Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
odgledala sam za par dana sve epizode the blacklist. sjajna serija <3

btw zna neko zašto se tokom februara pauzira sa izbacivanjem novih epizoda? :puzzle:
bukvalno sve što pratim su mi pauzirali do nekog marta
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Završili se Fosterovi :rida:
Definitivno jedna od boljih serija koju sam gledao, a koja je od mene načinila boljeg čoveka.
Korisnikov avatar
By voodoo
najbolja serija svih vremena, po mom misljenju...upravo skidam prvu sezonu/ima ih devet/ i zaplovicu nocas u svet humora i neodoljivog sarma Krejmera, Dzordza, Ilejn i Dzerija...

Slika
Korisnikov avatar
By gossip
Odgledao Dark

Sad klasika....Once Upon A Time,Riverdale,Flash,Arrow,Supergirl,Legends,X Files....
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2811416#p2811416]voodoo napisao:[/url]najbolja serija svih vremena, po mom misljenju...upravo skidam prvu sezonu/ima ih devet/ i zaplovicu nocas u svet humora i neodoljivog sarma Krejmera, Dzordza, Ilejn i Dzerija...

Slika
Možda ne najbolja serija ali definitivno najbolji sitcom svih vremena. Na svim poznatim listama najboljih serija svih vremena je u samom vrhu!

Lično ih obožavam! :love:
By filipkum
Odgledao novu netflixovu tinejdz seriju, grupa srednjoskolaca u opasnom predgradju Los Andjelesa, zove se "On my block", bas lepa serija, na momente smesna na momente tuzna, preporuka, klinac koji glumi Rubija mi je svakako ono sto zovu breakout character, sjajan je
Korisnikov avatar
By voodoo
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2811469#p2811469]Dr_Shortbus napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2811416#p2811416]voodoo napisao:[/url]najbolja serija svih vremena, po mom misljenju...upravo skidam prvu sezonu/ima ih devet/ i zaplovicu nocas u svet humora i neodoljivog sarma Krejmera, Dzordza, Ilejn i Dzerija...

Slika
Možda ne najbolja serija ali definitivno najbolji sitcom svih vremena. Na svim poznatim listama najboljih serija svih vremena je u samom vrhu!

Lično ih obožavam! :love:
jedan period mog odrastanja, koji sam proveo u Bosni, pratio sam ih, davali su se preko HRT-a, a mi imali dobar prijem...HRT inace imao strashne filmove i serije, to pamtim, jaka televizija...
By filipkum
Terror dobar pocetak s obzirom da je radjeno po meni omiljenom romanu Dena Simonsa, zadovoljan sam mislim da me nece razocarati
By filipkum
Westworld pocela 2. sezona, bas je fino pocelo. Iznenadjujuce mi je fina serija Good doctor o doktoru koji je autistican glumi onaj lik sto je glumio u rimejku Psiha, gledao i korejsku fantasy seriju Goblin, lepo je pocelo, al kod njih se na kraju bez obzira na zanr sve pretvori u ljubavnu pricu, prica o Grim Reaperima mi je bila zanimljivija od mita o Goblinu
Korisnikov avatar
By gossip
the 100 - great comeback! isto vazi i za the originals <3
Korisnikov avatar
By elizevin
mini serija ascention - malo zbrkano i zbrzano, ali nije losa
Korisnikov avatar
By elizevin
dark

odlicna za sada (videla prve tri epizode)

atmosfera i soundtrack su vrhunski
By filipkum
Odledao prvu epizodu spanske krimi serije La verdad o nekoj devojci koja je oteta pa se vraca kuci ziva posle deset godina. Prelepi Jon Kortaharena glumi policajca, nesto mi mnogo poznato, dal sam gledao neku drugu seriju sa slicnom temom ?
Korisnikov avatar
By gossip
13 reasons why druga sezona me odusevila
Korisnikov avatar
By tajfun983
Odgledao The Handmaid's Tale 2x8 i kad se ne rasplakah. Jebem ti djecu, uvijek sam govorio da im nije mjesto u filmovima.
Korisnikov avatar
By gossip
Ljudi instalirajte TV Time app odlicna je! Ako neko zeli da me zaprati pisite u inbox! :D
  • 1
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!