- 02 Jun 2018, 20:11
Ja i ova moja bile na terenu zajedno i izašle van skupa i tamo sam ja shvatila da ona zapravo ne zna da sam lezba. Mislim, vjerujem da sam joj neobična po tom pitanju ali ona je malo tradicionalna po odgoju više nego po sebi pa valjda misli da su pederi i lezbe velika rijetkost, odnosno teško ih prepoznaje čak i kada je jako očito iz nekog razloga. Ne znam, to mi je baš neobično. I idem ja da joj se pitam danas kao voljela bih s tobom podijelit nešto bitno Al ono drži to za sebe a ona meni kaže - jel to jako bitno? Ja Reko pa onako, je recimo...a ona meni, carica moja kaže: nemoj mi onda reći molim te, ja već previše tajni imam u svom životu. Strah me što je i bolje da mi ne kažeš.
Hahaha, šta da sad čovjek kaže na to. Ona mi je trebala bit prva žena koja nije lezz da joj kažem da primjeren taj strah da to izrađe iz mene i još sam joj i rekla da nisam sigurna da li da kažem ili da zadržim za sebe, a moja carica kaže- nemoj mi reći molim te...hahahahaha.
Hahaha, šta da sad čovjek kaže na to. Ona mi je trebala bit prva žena koja nije lezz da joj kažem da primjeren taj strah da to izrađe iz mene i još sam joj i rekla da nisam sigurna da li da kažem ili da zadržim za sebe, a moja carica kaže- nemoj mi reći molim te...hahahahaha.