Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Heartbreaker
Pa dobro, imala je pravo na to. A i publika je malo preterala. U pojedinim trenucima sam imao osecaj da gledam fudbalsku utakmicu. Jos su im samo baklje falile! (ocekujem da ce na ovo "neki" da se oglase :wink2: )
Nadam se samo da ce Ana stici da se malo odmori pred naredni mec.
By Gost
Publika je bila, po meni, sasvim okej. Igrala je nji`ova :)
Možda i ne bih ovako mislio da nisam gledao me? Pirs - Zvonareva.
Korisnikov avatar
By DIONIS
nema sta ko da se oglasava,ko gubi moze da navija,publika je osetila da Mauresmo uopste ne vodi igru a to je 3-a francuskinja danas koja je eliminisana,mogu jadne da ih razumem:) :)

a na kraju bolje da navija nego da zvizdi ko nasa publika,jeste li videli u jednom momentu kako je publika pomogla domacici?
By Paris
Zlato, nije imala pravo da trazi time-out. Po propozicijama, ne mozes tek tako da prekines mec, pokvaris koncentraciju protivniku i sednes da se odmoris. Med time-out se trazi samo ako je neka povreda u pitanju.
Korisnikov avatar
By Heartbreaker
Ma ok je navijanje, ali na 3:1 za Anu u drugom setu, pred njen servis nisu prestajali da vicu, iako ih je sudija vise puta opominjala. Mislim da to malo nije bilo uredu i da su ipak malo preterali. Inace, od tog trenutka je Ana krenula sa greskama i do kraja seta nije osvojila nijedan gem.
Ali, sad vec nije ni bitno. :)
Korisnikov avatar
By Heartbreaker
Pa, ocito da jeste bila u pitanju "neka povreda" (malo se zalila na zglob desne ruke), ali je ona bila, ispostavilo se, rezultat umora, a ne fizicke povrede. :)
Korisnikov avatar
By DIONIS
pravo na 3 monuta ako je povreda u pitanju i da su domacini hteli da budu idioti mogli su da je eliminisu jer je provela 5 minuta na stolici a ocigledno je to malo i dekoncentrisalo protivnika,francuski komentatori su rekli da nisu dosad videli nesto slicno al opet im komentari nisu bili zlobni vec uplaseni sta ce sad da se desi:doktor:
sa druge strane ne verujem da je to odglumila jer sam joj u jednom momentu video malo izgubljen pogled,misli da je bila blizu odluke da preda mech
By Lemur
Slika

Nisam mogao da verujem kad je pobedila. Jos uvek sam euforican!!!

Kakav je to mec bio, ljudi. FENOMENALNO!!!! :hail2: :hail2: :hail2:
Korisnikov avatar
By DIONIS
da Ani to nije prvi put da joj se dogodi(po nacinu na koji je prevazisla stvar) ,sad citam da je izjavila da joj je poznato to stanje,da joj se povracalo i vrtelo u glavi,po meni je u pitanju anksioznost na psihickoj bazi,morace mala malo da se pozabavi time jer to moze da joj bude veliki hendikep,nadam se da ce sa samopouzdanjem sve da dodje na svoje mesto:paradajz:
Korisnikov avatar
By zboO
mech je bio fenomenalan, napet i uzbudljiv do samoga kraja :up: opet su zene pokazale da igraju mnooogo zanimljiviji i kvalitetniji tenis od muskaraca (sorry, ali stvarno je tako)!! Nashoj maleckoj svaka cast, bilo je samo pitanje vremena kada ce je pobediti, posto je predhodna 3 mecha tesno izgubila! Ali ovako je sladje, pobediti Ameli, na njenom terenu!!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Mala je promenila takiku i uspeh nije izostao. Svaka cast mala, zasluzujes vrh!!!
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by zbunjena
mech je bio fenomenalan, napet i uzbudljiv do samoga kraja :up: opet su zene pokazale da igraju mnooogo zanimljiviji i kvalitetniji tenis od muskaraca (sorry, ali stvarno je tako)!! .....
teniserke su hot!!!! :njami: :mljac: :evilwait:
By Çâðê_DUP
Meni je ovo nase zlato juce ulepsalo dan!
Svaka joj cast!
Sto se tice publike- razumem da se podrzi
domaca teniserka, ali postoje pravila ponasanja
pri gledanju teniskih meceva. Secam se da je Muster
jednom prekinuo mec Davis Cup-a u Brazilu bas
zbog slicnog ponasanja publike. A ako je ona Anina
pauza bila samo fora- opet bravo za nju! Treba i ono
znati uraditi.
Tako da- samo napred srecice!
Korisnikov avatar
By DIONIS
ce kisa koliko primecujem,mislims da ce mecevi biti prekinuti
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Ovaj turnir ?e obeležiti povratak Justine Henin-Hardene meðu top 10 ...moja prognoza je da ?e Henin biti u finalu !!!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Belgijanka protiv Ane u finalu! Moze? :lukavi: :D
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Centre Court (From 12:00 cet)

[16] Elena Likhovtseva (RUS) v Sesil Karatantcheva (BUL)

[1] Roger Federer (SUI) v Victor Hanescu (ROM)

[1] Lindsay Davenport (USA) v [21] Mary Pierce (FRA)

Suzanne Lenglen Court (From 12:00 cet)

[7] Nadia Petrova (RUS) v [29] Ana Ivanovic (SCG)

[10] Justine Henin-Hardenne v [2] Maria Sharapova (USA

[4] Rafael Nadal (ESP) v [20] David Ferrer (ESP)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
E jebi ga sad! Ja posle Ane navijam za Sharapovu! Sikter Henin! nemas sanse protiv zastitnog znaka "NIKE"-a! :lol:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Pa ako obe pobede slede?e suparnike igrale bi Henin i Ivanovi? u polu-finalu

Pobednica susreta [10] Justine Henin-Hardenne v [2] Maria Sharapova (USA), što ?e biti super me? :D ... igra?e sa pobenikom susreta Ana Ivanovic(SCG) v Nadia Petrova(RUS) u polufinalu.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Dobro, znaci Sharapova-Ivanovic. Pa dobro nije lose.....:D
Korisnikov avatar
By Goran Smith
:hmm: sutrašnji meš sa Henin i Šarapove ?e biti jedan od najboljih u Parisu, u to sam siguran.
Gledao sam skoro sve me?eve od Šerapove i Henin ... obe su mi super, ali mislim da je Henin u boljoj formi ...

..vide?emo :D sutra (jedva ?ekam da to vidim) :D
By Storm
Svaka ?ast Ana.

Meðutim, Marat Safin nije prošao?! Još ja nisam gledao kraj jer sam morao da idem u teretanu...
Robredo je igrao super, Safin je pravio takve greške, i delovao je kao da ne razume šta se dešava na terenu. Ali ipak, Marat Safin je takva inspiracija u svakom smislu...
Idem da vidim ko je taj Robredo, deluje vrlo pristojno...
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Storm
Meðutim, Marat Safin nije prošao?! Još ja nisam gledao kraj jer sam morao da idem u teretanu...
Robredo je igrao super, Safin je pravio takve greške, i delovao je kao da ne razume šta se dešava na terenu. Ali ipak, Marat Safin je takva inspiracija u svakom smislu...
da i mene inspirishe, na razne nachine :blush: :mljac:

odigrao je katastrofalno na samom kraju, takve greske nisu dozvoljene igrachu njegovohg kalibra...TUGA!!! Obozavam ga, i bio mi je favorit....i kako sada da gledam dalje?! :neznam:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ana Ivanovi? se plasirala u ?etvrtfinale Rolan Garosa, pošto je u iscrpljuju?em me?u 4. kola, posle dva ipo sata borbe savladala Italijanku Fran?esku Skjavone sa 2:1, po setovima 6:4, 6:7 (3:7), 6:3.

U prvom setu obe teniserke su prili?no sigurno osvajale gemove na svoj servis sve do devetog gema i rezultata 4:4. Najduži i najuzbudljiviji gem u prvom setu priprao je Ani Ivanovi?, iako je Italijanka povela sa 40:0. 17-godišnja Beograðanka je spasila tri brejk lopte, sa?uvala svoj servis i stekla dodatno samopouzdanje. O?igledno pod utiskom propuštene prilike Skjavone je slabo servirala u slede?em gemu, napravivši dve dvostruke servis greške, što je Ani olakšalo put do prvog brejka, a samim tim i prvog seta u me?u24-godišnja Italijanka se, meðutim brzo oporavila i iskoristila mali pad koncentracije naše teniserke da povede sa 2:0 u drugom setu. Brejk prednosti Skjavone je ?uvala do devetog gema, koji je ponovo obilovao uzbuðenjima. Pri voðstvu Italijanke od 5:3, a na servis naše teniserke, Skjavone nije iskoristila dve set lopte, što je pokrenulo Anu Ivanovi? koja osvaja tri uzastopna gema i dolazi do voðstva od 6:5 u drugom setu. Ovoga puta Skjavone je ostala pribrana, uspela je da izjedna?i na 6:6, a zatim i da dobije taj-brejk sa 7:3 i izbori se za tre?i set.
Posle iscrpljuju?ih 111 minuta igre, o?ekivano je bilo da ?e u odlu?uju?em setu presuditi svežina i bolja koncentracija. Po?elo je loše po našu teniserku, koja je odmah izgubila svoj servis i omogu?ila Italijanki da povede sa 3:1. Ispostavilo se da je to bio poslednji trzaj Fran?eske Skjavone, jer je u nastavku me?a na terenu postojala samo sedam godina mlaða Beograðanka. Ana Ivanovi? je osvojila narednih pet gemova, od kojih tri na servis protivnice i tako izborila plasman meðu osam najboljih teniserki na Otvorenom prvenstvu Francuske.
Njena protivnica u ?etvrtfinalu bi?e 7. nosilac, Ruskinja Naða Petrova, koja je u 4. kolu savladala sunarodnicu Jelenu Bovinu sa 2:1.

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!