Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
Shvatio sam da meni mesto ovde vise nije.Tako da je vreme da i ja odemsa starijim forumasima. Bilo je lepo svih ovih godina,ali doslo je vreme za goodbye,nadam se da cete odrzavati ovaj forum zivim i da ce neke nove,mladje generacije se registrovati ovde i nastaviti tamo gde smo stali :)

Veliki pozdrav i svima sve najbolje!
Je li to zato sto je onaj decko uzea prvo misto za zvizdu pedera 2018?
Hoces li ici na prosvjede u Subotu? Ja ne bih isla. Kad glumac vodi prosvjede, upitas se samo tko je redatelj, a tko ce na kraju opet da bleji. Neces ni ti nidje.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Pa ja se nadam da ces ostati. Ove godine si najvise ti pisao. Kako kod da odlucis poshtujemo.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Zbogom i srećno s tom veterinom :)

Nećemo ti zameriti ako se vratiš jer je jedna dobra osobina mislećih ljudi da uvide svoje greške, priznaju ih i isprave :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Ah, pa ovoga je uvek bilo i biće, dok je Foruma i emocija vezanih za isti. Otkad sam ovde, a imam sto godina i bar polovinu od toga sam prisutna na ovom svratištu, korisnici su dolazili u stanje da ugase internet, isključe se sa Foruma, ali je to nemoguće, kao što je nemoguće ugasiti Sunce.
Pa, ja sam jedne prilike, daleke 2004.,čak lično demontirala svoj tada aktuelni Pentium i poskidala žice za dial up i sve to odnela u komšiluk na privremeno skladištenje, sve da bih sebe sprečila da dolazim ovamo na diskusije, jer sam morala da spremam neke završne ispite na fakultetu.
Tako ti je to, moja gossipa... :deni:
By Kragi
Hahahahahhahahahaha!
Obozavam te.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa, vi se slobodno smejte i obožavajte, ali tako je bilo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!