Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Kittrie
price o bivsim, fanatizam (religijski,sportski,zdravstveni...), da je zesci karijerista, isprazne, tupave, prepotentne, too vulgar, boring i kojekakve debilne izjave, da kaze nesto samo da bi pricao/la, da se tripuje oko roditelja (' da mama,ziv/a sam !!' ), da nikad ne pokazuje emocije na javnim mestima, da funkcionise iskljucivo u otvorenim vezama, da je ljubav jedino sto je bitno, da je ljubav samo mit, da gleda latino serije i slusa grand produkcion, da su svi umetnici istripovani, bilo kakvu sovinisticku izjavu... i jos mnooooogo stvari
Korisnikov avatar
By jukie
Da voli sve što vole mladi...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Verovali ili ne, ovo sam ja cula na prvom i jedinom sastanku sa jednom osobom:

1. Tek sam stigao sa obilaska fruskogorskih manastira
2. Veoma sam duhovna osoba
3. Ljudi obicno traze moju pomoc kada se nalaze u nevolji, pa cak i oni koji me slabo poznaju.
4. Zivot me je naterao da prerano sazrim i gledam na zivot zrelije.
5. Mislim da Evropi fali identitet i to je razlog zbog kog treba da se odlozi ulazak u EU.
6. Apsolutno sam protiv muzickih festivala tipa EXIT.
7. Ne razumem ljude koji su homoseksualci. To je nametnut trend.
8. Analiziram sta ljudi govore.
9. Ja sam starog kova.

Odmah sutradan su mi stizale poruke sa vremenskom prognozom (I danas je hladno, zar ne?) na koje nisam odgovarala. Jebo teeee.... to je poslednji put da ja upoznajem druga svoje drugarice koji studira na pravnom.
Korisnikov avatar
By m..
Isuse, heavy, mislim da bih nakon druge izjave otisla do wc-a i iz njega izasla kroz prozor.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Visas Marr

9. Ja sam starog kova.
Meni je ovo ubedljivo najjace!
Jos da je krenuo da te upoznaje da brojem hektara koji ima, vocem i povrcem koje gaji, i sitnim inventarom u kuci...
Mada, bila sam na sastanku koji se svodio na njen mobilni, njenu kucu, njenog psa sa super pedigreom, njen klima uredjaj... :nope:
ja sam sedela i navijala, bilo mi je nekako zanimljivo... :jerry:
Korisnikov avatar
By tramp
da ne uziva u sexu (jedna mi je izjavila da se umori nakon 10minuta i nista posaljem je kuci, sta da radim s njom nakon tih 10 minuta?)
da je strasno ljubomorna
da ima nerasciscene veze iz proslosti
da sam joj ja tako interesantna
da je potpuno neautirana i da moram da pazim kako se ponasamo da se ne bi primetilo da smo zajedno
Korisnikov avatar
By EYA
joj da, ne mogu sa neoutovanim, zesca smaracina... kao da radim na dugme; sad me ljubi, e sad glumi da se ne poznajemo :nesiguran:
By B reddie
u stvari.... kad bolje razmislim, ja bih VOLELA da cujem svasta slicno tako, sve nabrojano (slazem se sa vecinom) na 1. sastanku, pa da znam da ne treba vise nikada nikada nikada nikada nikada nikada NIKADA da je zovem ili prepoznam ili.... vec se upustim u bilo kakv kontakt s njom.... mm... da. te izjave, u stvari, su veoma korisne. stede vreme. a i zivce. i sl. :rentgen:
Korisnikov avatar
By EYA
ne bih volela da cujem sve one divne stvari koje ume, zeli i hoce da radi, da bih kasnije skontala da nista od toga nije istina.
slazem se apsolutno, ustedite mi vreme i lepo sve mane ispricajte odmah, da znam da li vredi truda !
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by EYA
ne bih volela da cujem sve one divne stvari koje ume, zeli i hoce da radi, da bih kasnije skontala da nista od toga nije istina.
slazem se apsolutno, ustedite mi vreme i lepo sve mane ispricajte odmah, da znam da li vredi truda !

:pivce:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by B reddie
u stvari.... kad bolje razmislim, ja bih VOLELA da cujem svasta slicno tako, sve nabrojano (slazem se sa vecinom) na 1. sastanku, pa da znam da ne treba vise nikada nikada nikada nikada nikada nikada NIKADA da je zovem ili prepoznam ili.... vec se upustim u bilo kakv kontakt s njom.... mm... da. te izjave, u stvari, su veoma korisne. stede vreme. a i zivce. i sl. :rentgen:
Bilo bi lepo i da ume da prihvati sportski, a ne da te posle progoni i gnjavi.
Some people won't take no for an answer...
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by tramp

da je potpuno neautirana i da moram da pazim kako se ponasamo da se ne bi primetilo da smo zajedno
ovoga mi je preko glave. :zacepi:
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
Originally posted by Kittrie
price o bivsim, fanatizam (religijski,sportski,zdravstveni...), da je zesci karijerista, isprazne, tupave, prepotentne, too vulgar, boring i kojekakve debilne izjave, da kaze nesto samo da bi pricao/la, da se tripuje oko roditelja (' da mama,ziv/a sam !!' ), da nikad ne pokazuje emocije na javnim mestima, da funkcionise iskljucivo u otvorenim vezama, da je ljubav jedino sto je bitno, da je ljubav samo mit, da gleda latino serije i slusa grand produkcion, da su svi umetnici istripovani, bilo kakvu sovinisticku izjavu... i jos mnooooogo stvari
Traži?u da se banuje ova devojka
jer je prekršila pravilnik iznošenjem li?nih(mojih) podataka na forumu!:cupakosu:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Moze da pricha shta pozeli....nebitno, ako nije za vezu bice mi pijatelj.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
"Od kojih si ti?"
To je taj dragacevski sindrom...
Ali, stvarno, Inner, posle nekih stvari koje su ovde pobrojane...kako bi mogla i prijatelj da bude? :puzzle: :)
By Bombina
uff inner smile kako ti mislis
prijatelji mogu da budu a drugo ne znaci
By fencysmurf
joj ljudi.... svako od nas ima nekog na koga otkida 200% ... metju mekkonahi... mogao bi da mi prica o cemu hoce... bukvalno... da mi kaze kako je svet ploca... and yes, with him i would be that much of a slut... a swako od nas ima jednog takvog ili jednu takvu...

to ne bira pamet , nego srce ;)
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Originally posted by the1whowished
"Od kojih si ti?"
To je taj dragacevski sindrom...
Ali, stvarno, Inner, posle nekih stvari koje su ovde pobrojane...kako bi mogla i prijatelj da bude? :puzzle: :)
Moze, ljudi svashta lupaju kad imaju tremu, ispod maske uvek se krije neshto lepo. Ne kazem da moze da postane prijatelj br. 1 ali uvek dam shansu da se glupost objasni ili opravda.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Inner-Smile

Moze, ljudi svashta lupaju kad imaju tremu, ispod maske uvek se krije neshto lepo.
Znam...danas je to izgledalo ovako:

the 1: "Jesi li dobro?"
jane Dow: "Ma jesam."
the 1: "Hvala!"
:beba:

...pritom naravno da nisam zaljubljena, samo mi je slatka, simpaticna, pa dolazi do ovakvih (nezeljenih) efekata...
By Paris
Jao, tako se jedna u CCanu zimus skroz zbunila, pa me 5 puta pitala u kom delu grada sam i sa kim zivim :rool:
By Paris
Nisi ti, ova je bila '81...anyway izgleda da vas ima vise:lol:
By Paris
Sklonih zbunjivanju ;)
Korisnikov avatar
By vivaldi
pa, svaka cast... :hail:

onda dodaj jos jedno N ispod nicka - naivna, neiskusna ali nezbunjiva :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!