- 13 Jan 2018, 04:00
Evo idi sa @ANDRIEEXILIA na kafu. Fino djevojce.
Peporučila bih ti da ako si tek došla u Bg prvo sama upoznaš grad dovoljno, s nekim s kim se inače druzis. Onda pratis dešavanja tipa Merlinka (prošla, ali biće nova), tribine, predavanja, žurke. Imaš ovih nekoliko LGBT organizacija koje možeš pratiti na fejsu pa vidi kad je neko dešavanje u njihovoj organizaciji. I imaš žurke - Rainbow Party, WB Community je koliko vidim u nekoj pauzi ali ona DJ-ica redovno pušta muziku. Imaš ponekad ponešto i u KC Gradu i Domu omladine Beograda. Od kafića su ti Smajli i xl cafe na Terazijama. Klub Pleasure.
Vidi, mlada si. Najbolje i za početak dobro da prosto upoznaš BG pa onda polako vidiš gdje koja žurka ima. Mislim dešavanja ima, onako solidno. Samo nemoj da žuriš.
Za početak možeš tipkati ovde. Jeste sumorno i dosadno ali može se i ponešto zanimljivo pročitati.
Nije ti dobra ova strategija 'nova sam, ne znam grad, mlada sam, treba mi neko da me uvede u taj svijet'. Napravila si time odličnu pristupnicu predatorima. Kojih na sreću slabo ima ovde. Budeš li se usudila upoznavati nove ljude preko interneta, trebala bi poštovati osnovna pravila bezbjednosti.
Ne brini, neće ti ništa pobjeći. Ja sam dosta dobro kroz virtualnu distancu upoznala scenu, pa se onda uključila u nju. I ništa nisam propustila.
Kažem ti, samo polako i ništa na tacni.