Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2810356#p2810356]heksagon123 napisao:[/url]
Evo jedna slatka slikica, pingvini su mi najdraže životinje. Posebno njihov ljubavni život...
:D. Ovaj tata pingvin na slici je Clodio :) i njegov Clodio junior ili juniorka.
Slika

Oва твоја причица са Пингвином је много слатка. Ти си тотално клинка. :kosa:

Ја тебе нисам поредио са Велом него ову ситуацију са његовом.

Знам да си млада и да си добрица али чим наступаш негде а стално се понашаш као да си на сцени увек упропастиш сваку прилику да се и јавно покажеш у најбољем светлу јер волиш да лупеташ, стално нешто и много лупеташ али мени је то све јако ЗАБАВНО а сигуран сам да има овде девојака којима се баш таква каква јеси и допадаш!

Баш онима које највише и нервираш :vestica:
Ти си тотално клинка. :kosa:
Mislim da je većina ljudi mojih godina ili na istoj mentalnoj i emocionalnoj razili ili čak i na puno nižoj. Smajl me vrijeđa malo , znaš šta kažu za plavuše i pamet ;) :lol:, ali dobro ... ali da, još uvijek sam dijete i vesele me dječje stvari - crtići itd. Upravo mi počinje jedan super . :)

Sve ostalo potpisujem, nek se jave te cure onda :). Koliko sam ovdje upoznala žena, shvatila sam sa izuzetkom jedne koja mi je prijateljica, ali ove ostale su jako opsjednute sa izgledom partnerice i to ne u smislu da mora izgledat savršeno nego da mora izgledat onako kako one to otpilike u glavi zamisle , ako ne izgledaš i nisi onako kako zamisle u svojoj glavi - ništa od toga.
Tako da zajebano, prijatelju. Meni nije bitno da sad tražim samo plavuše ili samo ovakve onakve. To kod mene ne postoji. Ovdje toga ima jakooo puno. :D
Ili ja izaberem uvijek krivo, moguće da je i to. :sunce:. Općenito me brine kako uvijek krivo izaberem ženu , šta mogu kad joj ne piše na čelu kakva je, vidim samo izgled koji me prevari :/...

P.S Nadam se da će Clodio uspjet. Moj stav i sve izrečeno nije bilo ništa potiv njega osobno. A slika pingvina mi je :sweet: i Clodio se čini dobar čovjek, koliko se da procijenit virtualno. Nadam se da će ga počet obasipat porukama i pozivima. Tako i moja baka dala oglas negdje za prodaju zemlje , prvo joj se mjesecima niko nije javljo, jedva jedna osoba a onda navala, da je sve psovala koliko ju gnjave. Sto poziva na dan :lol: ... Čak i poslije godinu dana zovu, iako je oglas zatvoren.
Zar nikome nije palo na pamet jednostavno da ogromna većina lezbijaka ne zele imat djecu ... A one koje eventualno zele su prigrlile djecu svoje brace i sestara kao svoju, sto je odlicnoo... Druga stvar, neozbiljno je to tako raditi, traziti strance online. Radije pitaj neku dragu straight zenu ciji izgled i ajd ako hoces karakter ti se svidja i zamoli ju, valjda imas neke stare solo straight zene - takve placu za djecom uvijek. Probaj na forumima sa solo straight zenama. Ja bi tamo trazila. Stavi svoju sliku i oglas i opisi situaciju. S tom zenom CES ionako cijeli život bit u kontaktu jer majka dijete ne napusta pogotovo nakon sto 9 mj. nosenja i pregroznih i ljiga poroda. Pogledajte na netu- porodjajne muke . STRAVA. Pa kako se to sve moze zakomplicirati pa carski rezovi gdje ostaju ogromni oziljci po trbuhu , ona stvar isto ko zna na sta lici poslije poroda. Vjerojatno vise nije ista... Cijelo tijelo se kod zene moze ( i ne mora) upropastiti sto uopce nije lijepo poslije, strije po cijelom tijelu itd. .. A i dijete najvise voli majku uvijek i trazi ju .Majke to i zaslužuju. <3 za moju mamu radjala me 12 sati , bila sam najduža beba u rodilištu sa 5 kg težine, rekla je da je umrla skoro od bolova. Volim te mama<3... Ta veza majke i djeteta cijeli život traje!
Korisnikov avatar
By elizevin
Imam par primedbi:
prvo, ne znam zasto je tebi toliki problem da neke lezbejke zele decu i to isposluju na neki nacin. Pomiri se s tim da to nema nikakve veze sa tobom i tvojom zeljom da imas ili nemas decu. Zaista ne kapiram zasto sebi dajes za pravo da govoris za "ogromnu vecinu" lezbejki kada u stvari govoris samo o sopstvenim stavovima.

Drugo, jedan (ne mali) deo zena koje se porode se tesko pokaje zbog toga, ali vecina o tome ne prica zbog ogromne stigme koja prati zene koje nisu prirodne majke.
Korisnikov avatar
By heksagon123
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2811118#p2811118]elizevin napisao:[/url]Imam par primedbi:
prvo, ne znam zasto je tebi toliki problem da neke lezbejke zele decu i to isposluju na neki nacin. Pomiri se s tim da to nema nikakve veze sa tobom i tvojom zeljom da imas ili nemas decu. Zaista ne kapiram zasto sebi dajes za pravo da govoris za "ogromnu vecinu" lezbejki kada u stvari govoris samo o sopstvenim stavovima.

Drugo, jedan (ne mali) deo zena koje se porode se tesko pokaje zbog toga, ali vecina o tome ne prica zbog ogromne stigme koja prati zene koje nisu prirodne majke.
Pa nisu to moji stavovi toliko koliko realnost. Vi želite ovog čovjeka da godinama ovdje traži ženu za umjetnu... Također, zašto to baš mora biti lezbijka, zar vi stvarno mislite da nema cura od 39,40 godina koje su straight i koje ne bi pristale na takav deal. Pa nisu sve straight žene homofobi, a znam da ima takvih žena koje jako žele djecu imat same, pa zašto da onda plaća skupe posjete u inostranstvo kad to može objavit ovdje kod doktora .. :smug: :smug:

Prijatelju Clodio, ne boj se raspitat i kod straight žena - svakako se radi o većoj populaciji a time i o većim šansama.- samo kažem.
Korisnikov avatar
By elizevin
Pa nije to realnost koliko tvoji stavovi. A covek nije debil da sve svoje nade ulozi u neki forum.
Mene iskreno ne zanima da li ce lezbejka ili strejt riba da rodi dete ili ne, ali mi je problematicno sto ti preuzimas na sebe da kazes da nema lezbejke na forumu ili van njega koja a) zeli dete b) bi pristala na ovakav aranzman.
Molim te da prestanes da se tripujes da si glas foruma i da mozes da govoris u ime zena na njemu. Realno dosta zena ovde (a mislim da je to skromna procena) ne podrzava vecinu tvojih stavova, tako da je je tvoj impuls da govoris u ime jedne grupacije sumanuto
Korisnikov avatar
By heksagon123
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2811140#p2811140]elizevin napisao:[/url]Pa nije to realnost koliko tvoji stavovi. A covek nije debil da sve svoje nade ulozi u neki forum.
Mene iskreno ne zanima da li ce lezbejka ili strejt riba da rodi dete ili ne, ali mi je problematicno sto ti preuzimas na sebe da kazes da nema lezbejke na forumu ili van njega koja a) zeli dete b) bi pristala na ovakav aranzman.
Molim te da prestanes da se tripujes da si glas foruma i da mozes da govoris u ime zena na njemu. Realno dosta zena ovde (a mislim da je to skromna procena) ne podrzava vecinu tvojih stavova, tako da je je tvoj impuls da govoris u ime jedne grupacije sumanuto
:friends: Dobro gospodična Elizevin ali nemojmo o procjenama nikakvim.
Eli, ja se tebi divim. Sa kojom lakocom baratas jednostavno i tocno razumnim komentarima, naprosto je milina za procitati.
Ja san se i slatko nasmijala, ali mi dodje ona misao od
Zorana Radmiloviča- Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima, isto je i kad si glup.
Problem sa strejt zenama jeste da cekaju poslednju sansu da se udaju, sve dok ne postane sasvim bioloski neizvodljivo ili suvise rizicno za porodjaj. Tad bi bilo daj sta das. Medjutim, do tada, ne bas. Ja skoro bar par puta godisnje budem isprosen od devojaka koje su strejt i koje ne znaju da sam gej, cak nekad i sasvim rekao bih nepoznatih sa FB, ili nedavno jedna sa fakultete, naravno prosnje budu stidljivo saopstene.

Poenta je da bih ja najradije da meni neka preda dete ili decu sasvim, uz novcanu nadoknadu. A ako ne second best zajednicko odgajanje dece.
Strejt zene, bar nekih desetak koje sam pitao nece ni da cuju za to. Vrlo bi rado brak, I nadaju se da ce bebu dobiti kako skoro sve rekose "prirodnim putem" iako su 37+
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2811811#p2811811]Clodio napisao:[/url]Problem sa strejt zenama jeste da cekaju poslednju sansu da se udaju, sve dok ne postane sasvim bioloski neizvodljivo ili suvise rizicno za porodjaj. Tad bi bilo daj sta das. Medjutim, do tada, ne bas. Ja skoro bar par puta godisnje budem isprosen od devojaka koje su strejt i koje ne znaju da sam gej, cak nekad i sasvim rekao bih nepoznatih sa FB, ili nedavno jedna sa fakultete, naravno prosnje budu stidljivo saopstene.

Poenta je da bih ja najradije da meni neka preda dete ili decu sasvim, uz novcanu nadoknadu. A ako ne second best zajednicko odgajanje dece.
Strejt zene, bar nekih desetak koje sam pitao nece ni da cuju za to. Vrlo bi rado brak, I nadaju se da ce bebu dobiti kako skoro sve rekose "prirodnim putem" iako su 37+
Ok, ne znam koja bi ti to žena "predala djecu". Naše žene( skoro sve sa ovih prostora) su uglavnom žene, majke, kraljice. Kad su djecu u pitanju, zauzimaju se za njih. Barem jedna lijepa vrlina. Ma problem je sa straight ženama šta ona neće dijete kao dijete, ona hoće dijete da pokaže okolini kako je uspješna žena + muž i obitelj u paketu, tako da eto, jer sve ostalo je svojevrsni fail u očima drugih i materijal za podrugivanje iza leđa.. A i one koje fakat žele djecu, neće se usuditi imati je bez da nemaju pravoga partnera, tako da da... možda sam i ja prenaglila sa straight ženama. Problem je sa njima što ono jedno govore da žele, drugo misle itd...
Evo ja sam postala ponosna tetka ponovo prije par dana :). Malena je preslatka, baš sam im danas išla u posjet. Premedena, pojest bi je mogla, i više se ne bojim držat malu djecu u rukama, ispraksirala sam se ko tetka, sad je nosim bez ikakvog straha, a sa svojim dečkima ko po običaju raspalim nogač čim se vidimo. Još nikad nism vidjela da se tetka i nećaci toliko vole međusobno kao mi . Obožavam ih, a ima tu i mnogo više od toga. Znam da su mi to jedina djeca, tako da ih ja doživljavam nekako i više nego nećake. Lakše mi je sad kad su malo porasli, nego kad su bili skroz male bebe, bilo me ih je malo strah imat u blizini. Uglavnm, predobro je imat toliko djece iz perspektive jedne tetke. Možeš ih razmazit koliko hoćeš i ne moraš glumit strogoću, baš kako ja volim :D...

... napiši nam ako bude kakvih pomaka, podijeli radosne vijesti kad dođu :). Ali čim te žene salijeću, dobro je, ima ipak nade, ne bojim se ja zate, čovječ'no. Glavu gore!
By Sixto
:lol:

Jebote da li je ova osoba stvarna!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!