- 21 Jun 2019, 08:57
"kao gej osoba ZAVIDIM aseksualnim osobama, zato sto nemaju brige i straha da li ce ih partner prevariti, iskoristiti, da li ce zakaciti hiv sl." Da li ce neko nekoga prevariti,iskoristiti ili ne daj boze neko nekome preneti HIV nema veze sa Asekusalnoscu ili bilo kakvom seksualnoscu vec ima sa mentalnim sklopom ljudi...I ako cemo vec o sexu kao o sexu,sex je dobar je podize nivo antiteal,osecas se rasterecenoi nakon njega,sex je znak da je ta veza sasvim dobro,sex usrecuje ljude,samo pogledajte koliko se nivo hormona srece poveca nakon sexa i prevashodno sex je bitan za produsewtak vrste,i verujem da aseksualci to ne shavtaju,i da biti sam ne zanci bioti usamljen,i vise ces saznati o sebi kada si sa nekom osobom u vezi,i vise cete raditi zajedno kada jedan drugoga podsticete na to itd itd ima tu puno toga,kao sam ne mozes da uradis na sebi...|Aseksualne osobe imaju i styrah da ih partner ne prevari jer znaju duboko u sebi da one tom partneru ne moigu da pruze ono sto ne dosatje u toj vezi a to je sex...Ali ako je ta osoba asekusalna ok mozda to i potraje,mada ne znam ne mogu da to zamisli kakao bi islo,dakle u moru ljudi koji su vecina seksualna biuca (to ne zanci da su zivotinje) treba naci taj 1 procenat kome ne radi hormon za sex...Good luck!