Originally posted by draganlukajac
ovde redovno ostavljam poruke nadajuci se da ce se u razgovor ukljuciti jos neko iz banjaluke ali nista ovde se samo vrtimo nas 4-ica od cega 2 cak nisu iz bl ja stvarno neznam kako ljudi u bl namjeravaju "izaci iz ormara " kad se nemozemo ni na forumu dogovoriti kako da resimo tu misteriju gde se nalaze ljudi iz bl )))))
Chuj Lukajac! Nije da znam neshto BL, ali mozda ti mogu pomoci:
Idi na chat Gay-serbia ili Serbiancafee - pa stavi nik BLboy, uvek tamo neko visi, a da je iz BL!
Idi na Oglase Gay-Serbia napishi im poruku ostavi broj mobitela! Ima jako puno momaka iz Banja Luke....valjda se nadje neki da ti odgovara!
Idi na oglase Gaydar, GayRomeo, Gay.hr, stavi grad Banja Luka ili Prijedor u pretrazivachu i videchesh sta ce ispasti!
Idi na oglase Serbiancafea, na chat Iskon.hr gay soba, na sajt KISS.com itd itd
Idi na 041 gay hot line...tamo cesh sigurno naci nekog ko bi mogao da ti odgovara...ili koji su vec vashi HOT LINE OGLASI u Bosni!
Idi na GPRS chat preko mobitela, vidi adrese chatova i udji u neki bosanski, tamo visi gomila dokonih klinaca!
Idi na oglase nekih sexy novina, tamo uvek ima pedera koji nikada nisu chuli za internet, chatove!
Daj oglas na BK TELETEXT, ili josh bolje ako imash teletext neke bosanske TV...To je jeftino, a moze da navatrash svashta! Uostyalom BK se vidi i u Bosni!
Daj oglas na nekom SMS chatu - siguran sam da cesh nekog navatati! Pogledaj kako se to radi u Beogradu na Tv Koshavi!
To je to otprilike, ako zanemarimo uvek aktuelne ZELEZNICHKE STANICE, BUS STANICE I TAMOSHNJE WCeje...
Imatye i onaj vash Kastel gde se okupljaju pederi...
eto, nadam se da sam iole pomogao!
U danasnje vreme je najlakshe naci gay osobe sa svim ovim tehnichkim chudima!!!:zakljucano: