Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Zje, onda ja imam hebenog spajdermena....
Korisnikov avatar
By Oziris
a kad ti nije na dohvat ruke onda se zazelis :)

Verujem da ima istine u ovome... Uostalom, verujem da je i clanak tacan, kada se njegova istinitost primenjuje na duge veze... U kratkim vezama ili vezama na pocetku partneri su okrenuti samo jedno prema drugom i egzogena realnost i svakodnevni problemi ih jako malo interesuju... drugacije je kad pocnete da zivite s nekim, pa razmisljate kako da platite stan, kako da sakupite za godisnji odmor, kad ce plata... svi ti svakodnevni jako realni i jako prisutni problemi se odrazavaju na vas seksualni zivot, pa vam na kraju dana jedina zelja nije da uskocite u krevet i dobro poguzvate posteljinu vec samo da vas neko zagrli i kaze da ce sve biti u redu...
Korisnikov avatar
By Galadriel
Volim sex i rado ga se secam:smeh: :smeh: :sleep: :D :D

ali nisam u vezi tako da..
Korisnikov avatar
By tramp
mene zanima da li LBD znaci da osobe ne zeli seks uopste ili ga samo ne zeli sa osobom sa kojom je u vezi a sa drugima da? a masturbacija?
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam, nije mi jasno.
Prvo mi nije jasno odakle podatak da manje od 10% zena misli na sex vise od jednom nedeljno, mislim, ja sam u najasexualnijoj fazi zivota mislila na sex bar 10x dnevno...
Moje veze su uglavnom i bile bazirane na sexu, te su okoncavale davno pre nego sto bi se takvo nesto moglo desiti, i okoncavale su se iz nekih drugih razloga. Ja ni ne mogu da se zamislim u datoj situaciji. Ili bih, ukoliko bi to bilo ok sa zenom, spavala sa drugim zenama, ili bih spavala sa njom, ili bih prekinula vezu, mislim meni se desavalo da zapadnem u fazu da ne zelim sex sa drugim ljudima pa da to traje i po 2 godine, ali sam se sve vreme igrala sama sa sobom... Nekako mi je nezamislivo da se nadjem u takvoj situaciji, jer jebiga okreni obrni ja sam sexualno bice i tako nesto mi naprosto ne bi odgovaralo, pa po cenu neka tamo sigurnosti, ili sta god to bilo sto drzi te zene zajedno u takvoj situaciji...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!