Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By tramp
meni su nekako svi ti datumi vazni ... mislim da je bilo vrlo bitno kad sam to prvi put rekla na glas nekome u beogradu i to jednoj od svojih najboljih prijateljica (koja je str8) koja je prokomentarisala da to zna od kad smo bile klinke jer sam ja stalno pricala o zenama i kako mi se svidjaju i kako bi ja njih :smeh:

a onda je nekako bio bitan momenat kad sam rekla mami i ona (koja je bila ljuta na mog oca zbog razvoda) mi kaze kasnije da je pricala sa prijateljicama i da su zakljucile da bi im svima bilo bolje bez muskaraca (sve bile u procesu razvoda) :smeh: :smeh:

i onda kad sam rekla tati koji na zalost to nije bas tako dobro prihvatio ... eno ga sirotog jos se oporavlja :smeh: :smeh: :smeh:

a sa samom sobom sam imala razne momente od one spoznaje ah, ja nju zelim ... do onoga ah, ja to uradi ... do onoga ah, pa meni se ovo stvarno svidja
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Slabo pamtim datume, ali se secam da sam se najboljoj drugarici outovao 8. novembra 2003...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
najvažniji mi je bio coming out sestri koja je odmah sve majstorski iskulirala, na drugom mestu coming out roditeljima, a na tre?em - njihovo prihvatanje. tri razli?ita datuma u svakom slu?aju.

:roll:
Korisnikov avatar
By nsredphoenix
hm pre oko godinu dana sam se out-ovao najboljem drugu a 30. April 2005 sam se out-ovao mami
:zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By vivaldi
pre 5 godina, ne secam se tacnog datuma, kad sam se prvi put uopste outovala nekome, a taj neko je bila moja najbolja prijateljica... Ne znam kojoj je bilo teze, meni do momenta dok joj nisam rekla, ili njoj od tog momenta... Srecom, taj shok je ubrzo prosao i nase prijateljstvo se nastavilo

drugi najvazniji moment je bio pre 2,5 godine kad sam se outovala devojci u koju sam tada bila zaljubljena... bila sam sigurna da je i ona u fazonu, ali kako je krenulo druzenje shvatila sam da sam pogresila. Nikako to nisam htela da prihvatim pa sam svakog dana isla sve dalje i otkrivala se sve vise, dok jednog dana nisam otvoreno razgovarala sa njom... Iako sam znala da je taj coming out uzasno rizican ipak nisam mogla da se oduprem osecanjima... Opet, srecom, jer je posle nekoliko meseci ... :kissing:
Korisnikov avatar
By ganjarolla
meni je coming out bio stvar komunikacije, tako da mi se i sada dogaða da me neki pitaju a ja im odgovorim da se se sjetim nekih koji su imali najve?e :opatica: :bubblegum: :pinknaocari: :teletabisi:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Jesen/zima 2003 - definitivni coming out sebi.
Maj 2005. Prvi "zvanicni" coming out najboljoj drugarici... Sa srecnim krajem, bez posledica. Nedugo nakon toga, jos jednoj drugarici.
Sad polako krecem dalje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!