Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Dracoti ces, tako mi jote subscriptum, da dobijes batine! eto, cisto da znas. i znas kad cu sledeci put da ti bacim djubre?! nikad! pa ti vidi sta ces...Originally posted by SUNNY GIRLZar ja tek sad, na ovako suptilan nacin, da saznam da si ti ustvari fem?!?! Da, sad su mi neke stvari def jasnije...
one femice uvek kasne na sastanke
Originally posted by SUNNY GIRLNemoj mi reci da ti smeta ukoliko je devojka kulturna,negovana,vodi racuna o svom izgledu (u okviru toga i kilazi)...
naravno - butch. iste kao ja. nece mi kenjati zbog stomaka, bicepsa, kratke kosurdace i baggy trousersa....one femice uvek kasne na sastanke jer moraju da podseku nokte, stave ajlajner, ispeglaju kosu, namazu usta, kremica ova, kremica ona,...bla bla bla....i ne vole kad se pljuje po ulici , podriguje na pivo dok se gleda utakmica, psuje necija majka, menja guma ok kola na autoputu i tuce u po noci...mislim stvaarno....
Originally posted by SUNNY GIRL
one femice uvek kasne na sastanke jer moraju da podseku nokte, stave ajlajner, ispeglaju kosu, namazu usta, kremica ova, kremica ona,...bla bla bla....
Originally posted by EYAmislim da ovu temu ne vredi raspravljati.
mene femice ponasanjem podsecaju na najgore tetkaste pedere, smaraju brate !
te su, onako... za jednokratnu upotrebu
Originally posted by SUNNY GIRLOnda smo se dogovorile-tebi kobila,a meni devojka.Vazi?:DOriginally posted by GALATEJAnaravno da mi smeta. ja volim sirogojno-zlatiborski podgojene rasplodne divlje kobile....one ne brinu o svom izgledu...kao ni o kilazi..sunny girl has spoken.Originally posted by SUNNY GIRLNemoj mi reci da ti smeta ukoliko je devojka kulturna,negovana,vodi racuna o svom izgledu (u okviru toga i kilazi)...
naravno - butch. iste kao ja. nece mi kenjati zbog stomaka, bicepsa, kratke kosurdace i baggy trousersa....one femice uvek kasne na sastanke jer moraju da podseku nokte, stave ajlajner, ispeglaju kosu, namazu usta, kremica ova, kremica ona,...bla bla bla....i ne vole kad se pljuje po ulici , podriguje na pivo dok se gleda utakmica, psuje necija majka, menja guma ok kola na autoputu i tuce u po noci...mislim stvaarno....
Originally posted by TheCurseofBlondieTCoB,podrzavam te!Eto,i ti i ja da se jednom slozimo.Originally posted by EYAmislim da ovu temu ne vredi raspravljati.
svako nesto drugo zamisli kad se kaze femme.
pa ne znaci fem odma pamela anderson ili sta ti ja znam ko!
ja sam za agressive-femme )
Originally posted by TheCurseofBlondiei svako nesto drugo zamisli kad se kaze butch !Originally posted by EYAmislim da ovu temu ne vredi raspravljati.
Originally posted by GALATEJAOriginally posted by TheCurseofBlondieTCoB,podrzavam te!Eto,i ti i ja da se jednom slozimo.Originally posted by EYAmislim da ovu temu ne vredi raspravljati.
Originally posted by EYAMa ne volim ni ja podele u tom smislu,ali one su nekad neminovne.Ja to buc/fem shvatam kao muskobanjasta/zenstvena sa jos nijansi.
svaki covek je unikatan.
ne volim ni generalizacije, a jos manje vestacke podele!
ali, ako je nekom tako lakse da ide kroz zivot, slobodno nek se klasifikuje.
Originally posted by m..Definitivno bu?
Jebo vas mish, oli meni neko reci jesam li ja fem ili nisam, ili mi to dolazi u fazama, ili sam fem wannabe? Bog te mazo, kao butch ne izgledam, kao andro se ne osecam, kao fem se ne ponasham... Majko mila.
Originally posted by Kulturni JelenMmm, to ukljucuje i moju babu, right?Originally posted by m..Definitivno bu?
Jebo vas mish, oli meni neko reci jesam li ja fem ili nisam, ili mi to dolazi u fazama, ili sam fem wannabe? Bog te mazo, kao butch ne izgledam, kao andro se ne osecam, kao fem se ne ponasham... Majko mila.
jer je Louis Vuitton neizbežan fashion accessory svih self-respecting bu?'ca
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!