[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2817889#p2817889]zemun1998 napisao:[/url][url=https://www.gej-srbija.com/forum/viewtopic.php?p=2817860#p2817860]heksagon123 napisao:[/url][url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2817857#p2817857]zemun1998 napisao:[/url]@HEKSAGON123
Ja defitinitivno ću imati decu sa ili bez partnera. Ne razumem to ''kako ću to deci da objasnim, ne želim da se muče?'' . Ajde šta ćemo sa decom koji odu od svojih bioloških roditelja, koja odrastaju samo uz majku ili samo uz oca ili na primer koja rastu u domu? Za par decenija prava LGBTQ+ će biti na još bolji u odnosu na danas, tako da će ljude boleti uvo da li neko ima tatu i mamu, mamu i mamu, tatu i tatu, samo tatu, samo mamu i sl. Ali dobro, svako ima pravo na svoj izbor.
OT:
LGBTQ+ roditelji su podjednako dobri kao i samohrani i strejt roditelji. Samo treba iskoreniti toksičnu homofobiju u religiji i politici i svi srećni i zadovoljni!
Djeca koja rastu u domu su obilježena tim domom za cijeli život. Znam ljude koji su odrastali u domu. Isto tako, djeca samohranih roditelja su također obilježena. Planiram biti ili samohrani roditelj ili uopće ne biti roditelj, ali znam da djeca koja imaju samo jednog roditelja pate. Fali im otac realno. Fizički ne možeš stići obavljati sve stvari kao što mogu dva roditelja... Zamisli- dođeš s posla, staviš kuhati- čistiš i sad bi ti otac uskočio da se igra s djetetom i zabavlja- toga nema. Imaš sina- zanimaju ga auti ovo ono, ja mu tu ne znam pomoći niti savjet dati kao što bi otac. Ne znam mu biti primjer kako da se ponaša kao muško. Bezbroj situacija je takvih. Sinu treba muški uzor, kćerki treba također da vidi kako izgleda otac i očinska figura jer će po uzoru na nju vjerojatno jednoga dana gledati i svog budućeg partnera. Ničega od toga nema. Naravno da su obilježeni...a ako fali majka- to je valjda još gore jer majka se provlači u svim aspektima- a otac u baš određenim... Obilježeni su i meni je to strašno evo.
Samohranim majkama djeca zamjeraju to što su uvijek bile neurotične ( treba sve stizati i misliti o svemu) npr.
znači SZO laže ili šta? uvek je bilo i biće mržnje,nažalost. ja ću svoje ognjište čuvati kao malo vode na dlanu.
btw što se tiče automobila, tu su auto-škole, internet i sl.
što se tiče muževnosti/feminiziranosti za to su sve geni zasluženi
To si jako naivan, oprosti. Sve je to ok ako si zaista '98 godište. Iz godine u godinu ćeš sve više i više shvaćati. To ti garantiram.
Uhh. Dijete treba oca i majku. Vjeruj mi, ja bih prva voljela da nije tako. Znam posvojenu djecu, znam samohrane majke. Ništa od toga nije dobro niti lijepo. Ako ti kao muško imaš dijete a nemaš majku dijete će te u najranijim danima izluđivati za majku. Kad god se naljuti na tebe, bit će: " hoću mamu!! " uz puno suza i dreke. Jednostavno, to su djeca.
Čak i da ti ne pravi te probleme i da je neko mirno i staloženo dijete ( i dalje će htjeti majku duboko u sebi i ostat će praznina). Ljudi žele ono što nemaju a pripada im po nekoj logici.
Jednostavno je tako.
Ne, internet nije rješenje za sve. Ne možeš za sve pitati internet i očekivati potpuno točan odgovor.
Najnovija istraživanja su također pokazala da djeca samohranih roditelja - preciznije majki imaju povećanu stopu kriminalnog i delikventnog ponašanja te porast adolescentne trudnoće za razliku od ostalih. Hm.
Možda je razlog tome što fali otac da ih kori kad treba i daje im zaštitu i podršku koju majka ne može. :-)
Muževnost i ženstvenost su djelomično u genima a dobrim dijelom i stvar okruženja i odgoja.
Moraš biti uzor sinu kako da se zauzme za sebe od najranijih dana i kako da se ponaša a da bude društveno prihvatljivo. Jednako vrijedi i za djevojčice.
Znam jednog tipa koga je samo mama odgajala i on je toliko feminiziran do bola ono. Toliko se vidi njen utjecaj da je to bolesno. Stalno ga je usmjeravala prema svojim ženskim interesima što bi djelomično bilo ok da je on jebena djevojčica. Inače, uvijek je bio izložen ruglu i smijanju od ostalih dječaka. Pa čak je i meni ponekad bio smiješan evo. Barem sam iskrena.
Pokojni otac i svi ostali rođaci su mu normalni muškarci. Jedini je on takav.
Potpuna katastrofa...