Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By spark
super je sto se ponovo krece sa zurkama... ljudima treba dati mogucnost izbora i bolje je da ima vise dogadjanja, pa makar i manje posecenih, nego da ima svega jedno ili dva mesta u gradu gde se nesto desava...

lose je sto se spamuje forum otvaranjem potpuno istih tema u raznim folderima... kad se na sto mesta otvori sto tema o ceci, i o sto razlicitim stvarima o njoj prica, sto nije spam, "mi" to proglasavamo spamom, a kad se otvore dve totalno istih naziva teme sa istom sadrzinom, onda nije spam???

i jos jednu stvar bih da primetim, u stvari, da pitam - da li su organizatori u cc klubu vrsili ili nameravaju da obave ispitivanje gay populacije u pogledu zainteresovanosti za otvaranje ekskluzivnijeg gay kluba, saune i slicnog... od onolikog prostora na ekskluzivnoj lokaciji, uz naravno, zamasnu kintu, red bi bio napraviti ludilo saunu, sa turskim kupatilima, teretanom, bazencicima, restoranom i slicnim... ko je vlasnik tog prostora? da li su ovakvi radovi izvodljivi u okviru tog prostora i koliko bi tako nesto kostalo??? napominjem da nije potrebno cekati legalizaciju prostitucije da bi se oformilo nesto sto beograd odavno ceka, a sto u drugim zemljama odavno postoji, i to u gradovima koji su mnogo manji i temperamentom siromasniji od beograda...

lepo je s vremena na vreme organizovati zurkice, ali kada ce se radikalnije poboljsati uslovi i kvalitet zabave gay osoba u beogradu, srbiji i crnoj gori, a i sire??? trziste ocigledno postoji, zasto vlasnici kluba ne uzmu neki kredit i ne krenu da sire biznis??? nemamo nista od toga da imamo opet neki klub koji se mesec ili dva praviti zurke, uz naplacivanje ulaza, ili kad konkurencija pocne da steze, uz besplatan ulaz... a posle mesec ili dva da sve opet zamre i da se gay osobe opet nadju pred nikakvim, odnosno veoma suzenim izborom "gay mesta" za okupljanja, upoznavanja, izlazak i slicno...

znam da je izvestan broj bankara koji su nedavno u beogradu imali godisnju skupstinu evropske banke za rekonstrukciju i razvoj, moralo da hrli cak do budimpeste da bi dobili kvalitetan "gay" provod... krajnje je vreme da se zapitamo koliko mi para gubimo sto smo vecito nezainteresovani, neorganizovani i tako sebicno mislimo samo na danas, umesto da zasucemo rukave, malo se napregnemo, pritrpimo, i sutra uzivamo u mnogo vecim blagodetima... uostalom, postojanje saune u beogradu uveliko bi uticalo da se mentalitet nase populacije, a i str8, promeni... ovde svi glume neke svetice i cistunice, a kad odu u budimpestu, berlin, amsterdam i slicno, dobiju napad pa se raspomame... a onda se vrate i opet prosipaju drugima pamet... otvaranje saune u beogradu, pored velikog poboljsanja u ponudi i kvalitetu "gay mesta za izlazak i provod", uveliko bi doprinelo emancipaciji gay zivotnog stila, predstavljalo bi znacajan manevarski prostor u pogledu lobiranja "za gay stvar" i konacno bi i beograd, srbija i crna gora, postala normalna mesta, gde je totalno normalno imati saunu, ili neki drugi slicni klub, gde je totalno normalno tamo ici, upoznavati se, seksati i slicno, kao u desetinama i stotinama drugih gradova na planeti...

nadam se da nisam smorio... ali iskreno mislim da o svemu ovome treba ozbiljno razmisljati....sve najbolje kan kan klubu i da se pravi sve vise i vise dobrih i superposecenih gay zurki...
Korisnikov avatar
By Marble
Hmmmm....

Naravno da nisi smorio sreco, mozda ne bash sauna, ali po tom pitanju moze da se uradi mnogo toga. Medjutim, izgleda da neki ljudi koji imaju fenomenalan prostor i kapacitete za tako nesto ne zele to da urade....

So let them.... :alexis:
By RACABG
mico moja draga pitanje ti je na mestu ali ne za srbiju
vidi da pokusam da pojasnim niko ovde nece da ulozi novac da bi gay populaciji bilo prijatnije.
sve do sada lici a licice i dalje samo na uzmi pare nedaj racun i izbaci sto pre napolje
nego ako imas neku ideju (novac) da ulozis u tako nesto nije nesto profitabilno sto ce ti vratiti ulozeno za dva meseca ali za deset godina ces ziveti ko car od toga :)
Korisnikov avatar
By Super Mario
a KOLIKO TO KOSTA?
kO PUSTA MUZIKU?
oBEZBEDJENJE?

PS. KAMPANJA JE OCHAJNA, ZAKASNELA I KONFUZNA. uMESTO DA ISKORISTITE PAUZU I SREDITE NEKE STVARI, CHINI MI SE DA CETE UPRSKATI :cekam:
Korisnikov avatar
By Marble
Da, ali izgleda da je to suvishe visoka matematika za neke ljude.... do tada:

ko prvi napravi extra gay club - njemu devojka ! hhahahahahaha....

cekam. :alexis:
By Çâðê_DUP
Ja sam se stvarno nadala da ce napraviti big comeback (jer ovo zatisje je tako nesto "najavljivalo", medjutim izgleda da iskonska zelja za samosahranjivanjem prevazilazi sve ..... :sarana:

I tako je pocela tuzna epopeja o propadanju velikog KAN KANA ...
By fazza
I meni se sve chini da ce jopet da uprskaju!

Ljudi nisu dovoljno obaveshteni, nema chak ni informacija koliko se placa ulaz
(i da li se placa), da li ce biti obezbedjenja i ko ce pushtati muziku, a barem se
to pre znalo...

Ipak, drago mi je shto se vraca Can Can jer rupu organski ne podnosim...

Nadam se da je "Can Can" chitao nashe prethodne postove i da nece ubuduce
praviti greshke koje su ih skupo koshtale, a o kojima smo pisali...
By fazza
Meni smeta shto user "Can Can" ne odgovara na nashe primedbe i predloge...
:down:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Super Mario
a KOLIKO TO KOSTA?
kO PUSTA MUZIKU?
oBEZBEDJENJE?

PS. KAMPANJA JE OCHAJNA, ZAKASNELA I KONFUZNA. uMESTO DA ISKORISTITE PAUZU I SREDITE NEKE STVARI, CHINI MI SE DA CETE UPRSKATI :cekam:
Pa sve to nadoknaðuje spamom :vulkanac:
Korisnikov avatar
By EYA
toliko smo svi ocekivali od nekog cam backa zurki u ovom klubu :dj: :grouphug:

i ja sam cak licno uvredjena zbog ovokavog potcenjivanja nasih apetita...
potpuno je degutantna cela prica o zurci " No Name Jednog Cetvrtka Super HitSno Ko Koliko Plati Da Se Klati"

o raspolozenju organizatora da i ne pricam !

partybreaker :zid:
By Paris
Dakle......ko je dj?
Upad je...............?
Uz flyer/bez........?
Bicemo obavesteni uskoro??
Vece pre zurke ili na dan zurke?

Neozbiljno.
Korisnikov avatar
By m..
Ma... Najbolje da stave toi-toi ispred...
Korisnikov avatar
By CanCan
Zurka je odlozena za 23. jun, nisam odgovarao buduci da nisam imao sve detalje.
O ulazu, ceni, dj-evima bice te obavesteni na vreme.
Obezbedjenje i dalje ostaje isto, dakle obezbedjenje kluba i policija.
By fazza
Originally posted by CanCan
Zurka je odlozena za 23. jun, nisam odgovarao buduci da nisam imao sve detalje.
O ulazu, ceni, dj-evima bice te obavesteni na vreme.
Obezbedjenje i dalje ostaje isto, dakle obezbedjenje kluba i policija.
Daj zivlje malo to!!! :njanja: :oklagija: :B
Korisnikov avatar
By djo
oh, ja sam tad u be?u :snob: :drama:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Znaci opet ce "rupa" da pokaze koliko je "jaka"....:lol:
By Gost
Originally posted by *BloNdYsHa*
AKO BUDE VISE OD 10 PEDERA DAJEM GUZU!!!!
Držimo te za re?!:uljenavatru:
By fazza
Pazi shta si rekao! Drzim te za... :mazi:
By fazza
Originally posted by Tea
:rool:
Shto li si ti ukrstila ochima? :smeh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by fazza
Pazi shta si rekao! Drzim te za... :mazi:
Ma dao bi on i da ne dodje ni 5 .... :sunce: :fuck:
Korisnikov avatar
By andjeo
ej fazza blondysha je mooooj ovog puta hihihihi
e pa dovescu pedeset pedera i onda meni dajesh guzu
By fazza
Originally posted by andjeo
ej fazza blondysha je mooooj ovog puta hihihihi
e pa dovescu pedeset pedera i onda meni dajesh guzu
Ovde se, bre, poshtuje rech starijeg forumasha, a to sam ja! :lol:
Korisnikov avatar
By Marble
ja se nadam da cemo neke informacije dobiti bar do 23, ako ne dan ranije....

:puzzle:
Korisnikov avatar
By CanCan
23. juna od 23h

Can Can najavljuje summer party no.1 "Feel The Heat"

dj music mix, koktel retro 80's, kao i aktuelnih hitova!

dress code: bez majice/vazi i za devojke :lol:

dance animation boys

ulaz: 150 dinara uz flajer

and don't be cool, feel the heat!!!

flajer info: 063.650.596

za Vasu sigurnost brinuce policija kao i obezbedjenje kluba
Korisnikov avatar
By DIONIS
bez majice?woow,gde sam ja da to vidim:trampolina:
By Tea
Originally posted by fazza
Originally posted by Tea
:rool:
Shto li si ti ukrstila ochima? :smeh:
`ocem da gledam tebe i blondishu

:B
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!