Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By greeny
Nova generacija mobilnih telefona nemacke kompanije Siemens odlikuje se sirokim izborom naprednih funkcija koje su namenjene korisnicima svih profila.
U poslovnoj klasi, koja tradicionalno nosi oznaku S, izdvaja se model SK65, vrhunski aparat neobicnog dizajna i dobitnik priznanja iF Product Design Award za 2005 godinu.
Slika
Poslovnim korisnicima koji putem mobilnog telefona cesto razmenjuju tekstualne i e-mail poruke najvise ce se dopasti kompletna QWERTY tastatura koja je, slicno kao kod Nokijinog modela 6800, "skrivena" u unutrasnjosti aparata, izmedju dva pokretna dela kucista.Telefon se odlikuje narocitim, makazasim preklopnim mehanizmom koji nosi oznaku x2type. Ovaj mehanizam naizgled klasican candybar telefon u trenutku prevara u pravu pravcatu mobilnu pisacu masinu-prednji zadnji deo telefona se pri tome, poput krakova makaza, ukrstaju na sredini i medjusobno postavljaju pod pravim uglom. Unutrasnja povrsina zadnjeg kraka krije horizontalno postavljenu tastaturu, dok se na prednjem delu nalaze vertikalno orijentisani ekran i mala tastatura.
QWERTY tasteri su krupni, udobni za koriscenje i dobro pozicionirani. Pozadinsko osvetljenje je crveno i omogucuje dobru vidljivost u mraku.
Jedan od najelegantnijih Siemensovih telefona odlikuje se i efektnom dizajnerskom kombinacijom crne glatke plastike, metalnih postolja i srebrnastih funkcijskih tastera, koji aparatu daju retro izgled.
Zbog glatke povrsine telefon je podlozan prljanju, a svaka ogrebotina je vidljiva, sto tokom intenzivne uportebe telefona moze narusiti dobar estetski utisak.
Uprkos nesto vecim dimenzijama i masi ( 120 x 47 x 22 mm, 144 grama), SK65 sjajno lezi u ruci i ostavlja utisak cvrstog aparata koji moze da traje zaista dugo.
Slika
Siemens SK65 se, naravno, ne zaustavlja na estetskim atributima. Elektronika se gotovo ne razlikuje od one koja se ugradjuje u trenutno najpopulariji Siemensov poslovni model S65 ( nedostaju jedino integrisana kamera i neke manje vazne f-je)
Prednjom stranom aparata dominira TFT ekran. Prikazuje 65 hiljada boja u rezoluciji 132 x 176 iksela. Za svoju velicinu, ekran ima skromnu rezoluciju.
Slika
Softverski, SK65 je zasnovan na seriji 65 i ima solidno uoblicene menije i dopadljiv graficki interfejs.
Od multimedijalih sadrzaja poslovnim korisnicima ce od veceg znacaja biti odlicna podrska za upravljanje licnim informacijama i rad s elektronskom postom (podrzani su protokoli: POP3, IAP4, SMTP)
Druge posovne aplikacije ukljucuju program za pregled Word i Excel dokumenata i PF datoteka.
Slika
Ovaj "mobilac-ljubimac" sadrzi polifone melodije, 40-glasne MIDI i WAV datoteke, dok MMF ne prepoznaje. S druge strane, SK65 se istice kao telefon za poslovnje ljude, kojima sigurno nece zasmetati nedostatak MP3 plejera i slicnih opcija za manipulaciju slikama i zvukom.
Da je SK65 spreman za najzahtevnije zadatke potvrdjuju jos i raskosna interna memorija od 64 MB i imenik u koga se moze smestiti cak 2000 kontakata sa brojevima telefona, adresama, datumima i drugim licnim podacima.
Podrska za sistem Push-to-Talk je izostla, ali su zato prisutni IrDA i serijski/USB portovi, te dobar Bluetooth modul, koji obezbedjuje siroku kompatibilnost s brojnim korisnim dodacima(slusalice, kopleti za koriscnje telefona u automobilu i dr.)
Kvalitet zvuka u slusalici je odlican, postojanost signala vrlo dobra.
Bterija (750 mAh) ima dovoljno kapaciteta za tri dana koriscenja uz oko trideset minuta razgovora.
Slika

Objavio MTS CLUB, " Klub korisnikamobilne telefonije Srbije".
:sunce:
Cena ovog telefona je....raspitajte se.....
:nerd:
Ko voli, neka izvoli, ali cena garantovano nije zanemarljiva....
Uzivajte
:mjuza:
Korisnikov avatar
By KiWi
Baš je jep.. mlogo mi se sviða
Korisnikov avatar
By Rei
ne svidja mi se... U principu nikada mi se simensovi telefoni nisu svidjali.

Al' dushu bih dao za ovaj telefon. :D
Korisnikov avatar
By greeny
Originally posted by REI
ne svidja mi se... U principu nikada mi se simensovi telefoni nisu svidjali.

Al' dushu bih dao za ovaj telefon. :D
Slazem se u potpunosti....
:spin:
A ko ne bi...?!
:njanja:
Korisnikov avatar
By DIONIS
a sta kazete za sony-ericson p910i ?
Korisnikov avatar
By greeny
Upravo citam nesto o Sony Ericsson-u K300i i mogu priznati da je sasvim ok, ali cu malo vise pisati o tome kada imam vremena, sada zurim....

A o modelu p910i nisam nesto ni citao, pa kada budem malo obavesteniji, reci cu komentar...

Pozdraf
Korisnikov avatar
By Rei
p910i je cigla sa dobrim funkcijama...
Korisnikov avatar
By DIONIS
p910i je pravi mali dzepni kompjuter
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!