Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Inostranstvo

Severna Amerika
12
30%
Juzna Amerika
Nema glasova
0%
Australija
Nema glasova
0%
Afrika
Nema glasova
0%
Severna Evropa(Svedska,Norveska,Finska,Danska,Letonija,Estonija,Litvanija,Rusija)
4
10%
Centralna Evropa(Nemacka,AustrijaPoljska,Ceska,Slovacka,Madjarska)
9
23%
Zapadna i juzna evropa(Engleska,Irska,Francuska,Belgija,Holandija,Svajcarska,Spanija,Portugal,Italija,Grcka
14
35%
Istocna Evropa(Makedonija,Rumunija,Bugarska,Hrvatska,Slovenija,Bosna,Albanija,Turska)
1
3%
OSTALO
Nema glasova
0%
By Bombina
ma pitaj na nju uvek mene zastite
Ca Claw ljutice ce
ona je za mene pratilac
Korisnikov avatar
By tramp
pa sad ja jesam malo opasna po okolinu :bic: :osama: :marinac:
By Bombina
Originally posted by tramp
pa sad ja jesam malo opasna po okolinu :bic: :osama: :marinac:
oolalaaa slavnas i ti bogata ma nedam
Korisnikov avatar
By tramp
jos malo pa slavna
eto vec me i u dc-iju znaju :alikako:
By Bombina
:kiss:
ne volim novac i ja sam za ljubav
Korisnikov avatar
By zurjazota
Da li govorimo razlicite jezike pa se razumemo, ILI govorimo ISTI je zik, ali se NE razumemo. Jos jedan kratki izvjestaj iz DC-ja. Ja sam mamuran a doli me cekaju Samir, Sandra i Joe-bivsi od Milana M. Eto, opet pocinjemo dan redovnom sednicom u Caribou pa ce mo onda videti ocemo li opet na cevape, burek ili ce mo opaliti neki thai ili sl... Jaoooo, glava rastura... U Sandrinu cas', Dagic nas vodio na Liquid Ladies u Apex. Nikada nisam video vise lezbejki u zivotu. Mozda samo na tom New York pridu 99?
Veliki pozdrav dragom Trampu u velikom New Yorku!
Tvoja Zurjazota i drugarice:alexis: :vestica: :kralj:
Korisnikov avatar
By zurjazota
Slovenka je udata za Hrvaticu, ....sorry! Samo platonskom druzenje. Drugar'ce posadimo cvijece.... :zen: :zen: :zen: :zen: :zen: :zen:
Korisnikov avatar
By tramp
uh ... eto propade mi plan ... mada znas da meni super ide rasturanje veza (mala sala na vlastiti racun za neupucene)
a sto se tice jezika znas da sam ja lingvisticki zbunjena pa govorim sto jezika a nijedan ne razumem :bisou:
Korisnikov avatar
By colorado
tramp, kad se vracas za NY iz BGa? Ja bi trebalo da dodjem u ny polovinom avgusta..
Korisnikov avatar
By tramp
sredinom juna
tu sam samo na kratko
u ny sam u avgustu dedfinitivno jer spremam ispit :bljak:
Korisnikov avatar
By colorado
Odlicno! :) verovatno cu tamo biti od sredine avgusta do sredine ili kraja oktobra. cujemo se!
Korisnikov avatar
By zurjazota
Jao, sto smo se lepo proveli. Ovaj put je IPAK stiglo Bosansko pojacanje u vidu Samira, pa smo IPAK opet otisli na zdranje bureka i cevapa. Imali smo i Josepha sirotog tako da je Virginija opet bila nasa! Divno smo se proveli.
Slovenacko-Bosansko-Srpsko-Hrvtasko-Crnacka-pedersko-lezbejska varijanta je opet vrleo lepo funkcionisala. Falila si nam! :meso: :kissing:
J toliko radim, pa kad konacno dobijem day off, ne znam sta cu od sebe. Pozdrav od Mireta, Gzima, Sandre, Samira, Dagica, Milana, Salke i Josepha. :jerry: :cvece: :zastava: :zen: :love: :crkla: :grouphug: :mama:
Korisnikov avatar
By zurjazota
Bicu u LA od 6.-9.maja a onda u Miami Beachu od 20.-23.maja.
Anybody there?
:cobanica:
Korisnikov avatar
By zurjazota
Trampica, joj, ala nas je She-devil uzdrmala. Samo da vidis like...gomila nas i ona carica, Kraljica Slovenije. Aj, pozdrav iz zahuktalog Washingtona. Milan
Korisnikov avatar
By tramp
pa sto ne kazes
dok kad je tu?
Korisnikov avatar
By zurjazota
Ide 8 maja. A ja 6-tog letim za LA, a do tada radim oba posla... Laurent mi dolazi iz Pariza 8-mog, ali se ja vracam tek 10-tog. 20 tog idemo u Miami i tako... Natas nemam pojma kadse vraca iz Bosne, uglavnom smo tu ja, Samir, Douglas, Reggie, Salka, i bio je tu svratio taj Dusan iz Milana sto sam ga upoznao i tu je carica sandra! Jao kako je ona meni cool. Totalno je oipicena, doktorica Berberih.:lezkiss:
Korisnikov avatar
By tramp
kako to svi u dc-i?
a niko u ny? :(
Korisnikov avatar
By zurjazota
Pa ima nas malo, pa cenimo to. A vas ima puno, pa vas bas briga.
:vegi: :bicikl:
Korisnikov avatar
By tramp
pa da ima nas puno selo i preuzimamo sve "one of us" :cyborg:
Korisnikov avatar
By Nicodemus
Originally posted by zurjazota
Od staropridoslih u Pittsburgu u Pennsylvaniji ima najvise Hrvata, a dvojica su i moji prijatelji. Jedan se zove Dario, istranin je poreklom, i radi kao bartender u baru Fireplace na Dupont Circle i on daje besplatna pica svim nasim. Daria mozete naci kako sluzi pica utorkom i vetbrtkom u gornjem baru od 6 uvece do 1 polse ponoci. samo recite da ste iz bivse Jugoslavije i posle kratkog razgovora , imacete novog porijatelja i besplatno pice ispred sebe. Dario je polu Hrvat/polu italijan pa sje sam sklon nenacionalzmu i prihvatanju svih ljudi bez obzira na nacionalno poreklo dokle god su dobre volje i iz bivse Jugoslavije.

[Izmenjeno 9-11-2004 zurjazota]

Slaba si ti bre tetka!! Sutra se covek nadje u Pittsburgu, i ako nije utorak ili cetvrtak gde da nadje Daria?! Niti si ostavio mesto i telefon, a kamoli satnicu. :novinar:
Korisnikov avatar
By zurjazota
Dupont je u Washingtonu,DC. Fireplace je jedan od najpoznatijih barova. To je cisto bio savet za neupucene, jer on moze sluziti kao veza za nepovezane. Ako zelis MOJ telefon, reci gde da ti ga posaljem?
Korisnikov avatar
By zurjazota
Odosmo u Miami Francuz i ja...
Trampe, pozdravi Beograd i Sarajevo... Ako se vidis sa Natasom, kazi da sam joj cvece zalivo veceras doik mi je Reggie pravio sendvice... Damir me opet zove u LA. A mene vec svrbi... Sta ce mo 3-6 juna?? Predlozi? Zurjazota@yahoo.com
Korisnikov avatar
By zurjazota
Vratio sam se iz Miamija... bilo je GORGEOUS, napalejno i raznoliko! Bio sam svetic sto se tice sexa. Al se zato jelo i pilo. Idem ponovo 3-6 juna. Poljupci, Zurjazota
Korisnikov avatar
By Doramar
YBT, ja tek sad provalila ovu temu.

Ima li josh nekoga od forumasa u Belgiji osim danielbl ?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!