov avatar
By bona
necu je diram, daleko bilo. :eeeek:

a da li je imala los dan ili ne ne bi smjelo da ima ikakvog znacaja za posao koji obavlja - ako ne umije da bude pro, kao ni da se nosi sa kolicinom posla, nek se fino bavi necim drugim...
ovako samo stvara bajan imidz kafica koji je mogao biti cool.
:bicikl:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
pa svi imamo cool momente :cool: , a imamo i bitch fit :meduza:

A mislim da mnogi kod nas moraju da nau?e da je mušterija No.1 i uvek u pravu u trgovini i ugostiteljstvu, ...ah :drama: , balkanska posla :teletabisi:
Korisnikov avatar
By Zibro
sta ve jadna ... ljubomorna pa poludela :zen:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
bona
U svakom str8 kaficu je normalno da 2 drugarice idu zajedno u wc, a u non-str8 kaficu, kao sto je A. u ulici M. na Vracaru, sa sve menadzerkom N. (jedinom koja je actually imala problem s tim!) nije normalno.
To ti je ekvivalentno tome da u str8 kaficu u isti WC u isto vreme idu momak i devojka, a to se bas ne vidja cesto zar ne :) ?

Mislim da je vec neko pomenuo da je taj WC "video sve i svasta", tako da je mozda ta menadzerka pomislila da se i vas 2 spremate za neku "akciju" i odreagovala. Ako ste se jos zadrzale dugo, eto mesta da se masti pusti na volju. E sad, njena reakcija (bez onog dela sa provaljivanjem vrata :) ) bi bila sasvim ok i opravdana:
1) da nije bilo povredjenih kolena
2) da se ponasa DOSLEDNO i da nikad ne dopusti seksualne aktivnosti u WC-u. Ako se to vec redovno desava, a niko ne sprecava, sta se onda do djavola tek sad buni?

offtopic: Meni je inace skroz bezveze da se neko seksa u WC-u nekog kafica (ili bilo kom javnom WC-u kad smo vec kod toga). Mislim, znam da gay osobe generalno imaju problem sa prostorom, ali da koriste bas javni WC za te svrhe to mi je vec skroz bezveze. Mislim ima toliko alternativa, svako moze da se snadje ako se malo potrudi.
:bye:
NOX
Korisnikov avatar
By *deni*
Nocturnal
offtopic: Meni je inace skroz bezveze da se neko seksa u WC-u nekog kafica (ili bilo kom javnom WC-u kad smo vec kod toga). Mislim, znam da gay osobe generalno imaju problem sa prostorom, ali da koriste bas javni WC za te svrhe to mi je vec skroz bezveze. Mislim ima toliko alternativa, svako moze da se snadje ako se malo potrudi.
A zar mislis da je onima koji to praktikuju prijatno da se zavlace u WC kabinu zarad sexa ? No, kad muka natera, nema tu mnogo dileme i neckanja, vec pravac WC i dole gace !:fist:
Korisnikov avatar
By bona
Originally posted by Nocturnal

NOX
potpuno se slazem - sex po wc-ima no thanx!!! bljuk. pa ne moz tolko da zapne da ne mozes makar u prirodu da odes... :whatever:

e sad, da li je ekvivalentno bas... dunno. obicno postoje odvojeni wc-i za bate i seke, te se mozda zato ne vidja to cesto... uostalom, da je slucaj ko sto je ovaj bio, i da se objasni fino, ne bi trebalo da bude problema, jelte.

dosledno kazes? hehe funny... :odbij:

sta god da je ona pomislila, ako joj se objasnilo, nije smjelo do ovoga doci. :deda:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
deni
A zar mislis da je onima koji to praktikuju prijatno da se zavlace u WC kabinu zarad sexa ? No, kad muka natera, nema tu mnogo dileme i neckanja, vec pravac WC i dole gace !
Ti to iz licnog iskustva :) ? Ako je bas frka, onda moze i ovako, kao sto bona rece:
bona
potpuno se slazem - sex po wc-ima no thanx!!! bljuk. pa ne moz tolko da zapne da ne mozes makar u prirodu da odes...
:klap: :klap: :klap:
NOX
Korisnikov avatar
By *deni*
Nocturnal
Ti to iz licnog iskustva ?
Ne, maco, ne pri`vatavam se po javnim klozetima, jerbo volim da imam prostor na raspolaganju, a kabine su uglavnom tesne.
No, s druge strane, nisam prezao od bliskih susreta u haustorima, a dva puta mi je postelja bila i zelena travica. :lol:
Najzivopisnije iskustvo mi je bilo u decembru prosle godine, kada sam utekao kroz prozor iz vojnog objekta u Rakovici, da bih isao u X.
Tamo sam se zagledao s jednim preslatkim momkom, koji se non-stop vrteo oko mene.
Brzo smo shvatili da postoji obostrana zelja za snosajem.
No, posto osim dobre volje nismo imali nista ( decko je dos`o iz Nis), zavukli smo se u jedno dvoriste u Makedonska street i posteno se obljubili.
Uh, sto mi je posle bilo lakse. :yes:
To hocu da ti kazem : "Sto se mora, mora se!":yes:
Korisnikov avatar
By KINDER
Nije to nista..

RAZVALJENA BRAVA

Ja bi vas izbacio!

Pa i ja imam torbu

Sta hoces da kazes!?

Uzgred,nema torbicu!

Ne komentarisem o osobi licno vec o izgledu

:sise: :mete:

Dobro je da nije opet sa torbicom
Al,opet dama bez torbice

:smeh:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Nocturnal
To ti je ekvivalentno tome da u str8 kaficu u isti WC u isto vreme idu momak i devojka, a to se bas ne vidja cesto zar ne :) ?
Tu si u pravu, jbg.
Korisnikov avatar
By Don`t Look
Nije to nista..

RAZVALJENA BRAVA

Ja bi vas izbacio!

Pa i ja imam torbu

Sta hoces da kazes!?

Uzgred,nema torbicu!

Ne komentarisem o osobi licno vec o izgledu

:sise: :mete:

Dobro je da nije opet sa torbicom
Al,opet dama bez torbice

:smeh:

Vrati se na temu i ne blebeci kao neka glupaca!

Ljudi..a da promenimo naziv Ar..i

:opacupa:
Korisnikov avatar
By houdini
mojaprva poruka kao reg. korisnik sajta je posvecena apsolutnoj podrsci i odbrani drage n. iz kafica a...
imajte ljudi razumevanja i manje hejtujte..:)
Korisnikov avatar
By m..
Honey, namam ja nista licno protiv N. ali takodje nemam razumevanja za neke njene postupke... Ne moze da provaljuje i upada ljudima u wc, i ako hoce da to mesto i dalje vazi za gay friendly - trebalo bi da se ponasa u skladu sa tim...
Korisnikov avatar
By Draco
Znaci, dva dana se razmisljam sta <i da li> da napisem na ovoj temi.

Najveci problem na ovoj temi je sto mislim da je vecina zaboravila razliku izmedju gay i gay FRIENDLY mesta.

A da se gosti <ne svi, ne uvek> tamo ponasaju ponekad degutantno, to stoji. I pricaju isto tako. Sad, ja kontam da radnice ne mogu bas uvek, bas sve da obuzdaju i savladaju. Porazno je to da neko ko ima 20+ godina treba da se obuzdava i savladava tj. da yet nije naucio sta je prelazak granice pristojnosti. Odatle, kontam, i uslovljeni refleks radnica da im se upali 'red alert' lampica kad god vise ljudi krene ka wc/u.

I jos jednom, kafic je gay friendly a ne gay, tako da stvarno.....mislim, za pocetak je KAFIC a ne ne znam ni ja cija gajba, haustor or sta god. Za zavlacenje ruku <i ostalih delova tela> u tudje pantalone postoje gay zurke :) , ako vec ne postoji diskretnija opcija.

I ne dirajte mi N.
By fencysmurf
pogledao sam naslov teme i folder u koji je smestena i pomislio: @ Sta god da pise, mora da je istina ! @

:djavo:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Draco
evo da ne bih citirala ceo tvoj teks....reci cu samo ovako...u pravu si.....ALI vidish....ja sam tamo redovan gost, i znam sta se desava i ne desava....ja nikada nisam imala probleme....razumem osoblje, pravila postoje i trebaju svi da ih postuju, ali isto tako pravila treba objasniti na kulturan nacin.....NJOJ je receno zasto 2 osobe idu zajedno u WC ( a mogla je i sama da vidi u cemu je problem.....veruj mi i slep bi video, pa joj je ipak lepo objasnjeno....), a ona je sve to PREcula...i pocela da se dere i razvaljuje vrata.....mozda je bas u tom momentu imala "zutu" minutu....ali izvini me, ako si menadzer (konobar, chistach....sta god) onda morash znati da se kontrolishesh!!!

PS. Nju niko ne dira....thanx, but NO thanx!!!!!!

i jos nesto, sto je meni bio najveci HIT.......dok je terala ta 2 gosta, rekla im je da plate pice (koje su platile u napred....na zalost) i da se nose iz kafica....pa znash kada bih ja platila pice nekome ko me izbacuje....mogla bi samo da sanja o tome!! Daleko smo mi od evrope!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!