Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by shmizllicaX ne radi chetvrtkom koliko se ja secam, mada priznajem da nisam najboljeOriginally posted by CanCanPazi sta si rekao!
smizlice ja te castim picem!
Don't be cool, feel the heat!
Nista ne obecavam... ali sumnjam da ce biti nesto,jer kao sto je Goran rekao svi se spremaju za exit i mnogo jos toga pored... A za can-can je malo rizicno i na kraju zaglaviti u X...
Originally posted by shmizllicaKontam. Jeste zeznuto za tebe poshto zivish daleko. Ja imam bus na
Pa onda jos gore za mene fazo... jer gde cu ja ako pukne can-can oko 2-3 ujutru a bus imam tek u 6 ili 7h Zajebato fazzo... a i bre u petak se radi ako cemo vec tako da gledamo... c c c... kako god da okrenes klimavo je bre ... Jedino jos neka fem plavusa da se ponudi sa smestajem onda dolazim odma bez razmisljanja ! :rool:
Originally posted by s0k0j
O?el neko da me pobliže informiše o toj nekakvoj žurci na Adi
Mislim, ja bi došla ebote, nisam ni stigla do Cana a on ve? propo...pa nedajbože da Ada onda propadne
Originally posted by shmizllicaeto da nisam vec otisla pozvala bih te na kafu da cekas bus kod mene
Ma ja bi dosla odma na pice bez reci... fora je u tome... da ako dolazim u Bg zbog te zurke... moram da budem negde do 5-6 ujutru jer nemam ranije prevoz... a can-can da pukne oko 2-3h i posle da idem u X mi ne pada napamet... Zato je meni rizicno jer necu i ne smem da se smaram negde napolju po ko zna kakvom vremenu itd.... da ne duzim sada... Na sledecu sigurno dolazim a na ovu... jos ne znam... Razmislicu!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!