Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

By alexandermagic
^

To i ja volim. Veliko, visoko i misicavo. Tako da se mora dobro razgrnuti da bi se doslo jezikom do cmara. I fascinantno je pomjeranje istog pri penetraciji straga. Da. :ozbiljan:

:lol:

Sicusna dupeta su mi turn off.
Korisnikov avatar
By tajfun983
Major turn-on: Kad mozemo zajednicki da se smijemo uz opustenu pricu.

Bonus factor: Mrsavo tijelo i dlakava prsa.

Major turn-off: Prenemaganje. :offtopic:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
U nimfo periodu sam voleo dosta da fetišarim (umereni BDSM uglavnom bez rekvizita, ponekad role-play, često vrlo žestoko i bolno ali bez prljavština i ujedanja); sad sam manje-više vanilla, mnogo više se fokusiram na predigru, zavođenje, ljubljenje, peting.

Pre neki dan sam otkrio da obožavam da edžujem tipa, eto to planiram da radim češće :love:
Korisnikov avatar
By stardust81
Meni je definitivno fe(š)tiš kad mi Alexander prokomentarise objavu na forumu :) Cini mi se da momentano dobijem erekciju ;)
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2789455#p2789455]DarkPrincess94 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2789453#p2789453]tajfun983 napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2789451#p2789451]DarkPrincess94 napisao:[/url]Citanje Statusovih tema/postova. :bush:
:lolusha: Otvorila si mi oci!
I ja isto. Mislim da je to do njegovog avatara. :pervert:
Ne znam do cega je...meni je ta osoba nekako sexy, a cak ne znam ni kako izgleda. :wtf: :bigsmile:
Grindr:

Uni nefem za slicnog ortaka 185/80 18 cm

:smeh:

Ne izgleda lose generalno. (:
By alexandermagic
Mali intro :ozbiljan:
Jucer se desilo nesto 'strasno': ide mi u susret nepoznat decko. Razbarusene smedje kose, zgodan (ne teretana - zgodan, vise tezak rad u polju - zgodan). U sebi konstatiram - boze, sto je ovo slatko , on k'o da me je cuo pogubi se skroz: gleda u mene, lijevo - desno, zapletose mu se noge (nazalost, nije pao :ozbiljan: Mozda da prestanem zurit u ljude i stvarat im nelagodu ? :ozbiljan:). Medjutim, kad mi je bio skroz blizu bi jasno da je max srednjoskolac (mislim se pfff, e nista - pa nisam ti ja Kragi Slika). Ali objektivno - predivan.

(Gorane, zezam se. Ovaj svakako ne bi bio tvoj tip, nema govora o glatkoci i tananosti.)

OnT: odgovarao sam, u medjuvremenu mi se razvio i dodatan: njezniji muskarac - nerd, sa jakom dioptrijom. Mazohist, dabome.
Eto. :galerija:
By Kragi
Volim i ja nerds i geeks a i naocare :D
Elem, to za klince bukvalno ima smisla jer se sve ono na sta se ja primam vezuje za njih a na sexy momcima sam ih toliko forsirao zbog toga sto se neko nedojeban uvek javljao da mi sere o ukusu pa mi bilo zanimljivo.
Inace, nisam bas mnogo ogranicen i strog po tom putanju a imam i 35 pa mi vise glupo da se petljam sa decom od 18. :smeh:
Klijentela mi je sve cesce od 25-30 a i lakse mi da funkcionisem sa "zrelijim" ljudima ako to uopste zavisi od godina posto se u praksi ne pokaze kao pravilo uvek.
By alexandermagic
Ova nova generacija mladjih je mnogo zrelija od brojnih 30, 40 +. I manje su pizde.
Ionako zrelost nikad i nije imala posebne veze sa godinama, ali mi je sad uocljivije.
By mokra odeca
moj fetish je kupanje, plivanje, tusiranje u odeci, onako kompletno obucen, farmerke, majca, patike, jakna, trenerke........,zainteresovani momci nek se jave
Korisnikov avatar
By stardust81
alexandermagic napisao:Ova nova generacija mladjih je mnogo zrelija od brojnih 30, 40 +. I manje su pizde.
Ionako zrelost nikad i nije imala posebne veze sa godinama, ali mi je sad uocljivije.
Apsolutno ću se složiti s tobom. Ajde, manje više zrelosti. Neočekivano, ali lepo. Mene još više fascinira koliko više samopouzdanja imaju. Znaš, ono, iznenadjuje me da me startuju klinci i to sa oooozbiljnim forama. ( on 19god ja 36... :crazy: )
Korisnikov avatar
By soibiber1
U poslednje vreme nenormalno onanisanje na BDSM klipove.
By blueswe
Policajci, zandarmi, vojnici, navijaci, patike, trenerke, jako kratke muske frizure
Korisnikov avatar
By gossip
Primetio sam da volim/da me pali kad mi doktor izdaje naredbe...ali samo on....inace ne volim. :D
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!