Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By MOBYAN
Trazio bih ( mada sam novi i ne prilici mi da nesto trazim ) da se oformi posebna rubrika o Kuvanju i Hrani, posebno Makrobiotika i Vegetarijanska kuhinja...zasebna rubrika KUHINJA. Natrazio sam se mesta gde cu da pisem o tome.

Evo vam jedan recept koji je meni ono najvaznija stvar na stolu.

Uzmete dve veze pershuna i vezu mirodjije i vezu celera( bolje mlad s manjim listovima) i sve to sitno iseckate i stavite u porculansku ili keramicku ciniju. Jako malo naseckati belog luka, dodati takodje sasvim malo soli, preliti majonezom ( evo se pojavio Knorrov majonez s maslinovim uljem...ali moze bilo koji ) preliti sa 2 dcl maslinovog ulja hladno cedjenog, izmeshati dobro i ostaviti u frizhderu da odstoji najmanje 4 sata.

bar u tri dana pojedite kasiku dve toga pa ce te videti sta ce vam se desi od prepona nanize.

:kuvar:

volim da kuvam...mnogo volim da spremam klopu...stalno prebivam po kuhinji...treba da probate moj pire:)
Korisnikov avatar
By tramp
pa evo ti otvorio jos samo da si naslov nazvao makrobiotika/vegeterijanska kuhinja

inace ja pokusavam da izbacim meso iz svoje prehrane i bas bi mi bilo milo da vidim neke recepte (posto ne znam da kuvam tesko da ja mogu nekog da savetujem) pogotovo stvari vezane za balansiranu ishranu bez mesa ...
Korisnikov avatar
By ...
Zavrsio sam dvomesecni kurs iz makrobiotike (dakle, umem da spremam sve, od miso supe, tofu umaka i majoneza od soje, do makrobiotickih torti i makrobioticke tursije), bas bi bilo dobro da postoji na sajtu jedan kutak za kulinarstvo...
By Çâðê_DUP
Originally posted by MOBYAN
bar u tri dana pojedite kasiku dve toga pa ce te videti sta ce vam se desi od prepona nanize.
'Aj vazi.
Cisto iz radoznalosti-
sta bi trebalo da mi se desi?
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by pcelica
'Aj vazi.
Cisto iz radoznalosti-
Pa valjda nestaje celulit na kukovima :nerd:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by MOBYAN evo se pojavio Knorrov majonez s maslinovim uljem...ali moze bilo koji...
Da li ti osecas maslinovo ulje u tom majonezu?

Ako da - onda si ti genije i mozes debelo da unovcis svoje nepce.

Okreni kesicu i pogledaj procenat maslinovog ulja u njemu.
Korisnikov avatar
By Mars
PS: Tommy majonez je kralj, u svim kategorijama, pa i u onoj sa maslinovim uljem.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by jukie
'Aj vazi.
Cisto iz radoznalosti-
Obzirom na ulje i majonez u tom receptu, sumnjam da je zgodan za skidanje celulita :indijanac:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by MinaHarker
Originally posted by jukie
'Aj vazi.
Cisto iz radoznalosti-
Obzirom na ulje i majonez u tom receptu, sumnjam da je zgodan za skidanje celulita :indijanac:
rech je o Knorrovom majonezu s maslinovim uljem, u kojem ima chitavih 0.2% istog, dok se celulit jednom dobijen ne moze skinuti samo promenom ishrane
Korisnikov avatar
By Skituljko
Originally posted by Mars
PS: Tommy majonez je kralj, u svim kategorijama, pa i u onoj sa maslinovim uljem.
:klap: :klap:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
i tako od makrobiotike stigosmo do Tommy majoneza... :puzzle:
Korisnikov avatar
By *deni*
Bapski recepti....:rool:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!