Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mahnitu
Golom koji je u 57. minutu utakmice na stadionu 'Milenijum' u Kardifu postigao Bobi Zamora, Vest Hem se vratio u Premijer ligu Engleske. '?eki?ari' su, tako, posle dve sezone u nižem rangu takmi?enja, ponovo u eliti. Vest Hem je tako spre?io Preston Nort End da se posle 44 godine vrati u najviši rang takmi?enja.

Utakmica sa Prestonom po?ela je napadima fudbalera Vest Hema, vetreran Repka pogodio je stativu, a onda je odli?an udarac bivšeg igra?a Totenhema Meta Eteringtona odbranio golman Prestona Karlo Neš. Prilike su propuštali Zamora i Hervud i u drugih 45 minuta ušlo se sa rezultatom 0:0.

Prilike pred Nešovim golom nastavile su da se reðaju, a neverovatnu sre?u Nort End je imao u desetom minutu nastavka, kada je Neš zaustavio dva šuta Hervuda, izmeðu kojih ga je Zamora savladao iz odbitka, ali je loptu sa linije izvukao Dejvis. Pogodak odluke viðen je u dvanaestom minutu nastavka - Eterington je prošao po levoj strani, Jul Mavene se okliznuo na prvoj stativi, a najbolji strelac Vest Hema ove sezone, Zamora, bio precizan.

Finiš je pripao ekipi Prestona, ali i pored napada i povrede golmana Vest Hema Džimija Vokera (pokušavaju?i da izbegne da sa loptom u rukama izleti iz 16m nezgodno dosko?io i teže povredio koleno), rezultat nije promenjen. Posle Sanderlenda i Vigana, poslednji ?lan Premijer lige je Vest Hem junajted, a mrtva?ki kov?eg sa imenom kluba, koji su navija?i Prestona 1961. sahranili, ne?e ni ovog puta biti izvaðen i prošetan gradom.

Utakmicu u Kardifu posmatralo je 70.275 ljudi. Englezi finale plej ofa za popunu Premijer lige zovu "utakmicom od 20 miliona funti", jer po pravilu ulaskom u najviši rang klub od TV prava i sponzorstava dobije za toliko ve?u sumu od one iz Šampionata.

Vest Hem je bio pod znatno ve?im pritiskom, jer im je ovog leta isticao finansijski "padobran" od 6 miliona funti, koliko dobijaju klubovi u prve dve sezone po ispadanju iz Premijer lige (da bi se spre?io potpuni raspad kakav je zadesio Šefild Venzdej, Notingem Forest ili nekadašnji Vimbldon). Plasman u Premijer ligu ekipi iz isto?nog Londona omogu?ava da zadrži najbolje igra?e iz sadašnje postave i poja?a se za slede?u sezonu.
Korisnikov avatar
By Mahnitu

Odusevljen sam kad sam video rezultat!!!
Nisam mogao da verujem kad je bila ona tekma pre dve godine, kad su ispali....
Ali, ima pravde...
Frank Lampard, Joe Cole, Rio Ferdinand, Paolo Di Canio, Thomas Repka, David James...
danas legende fudbala nekad su igrale u cekicarima....
Nadam se da vise nece ni da imaju posla s 2.ligom!
(Milan koricanac, 31. maj 2005 11:36)

''Get ready Mourino hammers are coming''
ICF
(aca, 31. maj 2005 11:47)

Sad ce da pljuste novi rekordi: u broju autogolova i crvenih kartona (REPKA); broju popijenih kartona (po izgledu rekao bih da TEDI preferira neku englesku verziju vinjaka). Valjda ce se Roman smilovati i pozajmiti par igraca (duzan je, setimo se Lamparda, Kola, DZonsona) a onda je i liga sampiona, zajedno sa celsijem, liverpulom (oni nam duguju POL INSA) i totenhemom (a tek oni: Kanute, Kerik, Defo), realan cilj. Zna li neko da li je ovaj Anton Ferdinard rodjeni Riov brat?
(diego, 31. maj 2005 10:15)

Za WHU navijam od malena... nemate pojma kolko sam srecan
Klub je inace 30 miliona funti u dugpvima a pogledajte koga su sve prodali poslednje 2-3 godine.
Rio Ferdinand - 12 mill funti to Leeds
Frank Lampard - 9 mill funti to Chelsea
Joe Cole - 6.5 mill funti to Chelsea
Glen Johnson - 6 mill funti to Chelsea
Fredie Kanute - 4 mill funti to Tothenham
Michael Carick - 2 mill to Tothenham
Trevor Sinclair -3.5 mill to Man City
Poulo The God Dicanio - free to Charlton

Kad sad pogledam sve ove igrace mogu da kazem da je WH imao tim za ligu sampiona a ne za ispadanje.

Jos jedan primer da se fudbal igra 24 casa dnevno, 7 dana u nedelji, od toga 90 minuta na terenu a ostalo se vrti oko uprave, menadzera, agenata i koga sve ne.

FOREVER BLOWING BUBBLES!!!
(Vuky, 31. maj 2005 08:22)

Pa znalo se to! Setite se utakmice kad su ispadali iz Premijer lige i onog gola Di Cania i posle njegovih suza i onog natpisa na tribinama We'll COME BACK! To se i ostvarilo. Svaka cast, sve sto valja u Eng. fudbalu je doslo iz West Ham-a. Srce mi je puno! Samo napred Cekicari!!!
(Nikola RS, 30. maj 2005 21:07)

TOOOOOO!!!NAJJACI KLUB SE VRACA U PREMIJER LIGU.SVAKA CAST MOMCI NISAM NI SUMNJAO U VAS!!
(Cekicar, 30. maj 2005 21:09)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ako nista drugo, WH me bar nikada nije ispalio na kladzi! :lol:
U svakom slucaju oduvek su mi bili simpa.
Welcome back! :klap:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Mene ispalili 20 puta, mater im jebem :love:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
E još kada bi "galebovi" naredne sezone uspeli da uðu u Premiership, sre?i nikad kraja.

Za sada, ?estitke "?eki?arima"!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!