Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

By filipkum
pa konacno resio da pruzim priliku seriji Senke nad Balkanom, odgledao prvu sezonu, dobro je za nase standarde, ne smeta mi ni kriminal posto sam citao Tasine dnevnike itekako je bilo tako i u doba Obrenovica, i Karadjordjevica a i kasnije u Kraljevini SHS (sto je period serije), takodje mi ne smetaju ni te sitne greske u odevanju i zalutali predmeti, ali mi istorijske licnosti i kako su uradjene klimave. Najbolji su mi Petar Zivkovic i Mustafa Golubic, dok me je bas razocaralo kako su prikazali princa Djordja iako je Lausevic sjajno odglumio. Glumac koji glumi Mustafu je frajercina...sve ono s masonima i simbolima mi je natamte-navamte bezveze, bila bi mi lepsa serija bez tog mitoloskog aspekta, da je samo istorijska krimi drama. Ne znam dal da gledam drugu sezonu?.
By filipkum
Poceo ponovo da gledam Bafi u ovo doba izolacije, Spajk ce zauvek ostati moj omiljeni vampir sa tv ekrana, razmisljam da pocnem Supernatural posto nikad nisam gledao, al ima bas mnogo sezona pa ne znam jel se isplati
By filipkum
Gledao ovu novu period seriju o Holivudu, i vizuelno je veoma lepa, ali mi je radnja iz epizode u epizodu isla nizbrdo, nekako suvise bajkovita alternativna istorija, Rajan Marfi mi je jedan od onih ljudi koji ima dobre ideje i zapocne sve sjajno a onda na kraju zasere jer ubaci svega i svacega da bi bio sto vise politicki korektan i imao sto vise golotinje. Sve u svemu serija je bila zabavna i vizuelno divna za gledanje, ali sam poprilicno razocaran, u svakom slucaju nadam se da ce jos neko ovde pogledati seriju, bas me zanima misljenje drugih ljudi o ovome.
By filipkum
Expanse nova sezona glumac koga su izabrali da oživi Marka Inarosa je verovatno najbolji kasting nekog književnog lika koji sam do sada video, ali ne da su pogodili s izborom, svaka čast
Odgledao A teacher s Nikom Robinsonom, meni baš bila dosadna serija
Bridgerton nije loše, zabavno, a Antoni je baš hot
The Stand je sudeći po prve dve epizode takav promašaj, ja ne znam dal oni namerno Kingove knjige rade loše, i kakav je ono redosled scena, i meni koji sam čitao knjigu je bilo izuzetno konfuzno, mogu da zamislim kako je onima koji nisu čitali
Korisnikov avatar
By Dark Walker
SERIJA “SEX EDUCATION”

https://www.youtube.com/watch?v=Hd2ldTR-WpI

Do sada su emitovane dve sezone od po osam epizoda. Serija je potpuno podređena tinejdžerskoj percepciji seksualnosti – njihove seksualne preferencije, njihova seksualna iskustva i njihovi seksualni problemi su u samom jezgru svega što ovde gledamo.
Glavni lik Otis ima majku koja je seksualni terapeut, tako da i on otvara svojevrsno “savetovalište” u svojoj srednjoj školi i daje improvizovane savete vršnjacima koji su spremni da plate za to. Otis je dete razvedenih roditelja koji se dobro slažu. Uprkos svemu Otiš, kao donekle uspešan terapeut koji čak i zarađuje zahvaljujući savetovalištu, ne pomaže samom sebi i ne ume da odgovori na neprilike koje mu stvara nadolazeće prvo seksualno iskustvo.
Otis ima najboljeg druga koji se zove Eric. Eric je otvoreni homoseksualac koji prolazi kroz različite avanture zbog svoje seksualnosti, ali njegov lucidan smisao za humor mu pomaže da sva opterećenja svede na lekcije koje nudi ”životna škola” jer u srednju već ide.
Tu je i glavna junakinja ove tinejdžerske melodrame – Maeve koja živi u kamp-kućici, dužna je da sama plaća stanarinu, jer se neodgovorna majka (koja je sklona uzimanju narkotika) pojavljuje kad hoće tj. povremeno, a na brata ne može da se osloni. Ipak, Maeve dobro uči, ide na takmičenja, ćita književne klasike (Shakespeare, Virginia Woolf), vraća se u školu posle izbacivanja zato što otkriva da je drugima pisala radove koji su osvajali prva mesta na takmičenjima, itd…
Ako želite da gledate seriju koja vam popunjava rupe koje su nastale u ranoj adolescenciji (budimo iskreni, svi smo bili zbunjeni, uplašeni, željni (samo)prihvatanja i gladni informacija u tom periodu), gledajte ovu seriju. Ova serija se humorom bori protiv ružnih neminovnosti i autodestrukcije mladih ljudi koji nisu sigurni u sistem vrednosti koji su izgradili jer su preosetljivi i usamljeni.
Da bi ljudima bilo bolje, dovoljno je da saznaju da se neko takođe bori protiv onoga što je neprihvatljivo zbog okoline. Posle puberteta nije važno šta će okolina reći, ali dok smo na samoj granici tj. na prelazu koji razdvaja detinjstvo od odraslog doba, moramo da dobijemo signale koji jasno stavljaju do znanja da smo zajedno u svojim neobičnim karakteristikama i da ne treba da radimo ono što ćemo za deset ili petnaest godina osuđivati. Zašto to ne treba da radimo? Zato što moramo biti sigurni u odbrambene mehanizme koje imamo ako hoćemo da radimo ono što želimo. Neki adolescenti napuštaju srednje školovanje zbog nerazumevanja, pritiska, inata ili čega već, a da li se mnogi od njih kaju zbog toga? Kaju se skoro svi.
Tako da: dobro je što postoji serija koja voli svoju potencijalnu publiku toliko da im odgovara na nedoumice kao što bi im odgovorila starija, zrelija, iskusnija i bolja verzija njih samih.
10/10
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Kanim se da gledam A Discovery of Witches vec mesecima, nego TV nema HBO max aplikaciju, a gledanje na laptopu mi je trulo.

Trenutno bingujem Brooklyn 99, genijalna stvar. Ne znam zasto sam je godinma ignorisao!
By filipkum
Shadow and bone iskreno bas mi se svidja adaptacija knjiga, a Ben Barnes mi je uvek bio lutkica, nadam se da ce druga sezona vise da se fokusira na vrane

The nevers mi je lepo uradjeno ali mi nekako vec vidjeno kao da je bilo mnogo tih viktorijanskih serija, sta znam
  • 1
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!