Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Lakiboy_ns
Drzim se dakle plavog klasicnog Durex Play...taj je extra
U principu i ja...

Mada zadnjih dana skuplja prasinu...

Za zgodnu, oblu, cvrstu, glatku, guzu kakvu ima moj dragi, greh bi bilo koristiti bilo sta drugo sem sopstvenog jezika...

:mljac: :mljac: :mljac:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by ns.happy
neki plavi sa heat efektom (navodno kada duvas u mesto koje je namazano osetis val toplote)
ovo je zlo! izbegavati u sirokom luku! em te boli zbog kite, em pece kao da je posuo paprikom. zlo!
Isuseeee :lol: A ja hteo na bivsem taj lubrikant sa heat efektom da isprobam haha.Drzim se dakle plavog klasicnog Durex Play...taj je extra :meda:
ako hoces da raskines sa nekim, slobodno ga koristi.
By bKaoBoris
hladno cedjeno kokosovo ulje (na sobnoj temperaturi je obicno u cvrstom stanju) je odlicno protiv upala i gljivicnih oboljenja. moze se koristiti i na licu (kao krema naravno:))))
Korisnikov avatar
By Siguran puls Mladih
Za analne seksulane odnose koristite ISKLJUČIVO lubrikante na bazi vode jer oni ne oštećuju kondome. Kreme, masti, ulja i slično se ne preporučuju jer je velika verovatnoća da tokom analnog seksualnog odnosa dođe do pucanja i tzv extra safe kondoma.

Ukoliko koristite seksualna pomagala, lubrikanti na bazi vode poput Aqua Glidea i Flutschi Toy gela takođe je poželjno koristiti. Mogu se koristiti gotovo sa svim vrstama vibratora, masturbacijskih navlaka, erekcijskih prstenova ili dilda. Najveća prednost lubrikanta na bazi vode je u tome što se brzo i lako odstranjuje; jednostavno se ispere toplom vodom.

Svakako trebate koristiti lubrikant na bazi vode s igračakama napravljenim od silikona, jer će lubrikant na bazi silikona uništiti površinu silikonske igračke. Naime, silikon je načinjen od sićušnih staklenih kuglica, koje se kada ih trljamo jednu o drugu grebu oštećujući tako površinu igračke.

Opširnije na http://alturl.com/pgxm
Korisnikov avatar
By Sylar
Durex play 2u1 je zakon :)
A kada smo kod egzotičnijih durexa... izbjegavajte i onaj zeleni što kao hladi il šta ti ja znam. Dragi davno probao a ja se od mogu maltene za luster uhvatio kad sam skočio.

btw
sa bivšim nisam ništa koristio. imali smo godinama sex bez kondoma... ćak ni pluca nije trebala koliko mu je miško slinio :)
Korisnikov avatar
By bern
AQUAglide mislim da je najbolji od odvih što sam probao, pa ga redovno i kupujem(o).
By Sixto
Pljuni i zapjevaj... moja Jugoslavijo!
By Kragi
Apsolutno.
Sta se ove 40+ pasivuse isticu lubrikantima a sire od Bosforskog moreuza :roll:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!