Originally posted by tramp
a meni nije jasno zasto onda svi koji se zalazu za stand na sred knez mihajlove ne postave stand ili iskopiraju par letaka i krenu da dele narodu koji prolazi? javite mi kad krenete, ja dolazim sa foto aparatom da to uslikam pa napravim ogroman poster i oblepim grad sa tim slikama a ako neko krene da bije jos bolje - imace slike bolji efekat
ne treba povezanost sa NVO za to, samo malo samoinicijative
ili je lakse ovde pljuvati po tudjem radu i to iz pozicije blazene neinformisanosti?
Pa eto reci cu ti zasto...
Ja sam str8th i povremeno sam aktivan u jednoj NVO, dok je moja devojka ULTRA aktivna(takodje str8th), istina ta nvo je poznata prilicno, ali nije iskljucivo usmerena na prava gay zajednice, vec je to jedan od programa...
Prvo sto me nervira je sto od relativno velikog broja volontera imas jednog do 2 gay-a, pa eto ti retorickog pitanja, pa zar se str8th-eri trebaju boriti za direktne interesa gay-eva, dok isti negde "lade jaja" na sigurnoj udaljenosti?! razmisli;)
ovo je mali TROL na temu koju sam ja postavio...
ja samo posredno zelim da se vise pripadnika gay-populacije aktivira i da se nesto uradi po tom pitanju, jere jedino sto ja uspevam da vidim je krajnja ne zainteresovanost, odnosno ako je ima je na nivou diskusije medj' uzem krugu ljudi...
A da ne pominjem dionisove reci, kada god pokusas stupiti u kontakt sa nekom od gay orijentisanih NGO i pokusas predloziti nesto, dobijes samo kategoricke odgovore, da budem jasnije ne, to je glupo...
A sta je onda dobro, sedeti u udobnoj foteljici ispred svog 17"tft monitora u konforu NGO, i kuckati kuckati kuckati...
A onda iz vedra neba GAY PRIDE i eto chuda dese se batine.
Upoznaj svog "neprijatelja", dobro ga izuci, pa onda bitku povedi iz vise pravaca i dovedi do kraja u svoju korist taktiziranjem i dobro razvijenom strategijom!:marinac: