Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
ne kužim ljude koji na prvom dejtu ili pri nekakvom prvom upoznavanju u socijalnoj situaciji detaljno pricaju o sebi, svojem zivotu, svojim zeljama i sl. iako mozda izgleda kontrainutuitivno, ali to me bas odbija od toga da nekoga upoznam.
Korisnikov avatar
By Hys.
jebotezivot al sam ja imala srece.

All things considered - dobro sam prosla.

Mada realno nisam imala dejt godinama.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2775532#p2775532]Anhedonie napisao:[/url]@speculum: lose si razumeo (4 reci se lako pogresno shvate). Prvo, ne znas kontekst. Denijeva sala nije samo sala, to je manipulacija drugih ljudi da se raspravljaju da bi njemu bilo zabavno da to cita. Za tebe nisam bio siguran da li si se salio ili ne u prvom postu na ovom offtopiku. Ako si se salio, tvoju salu bih shvatio nezlonamerno, za razliku od denijeve. Ako nisi, onda je to elitizam, za koji mislim da imas losu sliku tvoje slike u mojoj glavi, o tome cu posle.

Ali deniju ovo nije prvi put da to pokusava da radi sa zlaticom. Te njegove "sale" umeju da prerastu u internet uhodjenje i spamovanje, sto je radio, samo da bi provocirao, sto je i sam rekao da radi u vise navrata. Deni jako dobro razume ljude i to svoje razumevanje koristi iskljucivo za potrebe licne dobiti, uvek, ne znam zasto takvu osobu velicas toliko, sve sto on radi je iskljucivo za sebe. Ukoliko ce povredjivanje drugih ljudi njemu doneti vise koristi nego stete - on ce to uraditi. Ovog puta si se upecao na njegovu manipulaciju, postao si deo sistema koji je deni namerno napravio da bi se deni smejao i vrlo uspesno doprineo tom sistemu, verujem nesvesno njegove namere.

E, sad, za slobodu mozga. Tvoj elitizam oko vokabulara ja napravio zlaticu zlom osobom, a denija, sebicnog manipulatora na delu kome nije problem da izvuce najgore iz ljudi da bi se smejao, i radio to vise puta zlatici - dobrom. Kad kazem sloboda mozga ne mislim da si glup ili bilo sta slicno, vec da je elitizam rupa u moralnom sistemu jedne osobe, i posledica te rupe moze da bude osudjivanje pogresne osobe, kao sada. Ja ne mislim da si ti neki ogromni elitista, sta vise, SVAKI put kad sam ga primetio kod tebe ja sam ga pomenuo. Dakle jednom u dve godine il redje. I to ne smatram losom osobinom vec hocu da ti ukazem da je on zapravo samo destruktivan i uglavnom ukazuje na dublji problem i da ga tako treba tretirati i biti svestan njega i sta on predstavlja i sta on sve radi.

Ne znam da li je ovo za moje sposobnosti ironicno receno, ako nije - hvala, ako jeste - slazem se.
E sad, u svetlu novih dogadjaja, nadam se da si promenio ovo lose misljenje o meni.
Voli te tvoj deni
:deni:
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Steta za zaboravljenu kul temu.
Moj doprinos istoj je ravan nuli, nikad se nisam nalazila sa nekim a da ne vidim barem sliku (ako je moguce i glas, cisto da potvrdim i pol) a i sve sa kojima se jesam videla su zapravo veoma kul, neke su bile i ostale prijatelji, neke ljubavi, sve u svemu, nista neprijatno. Ali volim da vas citam :D
Korisnikov avatar
By Burak
Jednom davno

Osoba došla i pitala jedem li meso. Ja rekao da jedem, ona me iznapadala da sam govno i otišla.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!