Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Zakon o spre?avanju nasilja na sportskim manifestacijama - selektivan ili ne?

Jeste
2
67%
Nije
1
33%
Ne interesuje me ni sport ni zakon (tetka option only)
Nema glasova
0%
Da li se zakon primenjuje?

Ja bih rekao da ne. vrlo je selektivan.

Evo na rukometu u Subotici je pre neki dan bilo svašta, i nikom ništa. Niti je organizacija bila po Vuksanovi?evim kriterijumima, niti je iko kažnjen za ono šta se dogodilo. A pritom, naravno "delije su za sve krive". Odnosno zakon ?e se sprovoditi samo nad njima i "grobarima". Zašto zakon ne sprovode nad najve?im huliganima u zemlji (oni to i jesu, nikada nisu bili navija?i) - United Force-om? Pa oni sine, biju klince po gradu i kada nema tekmi. :uplasen:

Zašto policija hapsi golmana Panti?a? A ne hapsi nikoga sa prvenstvene tekme na Marakani? Pa sa TV snimaka su mogli da ukebaju barem nekoliko.

Muka mi je više, ali stvarno. :kletva: :nope:

Prvi sam pozdravio mere koje su bile u Kupu to je i Zveki mogao da pro?ita, ali ako ?e to biti samo za njih tj. "delije" onda sam protiv takvih mera.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ja kad sam govorio, vi udarili po nama navijacima kako nismo u pravu.....eto sad crno na belo!
Pa jebote valjda smo nesto naucili za sve ove godine. Odavno znamo sa kim imamo posla....
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mislim da nije Zakon taj koji je selektivan, ve? se on ne primenjuje dosledno.
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by 2Q2Bstr8
slazem se u potpunosti.

inace, blue, skandalozna ti je treca opcija... nadam se da na ovaj nacin ne izvodis zakljucke za sve stvari u zivotu ....

:vijaca:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Šta je sa Novim Pazarom. Ljudi jedva izvla?e žive glave, plus turske zastave i pogrdni uzvici Srbima.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by spark
Originally posted by 2Q2Bstr8
slazem se u potpunosti.

inace, blue, skandalozna ti je treca opcija... nadam se da na ovaj nacin ne izvodis zakljucke za sve stvari u zivotu ....

:vijaca:
Ma sparki, bio sam toliko iznerviran da sam malo zeznuo terminologiju pa sam morao da vadim svoje raspoloženje na toj tre?oj opciji. :D :tegovi:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Mahnitu
Šta je sa Novim Pazarom. Ljudi jedva izvla?e žive glave, plus turske zastave i pogrdni uzvici Srbima.
Jebi ga kad policija nije reagovala na vreme. Na tom mecu nije bilo reci o navijanju, vec o klasicnoj politickoj provokaciji....
Korisnikov avatar
By Mahnitu
da je to jedan me?, nego se ponavlja iz utakmice u utakmicu
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
da je to jedan me?, nego se ponavlja iz utakmice u utakmicu
Opet kazem MURKANI! Jednostavno treba im oteti sve one zelene mudzahedinske zastave a sve koji ih nose privesti. Na stadion treba da se unose obelezja i rekviziti sa navijackim natpisima i simbolima. Tragicno je da se na jednoj fudbalskoj utakmici prve lige vijori Turska zastava?!!!!
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Na stranu to što pravi Turci priznaju samo one koji znaju jezik :lol:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Na stranu to što pravi Turci priznaju samo one koji znaju jezik :lol:
:offtopic: Ma daleko su oni od Turaka, jbg svi ti Srbi i Hrvati muslimanske veroispovesti. Ali ako hoce da budu Turci no problemo. Samo ne znam kako, sto ti rece. ;) Najžalosnije je što ho?e da naprave kalifat u NP sve kao jer su "Turci", a Turska je koje li ironije pet puna savremenija i od Beograda.... Jbg - Bodrum (najgora urbana kasaba tamo) je ?istiji od NP, a oni kao ho?e da budu Turci. :offtopic:

Ma vide?emo da li ?e Savez i MUP ostati dosledni da Novi Pazar igra 100km od grada.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!