Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Kriza u Crvenoj zvezdi koja je kulminirala porazom od Železnika u finalu Kupa, po svoj prilici ?e se završiti odlaskom kompletne rukovode?e garniture. Na sastanku održanom u petak uve?e, kojem je prisustvovala ve?ina ?lanova Upravnog odbora, odlu?eno je da rukovodstvo našeg najtrofejnijeg kluba podnese kolektivnu ostavku.

O?ekuje se da ?e ova odluka biti ozvani?ena u ponedeljak, kada bi na sednici Upravnog odbora trebalo da se stavi ta?ka na sezonu za zaborav.

Ako se ovakav scenario obistini, ponovo ?e sve o?i biti uprte u Dragana Džaji?a. Predsednik u ostavci i na bolovanju, ima na raspolaganju dva rešenja. Prvo i verovatnije je da se povu?e zajedno sa ostalim ?elnicima kluba, a drugo da 1/2zaklju?i bolovanje1/2 i Skup?tini predlo?i novi Upravni odbor.

Aktuelna Zvezdina 1/2vlada1/2 izabrana je prošle godine i imala je mandat do 2008. Pored predsednika Dragana Džaji?a u Upravnom odboru se nalaze Zoran Avramovi? (direktor marketinga), Oliver Bogavac (ekonomista), Milan Vujin (advokat), Ðorše Kolašinac (direktor "Velauta"), Siniša Mihajlovi? (ekonomista), Bogdan Pirivatri? (generalni direktor "Energoprojekta"), Milan Savi? (generalni direktor "Beograd puta"), Stevan Stevanovi? (direktor "Gradinga"), Bogdan Tirnani? (novinar), Božidar Cerovi? (dekan Ekonomskog fakulteta), Blažo ?abarkapa (direktor "Rexa").
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ma neka budu srecni da ih nismo motkama najurili! A Dzaju je odavno trebalo polomiti od batina! Mater mu j.....!!!! :flaming:
Korisnikov avatar
By Moa
Ma jebes upravu,uprava je suvisna u svakom klubu,samo misle na pare i kako da zarade,jedino od celog sluba vrednujem sportske radnike,trenere,sportske direktore itd.Ove foteljase po raznim firmama koji eto radi jos jedne fotelje su prisli klubovima sve u pm.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
I Zvezdina zvezda je podnela ostavku!!!!!!!!!!!!!

Jos jednom. lol.

Valjda i konacnu.

:pickme:
By Paris
A koliko je puta do sada Dzajic davao "neopozive" ostavke?:rool:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Nadam se da je ovaj poslednji :fige:
Korisnikov avatar
By KiWi
Jes da sam partizanovac, ali mi je stvarno što je veli?ina poput zvezde tako nisko pala... Jel to Džaja dao ostavku, ili se samo malo povukao dok se ne slegne prašina?
By Бреее!!!
Originally posted by Kiwi
... Jel to Džaja dao ostavku, ili se samo malo povukao dok se ne slegne prašina?
Džaji? podneo ostavku

U pismenom saopštenju koje je podeljeno novinarima pred po?etak susreta poslednjeg kola izmeðu Crvene zvezde i Železnika, FK Crvena zvezda saopštava da se Dragan Džaji? povla?i sa mesta predsednika kluba.

Formirana je radna grupa u kojoj se nalaze Aleksandar Bori?i?, Božidar Cerovi?, Bogdan Pirivatri? i Milan Vujin, koja ?e voditi klub do skupštine na kojoj ?e se izabrati novo rukovodstvo kluba.

Saopštenje UO FK Crvena zvezda:

Na kraju sezone u kojoj nije osvojen nijedan trofej i posle neuspeha na meðunarodnoj sceni, ?lanovi Upravnog odbora kluba su na sastanku sa navija?ima kao najve?im delom porodice FK Crvena zvezda i važnim segmentom kluba, odlu?ili da predsedniku kluba kao mandataru ponude svoje ostavke. ?lanovi Upravnog odbora ovo ?ine kao moralni ?in i kao podsticaj za bolji i odgovorniji rad u svim delovima kluba.

FK Crvena zvezda
Potpredsednik
Milan Vujin

Saopštenje Predsednika FK Crvena zvezda Dragana Džaji?a

Zahvaljuju?i se na poverenju i podršci koje su mi nakon moje ponuðene ostavke ukazali ?lanovi Skupštine kluba, na ovaj na?in obaveštavam organe i ?lanove kluba da se uprkos poštovanju odluke Skupštine, zbog zdravstvenih problema i mogu?e operacije koja mi predstoji povla?im sa dužnosti predsednika kluba.

Istovremeno, s obzirom na ponuðene ostavke ?lanova Upravnog odbora, kao predsednik kluba odreðujem radnu grupu u sastavu Aleksandar Bori?i?, Božidar Cerovi?, Vladan Pirivatri? i Milan Vujin, da sazove i pripremi izbornu Skupštinu kluba.

Najiskrenije želim i verujem da ?e ove moje odluke doprineti novom usponu Crvene zvezde i novim trofejima i uspesima na zadovoljstvo milionske porodice navija?a Crvene zvezde.

Dragan Džaji?

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ja mislim da se on takmichi sa Titom ko ce vishe puta da podnese ostavku "Ja ne mogu da gledam moj narod kako pati!" -"Ali druze, kako cemo mi bez Vas??? :rida: "

Nek se vishe povuche i zavrsi karijeru...
A sto se tiche bolesti, tek se sad setio? :zid: :odbij:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Heh to mu je samo pokri?e. Bolest? Problemi sa ki?mom. Get real.

To mu je bio alibi da ne dolazi u zgradu uprave još od revanša sa FK Zenit.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Dzajicu svaka cast za karijeru fudbalera, ali brate kao sefonja je od zvezde napravio privatnu prciju! Jadno je sto mora ostavka da se ceka a ne da se u skladu sa "postignutim rezultatima" on smeni! Nema boljitka u fudbalu dok se isti ne oslobodi politickog uticaja.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
U pismenom saopštenju koje je podeljeno novinarima pred po?etak susreta poslednjeg kola izmeðu Crvene zvezde i Železnika, FK Crvena zvezda saopštava da se Dragan Džaji? povla?i sa mesta predsednika kluba.

Formirana je radna grupa u kojoj se nalaze Aleksandar Bori?i?, Božidar Cerovi?, Bogdan Pirivatri? i Milan Vujin, koja ?e voditi klub do Skupštine na kojoj ?e se izabrati novo rukovodstvo kluba.

Saopštenje UO FK Crvena zvezda

Na kraju sezone u kojoj nije osvojen nijedan trofej i posle neuspeha na medjunarodnoj sceni, ?lanovi Upravnog odbora Kluba su na sastanku sa navija?ima kao najve?im delom porodice FK Crvena zvezda i važnim segmentom kluba, odlu?ili da predsedniku kluba kao mandataru ponude svoje ostavke.

?lanovi Upravnog odbora ovo ?ine kao moralni ?in i kao podsticaj za bolji i odgovorniji rad u svim delovima kluba.

FK Crvena zvezda
Potpredsednik
Milan Vujin

Saopštenje Predsednika FK Crvena zvezda Dragana Džaji?a

Zahvaljuju?i se na poverenju i podršci koje su mi nakon moje ponudjene ostavke ukazali ?lanovi Skupštine Kluba, na ovaj na?in obaveštavam organe i ?lanove Kluba da se uprkos poštovanju odluke Skupštine, zbog zdravstvenih problema i mogu?e operacije koja mi predstoji povla?im sa dužnosti predsednika Kluba.

Istovremeno, s obzirom na ponudjene ostavke ?lanova Upravnog odbora, kao predsednik Kluba odredjujem radnu grupu u sastavu Aleksandar Bori?i?, Božidar Cerovi?, Vladan Pirivatri? i Milan Vujin, da sazove i pripremi izbornu Skupštinu Kluba.

Najiskrenije želim i verujem da ?e ove moje odluke doprineti novom usponu Crvene zvezde i novim trofejima i uspesima na zadovoljstvo milionske porodice navija?a Crvene zvezde.

Dragan Džaji?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!