Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Lepo.
Oni nacisti su iza "rešetaka" zajedno sa Sotonom (ne ciljam ni na koga, ma neeee). :giggle: To što je ona osoba upala u zmijarnik iz kog se do dana današnjeg nije izvukla (nije dovoljno obrazovana, inteligentna, pronicljiva, iskusna, etc...), meni ne znači ništa jer nisam dužan da se povlačim pred neznalicama! :ozbiljan:

Slika

Korisnikov avatar
By Markiza
Kao prebijena. Prvo smo G i ja odvele Tiću da primi treću vakcinu, pa nije htela da hoda, prepala se pa smo je nosile. Onda smo očistile hodnik pred našim ulaznim vratima gde smo napravile haos sa izbačenim stvarima još pre dve godinw. Galateja je bukvalno survala ogromnu fotelju niz stepenice i odgurala do kontejnera, a onda smo odnele uljani radijator i kvarcnu, neke stolice, odvratni stari televizor (što je to govno teško, bože sačuvaj!) sve to pored kontejnera i mrtve smo.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Jebem ti sistem.
Kao da sam stao pred bankomat koji mi je progutao karticu zato što ne shvata da lep unutrašnji sadržaj nema veze sa materijalnim bogatstvom.
Iiiii još nešto: dao mi je kompliment u vidu poruke na ekranu jer je kaz’o da ne radi. Bio sam u pravu – nećeš prosperirati ako obraćaš pažnju samo na novac!
Karticu je vratio tj. morao je da povrati jer mu se “obrok” zgadio posle lekcije koju sam mu očitao!
Lekcija je izgledala ovako:

:tornado:
Korisnikov avatar
By Kler
Bukvalno kao drogirana. Totalno sam high i sva nesto ustreptala i luda i hiper.
Korisnikov avatar
By Macan86
kao da ću da puknem i da počnem da plačem kao budala ako ne budem sebi zadavao nešto da radim...
ne zato što me je iskulirala jedna likuša sa kojom se nikada nisam ni družio,već zato što se to po milioniti put dešava u oboj jebenoj vukojebini gde su svi opterećeni nekim površnim glupostima
Korisnikov avatar
By voodoo
dosao s predstave, fino je bilo, al sam se zamislio...
Korisnikov avatar
By Dark Walker
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2808464#p2808464]Dark Walker napisao:[/url]Jebem ti sistem.
Kao da sam stao pred bankomat koji mi je progutao karticu zato što ne shvata da lep unutrašnji sadržaj nema veze sa materijalnim bogatstvom.
Iiiii još nešto: dao mi je kompliment u vidu poruke na ekranu jer je kaz’o da ne radi. Bio sam u pravu – nećeš prosperirati ako obraćaš pažnju samo na novac!
Karticu je vratio tj. morao je da povrati jer mu se “obrok” zgadio posle lekcije koju sam mu očitao!
Lekcija je izgledala ovako:

:tornado:
Bankomat je posle lekcije estetizovao problem i doživeo katarzu! :folk metal:
Sad je postao svestan šta je kulturni nokaut koji može da upotrebljava samo uz ironijsku distancu!
Uz sve to je pronašao i žensku stranu koja sad može da se razmaše!

Kad se sve to lepo prokrčka, dobijemo ovo:

Korisnikov avatar
By gossip
divno

izvriskah se od smeha sa drustvom
Korisnikov avatar
By gossip
^ a ja nikako da dodjem sa tijanom :sigh:

fino bas,spremam se da idem na praxu
Korisnikov avatar
By voodoo
nestrpljivo...cekam da mama pogleda Slagalicu pa da mi da terapiju...ej!pa moja emisija na radiju pocela...uh, zaboravio sam se, covece(
Korisnikov avatar
By gossip
imam najgoru upalu misica ikada!
  • 1
  • 387
  • 388
  • 389
  • 390
  • 391
  • 393
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!