Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Slavoljub Muslin po tre?i put u Crvenoj zvezdi i to u tandemu sa Draganom Džaji?em! Kompletna beogradska štampa bavi se ovom temom koja je u glavnom gradu kao glasina po?ela da kruži po?etkom nedelje, ali su ve? u utorak svi mediji kontaktirali Muslina (trenutno se odmara u Francuskoj), koji je u svojim odgovorima bio krajnje zagonetan... Prema više neimenovanih izvora bliskih crveno-belima, iza kombinacije po kojoj bi se Dragan Džaji? vratio na ?elo kluba, a Muslin na mesto tehni?kog direktora (možda i trenera), stoje ljudi iz više udruženja koji su spremni da u Crvenu zvezdu ulože zna?ajna nov?ana sredstva. Za sada je mnogo toga nejasno, ali je izvesno da se Slavoljub Muslin ne bi protivio još jednom povratku na "Marakanu":
"Ne znam ?ije su to kalkulacije, nisam razgovarao sa aktuelnim rukovodstvom niti ljudima koji se pominju, ne znam ni imena onih koji bi uložili novac. Ja sam poznat kao zvezdaš, dva puta sam dolazio, zašto ne bih i tre?i put! Nikada nisam rekao da sam ljut na Crvenu zvezdu, niti sam protiv kluba - daleko od toga, jedan sam od najve?ih navija?a. Za sada, meðutim, nema ništa od povratka", rekao je Muslin, koji je na pitanje novinara "Sportskog žurnala" da li bi ponovo saraðivao sa Draganom Džaji?em odgovorio kratko: "Bez komentara"...

Mediji prenose da se u Ljutice Bogdana u tom slu?aju o?ekuje "veliko spremanje", ali da ?e sve biti mnogo jasnije posle pokušaja osvajanja još jednog trofeja u Kupu, koji ?e teško pokriti sve ono što se dešavalo u jednoj od najtežih sezona u istoriji kluba. ( Sport, Sportski žurnal)
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Video sam na sajtu B92 i ne mogu da verujem :shok2: da ?e Muslin opet pojesti govna i do?i da radi za Džaju. Mislim, Zvezda je najvažnija i ta pri?a ali bre ne s ovim lopovima.

:gol:
Korisnikov avatar
By Moa
Ma cisto sumnjam da Muslin bas toliko voli Zvezdu da se vraca zbog nje,pare se tu vrte velike,ne jede taj za dzabe.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ne brini, ni Dzaja nije nista bolji. Kao dao ostavku pa se vraca!? I Jos namestio svoje poltrone iz uprave da ga javnim saopstenjima mole da se vrati.....Ma more bagra! Sve je to za motku! :mad:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by ZvezdasBG
Ne brini, ni Dzaja nije nista bolji. Kao dao ostavku pa se vraca!? I Jos namestio svoje poltrone iz uprave da ga javnim saopstenjima mole da se vrati.....Ma more bagra! Sve je to za motku! :mad:
Yeah, u pravu si. Jbg možeš da ne voliš "Partizan", ali da imaju mnogo bolju upravu i da kod njih nema trzavica kao kod vas, to moraš da priznaš. Na kraju i Zeka, i ?ura i Bjekovi? su pljunuli svoje pare u klub, pa sada i ako uzimaju za sebe i treba! Ko je uložio svoj novac u Zvezdu?

A Muslin i Džaji?, oh well ma koliko oni bili veliki kao igra?i, van terena su ravni 0. Kao i dobar broj naših bivših sportista. Tu naravno mislim na sportske poslove, o ljudskim kvalitetima ne bih raspravljao.

Video sam na B92 seru o privatizaciji kao spasu za klub. To je ?ista glupost. Mnogi od velikih klubova u svetu su i dalje udruženja graðana, kao i naši klubovi. Dakle sve je stvar u tome ko i kako rukovodi sporstkim društvom. I naravno da li radi u interesu društva ili samo li?nom. Pa evo "Obili?" i "Sartid" i "?ukari?ki" su neka vrsta preduze?a pa ne vidim da su najbolji u doma?oj ligi. ?ak daleko od toga. Privatizacija ništa ne garantuje.

Nema veze sa sportom, ali mala ilustracija - Singapore Airlines je državna aviokompanija isto kao i Jat Airways, ali je Singapore Airlines jedna od 10 najboljih i najja?ih aviokompanija na svetu. Dakle stvar je u doma?inskom rukovoðenju.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Vidis Zeka i Bjeka, prde u istu tikvu jos uvek. Polako i Muslin se kleo u Dzaju dok se nisu pofajtali oko zna se cega.
Medjutim Muslin je ipak trener i kao takav nesto i uradio. Dzaja nazalost nije vise onaj Dzaja koji je bio fudbalski bog. To je ostalo za istoriju. Kao funkcioner se pretvorio u klasicnu lopuzu koja gleda samo svoj dzep!
Slicna stvar se nazalost desila i sa Dragisom Binicem.
Jebote obojica mi kad ih vidim na TV-u lice na Zemunski klan!!!
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Muslin kad god doðe u Zvezdu ostvari rezultate. Amin :svetac:
Korisnikov avatar
By zboO
...da Muslin uvek ostvari rezultate...ali ako to uradi, pojeshce jedno VELIKOOO GOVNO!!! Mada para vrti tamo gde burgija nece, tako da me vise nista ne moze iznenaditi!

:seronjo:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!