Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By BlueUnion
Karte za finale UEFA Lige Prvaka koje se nude neutralnim navijacima, nekih 7.500 je od 31 marta u prodaji kod UEFAe.

Tacnije od tada pa sve do 12h po centralnoevropskom vremenu 15. aprila moguce je prijavljivanje za karte. Nakon toga krece izvlacenje srecnika...

Slika

Najjeftiniji paket je 50 EUR, najskuplji 150 EUR. Vredi probati? A i ne treba Schengen Viza tipa C. :srbin: :)

By the way ovo remek delo savremene arhitekture prima 70.000 gledalaca.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Znaci samo da me izvuku i ode moj stek...... :lol:
A tako bih isao....
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by ZvezdasBG
Znaci samo da me izvuku i ode moj stek...... :lol:
A tako bih isao....
Jbg.... samo ucesce u lotou je besplatno, e sad ako te izvuku obavestenje o srecnom ishodu daju tek kada ti zaduze Visu tj. MC. :evilwait: Takoda ono....

Ma nek' ide zivot, mislim da vredi. :vijaca:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Vredi, vredi, ali posto ja nemam nikakvu evropsku "plastiku" u vlasnistvu, znacilo bi da moram opet matorce da "prevarim" na neki nacin :lol:
Ma gde ce mene da izvuku.....Kad bi, vala iskopao bih karticu pa taman da mi je zadnje! :D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
No da bi se stiglo do finala, potrebno je da se odigraju prvo mecevi cetvrtfinala..... :D
A veceras u okviru takmicenja za prestizni kuf UEFA sastaju se:

CSKA Moskva - Okser (18.30)
Austrija - Parma (20.45)
Njukasl - Sporting (20.45)
Viljareal - AZ Alkmar (20.45)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
I rezultati cetvrtfinalnih meceva kupa UEFA:

Njukastl - Sporting Lisabon 1:0
Austrija - Parma 1:1
CSKA Moskva - Okser 4:0
Viljareal - AZ Alkmar 1:2

Bogami, bas sam se iznenadio kako dobro igra Alkmaar, narocito je bio dobar onaj drugi gol za Alkmaar koji je dao Nelise. A i onaj prvi gol sto su primili je bio total bezvz, klasicna greska odbrane...
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Ya sam gledao CSKA. Zasu sta napravise Okseru. :shok:

Anyway PFC ispade da je jos i dobro prosao. Samo 2 gola i to u 2. poluvremu revans tekme.

CSKA ide do finala, jel se slazes (slazete svi vi)?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Slazem se bogami. CSKA je sve bolji i bolji.....kad se setim onog cetvrtog gola, bogami bas su se nameracili da osvoje kup UEFA.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Jbg SSSR i Rusija su zedni nekog fudbalskog trofeja. A ako se ne varam zadnji bejase neki Kup pobednika kupova sredinom 80tih. Vreme je. :cool:
U nedelju po podne u beogradskom "Sport kafeu" održan je veliki turnir u stonom fudbalu, u organizaciji Hajnekena i B92. U konkurenciji 16 ekipa, glavnu nagradu, put u Istanbul na finale Lige šampiona, osvojila je ekipa iz Surdulice, "Najprvi potez", koja je u finalu savladala tim "Jedva su nas skupili", sa 6:4. Od najavljenih 16 ekipa sa najkreativnijim imenima, izabranim od strane "kreativnog žirija B92", tim "Abramovi?eva poslednja nada" odustao je od takmi?enja. Pored nekoliko prisutnih ekipa koje se nisu prijavile na konkurs, jedini prisutni dvojac koji se prijavio i pojavio bio je "Forca krigla". On je popunio upražnjeno mesto i uspeo da stigne do ?etvrtfinala.

Evo i kompletnih rezultata:

?etvrtfinale:
"Milanke" - "Kraljice roštilja" 6:4
"Plasti?ni ražnji?i" - "Jednakost polova" 6:4
"Jedva su nas skupili" - "Ravnogorci sa Enfilda" 6:5
"Forca krigla" - "Džerardizam" 6:1
"Istanbuljaši" - "FK Suvi list" 2:6
"Prokleti Kapelo" - "Sofisticirani kraljevi turbo folka" 6:4
"Šabaneze bojs" - "Najprvi potez" 3:6
"Neo?ekivani tim koji se u poslednjem trenutku pojavljuje i odlazi u Istanbul" - "Sever po ceni" 1:6

?etvrtfinale:
"Milanke" - "Plasti?ni ražnji?i" 0:6
"Jedva su nas skupili" - "Forca krigla" 6:3
"FK Suvi list" - "Prokleti Kapelo" 2:6
"Najprvi potez" - "Sever po ceni" 6:1

polufinale:
"Plasti?ni ražnji?i" - "Jedva su nas skupili" 1:6
"Prokleti Kapelo" - "Najprvi potez" 1:6

finale:
"Jedva su nas skupili" - "Najprvi potez" 4:6
Pobednici turnira, Milan Nikoli? i Dušan Milenkovi?, bili su oduševljeni nagradom. "Koliko sam vremena i novca izgubio igraju?i stoni fudbal ... ali evo, vratilo se. Presre?an sam, turnir je bio super, najteže je bilo u finalu", rekao je Milan Nikoli?. Vicešampioni "Jedva su nas skupili" kao utešnu nagradu dobili su karton Hajnekena. Turniru je prisustvovalo nekoliko desetina navija?a, a najbu?niji su bili fanovi "Suvog lista", koji su poja?ali atmosferu paljenjem baklji.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ali "Istanbuljasi"........ :roflmao:
Istanbuljaši ili Istanbulaši? Ako je ovo prvo, onda znamo kako su proslavili svoj poraz protiv FK Suvi list... Malo providno ime, zar ne?
Korisnikov avatar
By BARAKUDA
Originally posted by Kiwi
Istanbuljaši ili Istanbulaši? Ako je ovo prvo, onda znamo kako su proslavili svoj poraz protiv FK Suvi list... Malo providno ime, zar ne?
Opet neke bulje cccc :) )
Samo da Vas ljubnem.U prolazu sam, jurim tetke
:teg: :gol:
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by Bensedin
Originally posted by Kiwi
Opet neke bulje cccc :) )
Samo da Vas ljubnem.U prolazu sam, jurim tetke
:teg: :gol:
E jebote Bensi ne pamtim kad sam se ovako smejala,super ti je post :smeh:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
I celu noc smo ga kopirali na chatu :wink: :zvezda:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Bensija ?e postavimo da bude naša maskota ovde iz sporta. :alien:
Korisnikov avatar
By BARAKUDA
PILICI MOJI MALI.....SVE VAS LJUBIM

:boxer: :vijaca: :bicikl: :teg: :gol:

Sport za tetke,zabranjena tema
jer tu nema pudrijera, karmina i parfema,
u shtiklama lopta, tesko se bre tera,
zbog znoja stalno, moras kod frizera,

Lokne se rascvrche, kada jadnice potrche
zato tetka na verendi u miru,voli da zahrche
i da sanja fudbalera,kako joj utera...

:kada:
Ljubim Vas sve jos jednom i zurim. Cekaju ne pacijenti :teletabisi:

ps.ako neki tetka pacijent zaluta, posaljite je kod mene na psihijatriju, druga vrata levo
Korisnikov avatar
By Mahnitu
hahahahahahahahahhahahhaahah
Ju?e su finalisti Lige Prvaka F.C. Liverpool i A.C. Milan stigli u grad poprište finala koje se igra u sredu.

A organizacija savršena. Delegacijama ni na samom aerodromu Ataturk niko nije mogao da priðe.

Oko celokupne ekipe i stru?nog štaba Milana i Liverpula su pripadnici turskog POLiS-a napravili živi zid. Naime Oko 60-70 policajaca se drže?i se za ruke napravilo obru? oko ekipa koje su išle u redu 2 po 2 kao ðaci u školi. Vrlo interesantno i efikasno nema šta.

Vide?u da iskopam neku sliku.
Dakle narode, veceras se na stadionu 'Ataturk" igra finalni mec lige sampiona! Dakle mec koji cela fudbalska Evropa zeljno iscekuje. U Istanbulu ce se "sukobiti" dve trenutno najuspesnije ekipe na starom kontinentu a samo jedna od njih ce se okititi i titulom evropskog prvaka.
Pa evo malo da se pozabavimo prognozom vecerasnjeg meca....

Obe ekipe su imale sasvim dovoljno vremena da se pripreme za ovaj mec, imajuci u vidu da su u nacionalnim prvenstvima razresene dileme oko stanja na tabelama. Tako je Liverpool zavrsio sezonu u premijer ligi na pa rekao bih jadnom petom mestu, dok Milan iako ima jos jednu tekmu da odigra sasvim sigurno ostaje vicesampion Italije.
I Liverpool i Milan nemaju problema sto se tice igraca, dakle nema povredjenih a ni kaznjenih igraca pa su u Istanbul doputovali u najjacim sastavima sto sasvim sigurno garantuje veceras dobru fudbalsku predstavu! :klap:

Sto se tice istorijata ove dve ekipe sto se ucestvovanja u ligi sampiona tice, obe ekipe su osetile slast osvajanja trofeja najbolje ekipe na starom kontinentu. Milan se cak sest puta "okitio" titulom najbolje fudbalske ekipe u Evropi dok je Liverpool na evropskom tronu bio cetiri puta.
Ono sto mi je posebno interesantno je cinjenica da ce momci sa "Enfilda" pokusati biti druga ekipa u istoriji evro-fudbala koja je osvojila ligu sampiona kao cetvrtoplasirana u prethodnoj sezoni! Elem pre njih to su prvi put uradili fudbaleri Milana pre dve godine kada su sa cetvrte pozicije u Kalco ligi (bili su iza Juventusa, Rome i Intera) osvojili ligu sampiona!
Medjutim jos impozantnija informacija koju sam iskopao iz fudbalskih anala se desila davne 1975 god kada je sada aktuelni sampion Nemacke Bayern cak sa desetog mesta u Bundes ligi uspeo da osvoji ligu sampiona!!!!
Naime 1974 god je bio prvak lige sampiona ali je sledece sezone uzasno kiksirao i pao na cak deseto mesto! Medjutim obzirom da je tada vazilo pravilo da se aktuelni prvak evrope direktno bez obzira na plasman u nacionalnom prvenstvu plasira i sledece godine u ligu sampiona, Bayern je iako deseti u nemackoj nastupao u elitnom takmicenju i na veliko zaprepascenje Evrope pono se domogao sampionske titule!!!!! Wow.....kada sam ovaj podatak nasao nisam mogao da verujem. Probacu nekako preko nekih vezica da se docepam tog snimka.

Takodje zanimljiv podatak je i to da su u zadnjih 12 godina, naslov najbolje ekipe u Evropi osvajale ekipe koje su bile prvaci i u nacionalnim prvenstvima.

Sto se vecerasnje tekme konkretno tice, Milanu ce ovaj mec biti jubilarni deseti u finalu lige sampiona od kojih je kao sto rekoh gore osvojio cak sest puta naslov najbolje ekipe. Ovo je izuzetno dobar skor pogotovu sto je od Milana u ovom skoru bolji jedino Madridski Real koji je ligu sampiona osvajao devet puta. Takodje zanimljiv podatak je da Milan u prethodna cetiri finala lige sampiona nije postigao nijedan pogodak iz regularnog dela utakmice! Pre dve godine u finalu protiv juventusa je bilo 0:0 posle regularnih 90 minuta da bi pobednik bio odlucen tek posle izvodjenja penala, kada je Milan bio bolji. 1995 godine u vec cuvenom finalu Milan je izgubio od tadasnjeg holandskog prvaka Ajaxa (bilo je 1:0 za "Lale"), a 1993 godine je izgubio finalni mec od olimpika iz Marseja identicnim rezultatom od 1:0. Jedino 1994 godine su bili raspolozeni pa su u finalu trijumfovali (tada je Deki Savicevic bio jedan od strelaca) nad Barselonom od cak 4:0!!! :D

Liverpool je bogami dosta "postio". :D
Elem poslednje ucesce u finalnoj utakmici lige sampiona je imao jos davne 1985 godine kada je porazen od Juventusa na sred "Hejsela". taj mec je medjutim ostao upamcen po tragediji na stadionu kada je poginulo 39 italijanskih navijaca......
Moram priznati da je Liverpool iako dosta retko bio finalista uspeo od cak 5 ucesca u finalu lige sampiona da se trona domogne cak cetiri puta sto je izuzetan procenat!!! Dakle jedini poraz je bio te nesrecne 1985 godine.

Sto se golova u dosadasnjem takmicenju tice, Milan je od ukupno odigranih 12 tekmi uspeo da sacuva svoju mrezu cak devet puta (zahvaljujuci pre svega majstoru na golu Dida), dok Liverpool na dosadasnjih 14 utakmica uspeo je svoju mrezu da sacuva sedam puta. Medjutim zanimljiv je i podatak da je Milan iako sa fenomalnim golmanom koji slobodno mogu da kazem da je jedan od najboljih na planeti u mecu protiv PSV-a primio cak 3 gola od momaka sa "Philips arene' sto se nije desilo u prethodnih 11 utakmica lige sampiona! :lol:
Bio izgleda los dan Brazilcu Didi..... :D

Sastavi ekipa koji ce izvesti Anceloti i Benitez veceras jos definitivno nisu poznati ali na sajtu Milana i Liverpoola su objavljeni sastavi koji bi najverovatnije trebali da budu startne postave za vecerasnji duel.

Milan: Na golu-Dida, Cafu, Nesta, Maldini, Stam; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Kaka; Hernan Crespo (ili Inzaghi), Sevcenko

Liverpool: Na golu- Dudek, Finnan, Carragher, Hyypia, Traore; Hamann ili Biscan Gerrard, Alonso, Riise, Garcia; Baros (ili Cisse)

Dakle veceras u 20:45 h na B92 narode pa da vidimo ko ce naslediti Porto...:lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Cool utakmica... Ja koji fudbal ne volim da gledam, odluchim da sednem, kad ono golovi padaju ko ludi!!

Svaka chast za sudiju.
By Paris
Da...Shevcenko je dos'o glave Milanu:rool:
Odlicna utakmica.
Sve cestitke Liverpoolu. Potpuno zasluzeno. :)
Korisnikov avatar
By SouthSide
Utakmica je stvarno profi bila, odavno ne pratim fudbal,
a po inerciji sam za Milan navijao,
oba su dobro igrala...

Ah, Crespo :zvezda:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Samo Englezi imaju ovakvo srce :marinac:
Korisnikov avatar
By zboO
konachno!!!!!! Vuhuuuuuu!!!

I bilo je vreme da se italijani malo spuste na zemlju!!!

...nego kada je snimak utakmice...ja nisam gledala, 'ebiga (skroooz sam zaboravila) :no: :no:

:nope:

....liverpul rules....
Korisnikov avatar
By Draco
Meni se vec do penala zivci istanjili...
Ali, dobismo..pa je vredelo! :cool2:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Strašno... šupci od Britanaca pobijedili :nope:
a sve je tako lijepo izgledalo na poluvremenu... :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Moji nokti ne postoje...... :(
Znaci poceo sam tekmu da gledam misleci da cu hladne glave da je odgledam a ono ispade kao da je moja zvezda igrala!!!!
Elem o utiscima sutra kada ustanem....previse sam umoran a i ceo komsiluk me cuo! :lol:
Dudek, iako ni zibliza ne mislim da neki golman, definitivno posle penala on je heroj tekme!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!