Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dark Walker
NATO je bio nemilosrdan! :sigh: #sestra i drugarica #jovanka oroz #merhaba

:taliban:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Homofobija valjda treba da ubije mušku solidarnost koje i tako nema u dovoljnoj meri.
Autohomofobija je reakcija na sprečavanje pružanja solidarnosti.
U Rusiji vlada kultura dijaloga među muškarcima, a u Nemačkoj postoji prećutni dogovor o ignorisanju koje postoji samo kad je drugi muškarac fizički prisutan!
To su velike države i kulture i tamo nema "jebaću ti mater" i "uuu je'ote" ekstremista.
Dok se u Izraelu (najmoćnija mala država pored Švajcarske) dva muškarca gledaju bez previše radoznalosti zato što ih ne zanimaju tuđi poslovi.

Korisnikov avatar
By gossip
Ono kada otvoris Romeo posle 1000 godina i prva poruka u inboxu ti bude "Jebali te kerovi." :lol: :dobrodoslica:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Maximus fantastično piše i razmišlja. Čitam i kapiram da je prošao kroz lep proces ličnog razvoja. :)
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Hrvatska je za mene… KREACIJA! :kroacija: Zagrebi po površini da bi naš’o beli gram.
Koooome more leži ispod Bosne, istok mu se svađa sa konfetom! :leti perje:

Korisnikov avatar
By gossip
ne razumem sklop licnosti da imas 33 godine a plasis se da posaljes fotku lica :facepalm:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Psihološki profil Cece Ražnatović:

Kao žena koja ne obraća pažnju na sujetu i ljubomoru drugih žena (kao što ne obraća pažnju na mušku posesivnost), voli da izaziva osećaj ušuškanosti. Voli da budi u slušaocima i subjektivni osećaj toplote koji može da stvori svojim stilom pevanja. Zbog toga pesme koje peva ne bi imale takvu boju da ih otpeva druga pevačica. Na ovim prostorima ne postoji pevačica sa tom vrstom talenta i to je njena najjača strana.
Flegmatična je i drži stvari pod kontrolom čak i kad “akademskim” građanima muškog pola to ne polazi za rukom. Obraća pažnju na lepo vaspitane ljude koji stavljaju akcenat samo na suštinski bitne stvari i koji ne trče oko suštine kao brojevi oko kazaljke na satu.
Vrlo je optimistična i sigurna u svoju inteligenciju (koja je izrazito visoka) i to joj pomaže da nađe rešenja problema i da bude strpljiva kad svima skače pritisak.
Nije namćor iako je vrlo ozbiljna.

Slika
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2808249#p2808249]Dark Walker napisao:[/url]Psihološki profil Cece Ražnatović:

Kao žena koja ne obraća pažnju na sujetu i ljubomoru drugih žena (kao što ne obraća pažnju na mušku posesivnost), voli da izaziva osećaj ušuškanosti. Voli da budi u slušaocima i subjektivni osećaj toplote koji može da stvori svojim stilom pevanja. Zbog toga pesme koje peva ne bi imale takvu boju da ih otpeva druga pevačica. Na ovim prostorima ne postoji pevačica sa tom vrstom talenta i to je njena najjača strana.
Flegmatična je i drži stvari pod kontrolom čak i kad “akademskim” građanima muškog pola to ne polazi za rukom. Obraća pažnju na lepo vaspitane ljude koji stavljaju akcenat samo na suštinski bitne stvari i koji ne trče oko suštine kao brojevi oko kazaljke na satu.
Vrlo je optimistična i sigurna u svoju inteligenciju (koja je izrazito visoka) i to joj pomaže da nađe rešenja problema i da bude strpljiva kad svima skače pritisak.
Nije namćor iako je vrlo ozbiljna.

Slika
Tko je napisao ovaj profil?
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Upravo sam shvatila da sam danas, za ceo dan izgovorila ukupno... (brojim...) 5 reci.

Prosto ne znam da li treba da mi bude strasno ili simpaticno.
Korisnikov avatar
By gossip
1. Sa 28 se prvi put tetovirao.
2. Sa 28 se prvi put farbao.
3. Jos samo da dam aprilske ispite iz prve i moja kvota za 28 je ispunjena. :D
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Ko o čemu, TV o strpljenju!
Televizor stvarno treba ambalažirati, poslati na VMA, priključiti na otrovnu infuziju koju će primati kroz katodnu cev.
Tečnost lose utiče na struju, a TV je dehidrirao zato što Srbija više nema izlaz na more!
Dok je Neum bio naš i televizija je imala dotok energije, a sada se ne zna ko je ko na estradi! :uplasen:

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Vučić je trenutno najbolji Titov general! Ranije su najbolji bili Dexter i Mr. Burns! Biće još generala, ne bojte se!

Slika

:crveni:
Korisnikov avatar
By gossip
Startovao me na Romeu lik sa Benetton carapama....proslost me proganja! :lol:
  • 1
  • 1001
  • 1002
  • 1003
  • 1004
  • 1005
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!