Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Mene ni 5 ne uradi nešto posebno... nije mi ni neki užitak.
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
mene je 6-7 dima vala uradilo tako da sam 45 min bio super i 3 sata depra u fulu + suicidne misli.
jbg, prvi put u amsterdamu, pa valja kupiti nesto tamo.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
meni je jedan kad mO spremi dovoljan da 15 sati lezim ko isus razapet na podu i napustim ovu dimenziju :hypno:
By Aven
Probala sam neki shit i travu i feeling je bio isto shit. :D

Imam predrasude, da. :D Posebno kad vidim da se ljudi ne znaju zabaviti bez alkohola i/ili droge.

Često se pitam gdje su svi ti silni narkomani kad se svi koji konzumiraju drogice deklariraju kao "rekreativni konzumenti". :merlinka:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
cigarete su mnogo vece zlo od marihuane a legalne su po celom svetu :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By arisen
Pa ja i cigarete smatram drogom tako da... ostajem pri onom što sam rekao.
Korisnikov avatar
By Pauceti
Bavite se sportom, droga ne. Biciklom do Amsterdama :eifranloo:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Da. bavite se sportom, jebite se i duvajte , niceg lepseg :D
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Nemam ništa protiv lakih druga.
Znam da postoje ljudi koji su zloupotrebljavali narkotike tokom rata. Tuga. Mnogi ljudi su (valjda) tako pokušavali da ublaže stres jer su bili odvedeni na front mimo svoje volje. Hoću da kažem da droga može da bude opasna ako je koriste osobe koje dođu u kontakt sa oružjem. :uplasen:
Korisnikov avatar
By gossip
Probao travu....nista....

Pisao sam ranije o mojoj sestri (koja samo sto se nije porodila),se zakacila za neku budalu i godinu dana koliko su se zabavljali dogurali su do heroina....i dalje smatram jednom od najvecih pobeda u zivotu sto sam uspeo da je nagovorim da krene na lecenje i da ostavi tog lika(koji danas nije ziv). U normalnim drzavama te prisile na lecenje samo ovde moras da ides dobrovoljno. Posle toga je bila na blokatorima godinu dana.
Da napomenem koje su posledice bile uzivanja u narkoticma godinu dana:

- sa 5-10 godina mladjeg izgleda presla je na 5-10 godina starijeg izgleda
- paradentoza (sto je naravno posle zahtevalo stomatoloske troskove)
- gubitak tezine do anoreksije
- pad IQ-a sa natprosecnog na prosecni
- Agresivno ponasanje
itd.

sve u svemu to je daleka proslost sada

Cak i za travu koju vidim da mnogi ovde vole i redovno koriste je dokazano da cini osobu lenjom,manje motivisanom drugim recima zatupljuje.

Pa dragi moji....prijatno vam drogiranje.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Probao par jointova te nije mi nešto to leglo, hash brownie me jednom odalamio. <3 Mdma u par navrata, dobro je završilo.

Probao bih lsd u nekom navratu :maska: Heroin ne, kokain maybe, meth definitivno ne.

Speed nikada probao, jednom mi ponuđen i odbio.
Korisnikov avatar
By voodoo
probao sve osim heroina i lsd-a...samo zadnjih sest godina sam bez svega toga, cak i bez alkohola... :cigareta: al zato dimim cigarete za trojicu
Korisnikov avatar
By tajfun983
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2811495#p2811495]RetributioN napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2811483#p2811483]gossip napisao:[/url]
Cak i za travu koju vidim da mnogi ovde vole i redovno koriste je dokazano da cini osobu lenjom,manje motivisanom drugim recima zatupljuje.
eeeekšli moj dečko je 300 puta produktivniji kad se naduva sori not sori
Cekaj, jesam ja to procitao produktivniji???! :pervert:
Korisnikov avatar
By Torry
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2811483#p2811483]gossip napisao:[/url]Probao travu....nista....

Pisao sam ranije o mojoj sestri (koja samo sto se nije porodila),se zakacila za neku budalu i godinu dana koliko su se zabavljali dogurali su do heroina....i dalje smatram jednom od najvecih pobeda u zivotu sto sam uspeo da je nagovorim da krene na lecenje i da ostavi tog lika(koji danas nije ziv). U normalnim drzavama te prisile na lecenje samo ovde moras da ides dobrovoljno. Posle toga je bila na blokatorima godinu dana.
Da napomenem koje su posledice bile uzivanja u narkoticma godinu dana:

- sa 5-10 godina mladjeg izgleda presla je na 5-10 godina starijeg izgleda
- paradentoza (sto je naravno posle zahtevalo stomatoloske troskove)
- gubitak tezine do anoreksije
- pad IQ-a sa natprosecnog na prosecni
- Agresivno ponasanje
itd.

sve u svemu to je daleka proslost sada

Pa dragi moji....prijatno vam drogiranje.

Drago mi je sto je uspela
Korisnikov avatar
By Srklet
ah, već se dugo nisam pošteno nadrogirao. uskoro će ta apstinencija prestati. :cheer:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2811495#p2811495]RetributioN napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2811483#p2811483]gossip napisao:[/url]
eeeekšli moj dečko je 300 puta produktivniji kad se naduva sori not sori
to se jako cesto desava. stres i anksioznost uticu na mozak na neuroloskom nivou tako da on ne moze da se fokusira na jednu stvar jer postoji "opasnost" koja vreba (izuzetak su ljudi koji su koriste fokus kao beg od stresa, sto jeste produktivno ali ja ne bih to na sebe primenjivao, moze da predje u naviku). kako trava smanjuje stres i smiruje mozak, tako mu daje prostora da se fokusira na ono sto osoba zeli.

pazljivo s takvim koriscenjem, moze da izazove zavisnost, kao i svaki drugi lek kad se zloupotrebljava. takav vid konzumiranja samo u slucaju nuzde, ipak se leci posledica a ne uzrok. van nuzde redukovati stres je bolja opcija, ubija 1000 muva jednim udarcem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!