Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By EYA
naravno da znas... kad se nalijes pivom, bilo bi pravo cudo da potones :happysmoke:
Korisnikov avatar
By Kittrie
genijalan offtopic !! :grin:

jbg,valjda se vidjamo...
ak' ne ceracemo se mi jos...

:grouphug:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Kittrie
genijalan offtopic !! :grin:
zurka pre zurke :yes:
Korisnikov avatar
By Kittrie
zence (klot i frket- jel sam naucila??? :) ), znas da te volem najvise od svih koje volim najvise :angel:

ljubavi,uvek ces biti jedina. ne moram nista da pricam, jer ti sve znas; pametno moje!
:love: :bisou: :love:
By Bombina
aha oce li cici na zurku kiittrie moja draga ma kakva ti je zenica
By Gost
zence (klot i frket- jel sam naucila??? :) ), znas da te volem najvise od svih koje volim najvise :angel:

ljubavi,uvek ces biti jedina. ne moram nista da pricam, jer ti sve znas; pametno moje!
:love: :bisou: :love:
Ih, sve znaš k'o velika! Tako se to radi, a ne miss zoe i štatigajaznam!
:kiss:
By Bombina
ajoj kitrie imam da te davim,zlocko kittrie
Korisnikov avatar
By Kittrie
bombice,bombonice nemojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :) )))))))))))
:friends:
:bisou:
Korisnikov avatar
By zboO
koliko vidim bice super ekipica na zurci (pa uzivajte, sta da vam kazem)....jos kada bi bilo malo HIP HOP-a pa to bi bilo prosto fantastichno....ali dzaba....nista od toga!!

ps. DJ ne zna ko je 50 cent :nazalost: tuga....sramota....tragedija....i takooc
Korisnikov avatar
By Kittrie
naravno,kad ja dolazim da ce da bidne grejt !!
zbuni,posedovacu te sutra ! :alexis:

vidimo se ljudi !
:grouphug:
By Bombina
KITTRIE E PA JAVI SE CLAW I DA IDE jebem kisu nece da prestane kisa
Kittrie hocu da te viidiim :love:
:kiss:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by zbunjena

DJ ne zna ko je 50 cent :nazalost: tuga....sramota....tragedija....i takooc
znam ja, znam jaaaa!

on je pola dolara :D
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by EYA
Originally posted by zbunjena

DJ ne zna ko je 50 cent :nazalost: tuga....sramota....tragedija....i takooc
znam ja, znam jaaaa!

on je pola dolara :D
bravoooo :up: e od mene...imash, imash.....(hmmm)......leptirica sharenica :P

i svi vi, stidite se, pravite offtopic, kako vas nije sramota?!
Korisnikov avatar
By zboO
zbuni,posedovacu te sutra ! :alexis:
ahh.... Aj dOnt thInK sOu, biKoz, Me NOT going (prabobli) :P :D !!!

:bic: (ali kittrie, ko ceka doceka) :lol: :lol:
By Bombina
eh dolazim ili ne dolazim:D
buhaaa nece dodje claw joj hvata :temperatura: :rida: :rida: :rida:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Meni je bilo super ..jes da me je jedna forumašica ispalila na železni?koj :oklagija:

... upoznao sam još neke forumaše/ice ..bigirl, tramp, kulturni jelen, oliviju, no, ... ..i video se sa meni dragim ljudima :trep:
Muzika je bila ok, malo je smarala oko 2-3 sata, ali sve u svemu :up: za muziku :kiss:

:jbg: kiša i `ladno vreme ... ali i after sam proveo sa super ljudima ...bla bla bla bla bla :up: :cheer: ...?ekamo slede?u ;)
Korisnikov avatar
By zboO
bilo je super (tako su mi rekli)....secam se samo nekih delova :neznam:

(muzika sigurno nije bila po mom ukusu, ali u stanju u kome sam se nalazila, to nije bilo bitno)!

:glavoboljaaa:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Muzika loshija od proshlog puta, ventilacija gora opet se vratih EXTRA smrdljiv, stakla josh vishe po podu. :)

Ja otishlo oko pola 4, bilo dosta :)
Upoznao sam nekoliko ljudi ali beshe to drinking night pa se i ne secam bash najbolje. hm.. andjeo, tramp, victoria, silvereyes81, cat claw...
A nisam upoznao bigirl i parish al sam ih video kako se ljube :okret:

:up: za veci broj momaka
:down: sto su svi sedeli pa se i ja smorio, za kishu takodje

bice bolje sledeci put :)
Korisnikov avatar
By djo
ja sam bio malo umoran... ?ak nisam ni otišao do dancefloora :nope: , branio de?ka od napasnika :oklagija: i uglavnom smo se unterhaltovali sa tramp. upoznao sunny girl...
muziku nisam ni primetio :kesa:
kad je slede?a
By SUNNY B
tesko da meni moze da bude lose na zurci. kao i svaki put - xtra, xtra , xtra!!! muzika me je odusevila (triput ura za dj zoe), ekipa me je odusevila (zasto meni svi uvek kupuju pivo????????), samu sam sebe odusevila jer sam dosla kuci cetvoronoske sa sve upalom misica i mozga od alkohola....naravno da se zeljno ocekuje sledeca. btw, ne moram nista da naglasavam ali, malopre me zove jedna devojka i posle 10-ak minuta razgovora ja joj trazim fixni a ona ce na to "pa dala sam ti ga nocas?!?!" :shok2: :wtf: onda mi je prisla jedna devojka , ali se ja, naravno, ne secam koja to bese a jedna drugarica mi je rekla nesto u poverenju sa strogim naglaskom na onom cuvenom "da nikom ne kazem, pa cak ni ******", a ja sa sve svojim intelektualnim mozgom zaboravila sta to bese ono ja ne smem nikome da kazem......manje vina manje vina...... :blush:

upoznala tramp i bojandjo i oboje su me krajnje zaintrigirali....moracu ja to malo detaljnije da ispitam....
Korisnikov avatar
By m..
Bog te mazo, jos vidim duplo :roflmao: ... Ne znam, ja sam presisala od umora i alkohola i nisam bas nesto bila u elementu, pa sam imala uspone i padove... Ali bilo je finoooo. Nego, bog te pita sta sam sinoc lupetala. Sunny, moracu da prestanem da lochem.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by m..
Bog te mazo, jos vidim duplo :roflmao: ... Ne znam, ja sam presisala od umora i alkohola i nisam bas nesto bila u elementu, pa sam imala uspone i padove... Ali bilo je finoooo. Nego, bog te pita sta sam sinoc lupetala. Sunny, moracu da prestanem da lochem.
znash ti vrlo dobro? :evil:
Korisnikov avatar
By m..
Ju, ju, da htela da pomirim tebe i Raa, jest, djavola rabota i sizifov posao. Barem sam vas uterala u ista 2 m2, mislim i to je neki uspeh :lood:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Bilo je sasvim ok. Nije bilo one trash Xarske ekipe, a pozitivno je i to sto smo imali gender balance.
Doduse, tip za DJ Zdrvk - u pola 4 muzika mora biti vishe deep i dark (you play, you learn).

Uzgred, nismo li imali i jedno radikala prisutnog - fashion keyword: SRS printovi na beloj majci. :srbin:

Ja cu svakako opet doci. Eh, da jos nesto: hteo bih konacno da upoznam forumashicu m..
Korisnikov avatar
By m..
Ti me znas, i to relativno dugo, no ne znas da sam na forumu.... :roflmao: sinoc si cak i dobio pusu i zagrljaj od mene, necu reci nish vise u nadi da te ostavljam u zbunu....

Anyway, radikal je primecen, pokusala sam da mu skinem majicu (iako je bila dobro natopljena znojem) no nije se dao... Ja se samo nadam da lik nosi tu majicu iz istog razloga iz kog MKDSL nosi Kasandru, inace nam se svima crno pise.

Ajde hint: ko je, gledajuci beoviziju u gaytanu godine prosle, uspeo da se polije rumom po dupetu.... :lol:
By Paris
Originally posted by unic0rn
A nisam upoznao bigirl i parish al sam ih video kako se ljube :okret:
Pa trebao si da ugrabish neku pauzu i da nam pridjes;)
Korisnikov avatar
By m..
Koju pauzu?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!