Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
nemoj da me ispališ...molim te...
Korisnikov avatar
By Macan86
eee tek sam sad shvatio zašto si htela da me odpratiš do kuće...
glup sam :kesa:
Ne samo mislim da je glup potez. Ne mogu da razumem toliko odsustvo racionalnosti kod nekoga da iz inata radis nesto sto ti nije u interesu, nasoseci sebi stetu a opet terajuci pomenuti inat drugime.
Inace me zabole, njegov zivot, njegova stvar i da mogu ne bih se mesao.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Praktičan si samo u teoriji.
A tvoja teorija postaje praksa tek kad ti praktični planovi ispadnu iz ruku. :pokazuje:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2758360#p2758360]Dark Walker napisao:[/url]Marilyn Monroe je pisala pesme koje nije objavljivala. Međutim, o nekima od njih su njene kolege iste profesije imale visoko mišljenje. Zahvaljujući slavnom američkom pesniku Carlu Sandburgu postali su poznati neki tekstovi njenih pesama. Objavljujemo Marilynine dve pesme koje su prvi put ugledale svetlost dana 1972, deset godina posle njene smrti.

NE PLAČI LUTKO MOJA
Ne plači lutko moja
Ne plači
Ja te držim i ljuljam te u sanak
Smiri se, smiri, ja znam da nisam
tvoja majka koja je umrla.

POMOĆ, POMOĆ

Pomoć, pomoć
Pomoć. Ja osećam kako
mi život prilazi bliže.
A sve što ja želim je smrt.

:cita:
Korisnikov avatar
By gossip
Zagorcacu ti zivot dok ne odem.
Korisnikov avatar
By gossip
can't wait for us to leave this shithole
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Čovek posmatra zato što smatra da ne vidi.
A gleda zato što ne želi da se skloni sa leda!!!
Neograničeno kretanje imaš samo ako se kližeš da bi ti izmicala slika za koju želiš da se zalepiš! :diktatura bez diktatora:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Da. Imao sam problema sa ljudima koji su učestvovali u prošlim životima da bi u budućem votžiju zaboravili da se sete buduće prošlosti koja traje. A mi ćemo ovde da sedimo dok ne osedimo. Samo jedna osoba koja kombinuje R'N'R sa naukom je uspela da nađe solomonsko rešenje. :lija: Treba da (p)ostane predsednica sveta, jer ravna ploča predstavlja put na kom nema nekih posebnih problema! :lija:
Nadam se da ima SVE! :snob:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Kad čovek pritisne odgovarajuće dugme, stisne ga sistem kao pretesno odelo koje moraš da zakopča(va)š! ::dugmad:
A to nervira kao otkopčan šlic i nevidljiv blic! :party:

Korisnikov avatar
By gossip
ono sto ja imam nema svako i nije svako zasluzio
ja cu otici
a ti ces ostati da trunes ovde
Korisnikov avatar
By Macan86
znaš...Ne znam da tumačim tvoju dvosmislenost,ali sam rešio da te zbrzim kad se budeš vratila pa kud puklo da puklo...Ili ću da izvučem šamarčinu ili ću da te smuvam...
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Neću da jedem sa poda kao svinja zato što ponovo moram da brstim zbog novonastale suprasnosti! :vegi:
Kome štala nikne da bi pala... nebo i zemlja mu se svađaju nad krestom! #fontana

:kolo:
Korisnikov avatar
By Kler
Samo nemoj da pravis sranja.
Korisnikov avatar
By gossip
I kao sto sam mislio,ta tvoja kombinacija nece uspeti....I sta ces sad?

Znam sta cu ja....da uzivam da te gledam dok propadas ^.^
Korisnikov avatar
By Macan86
ja sam glup i smotan i ne znam da flertujem...takođe ne znam da tumačim body language,tek sledeći dan provalim da je neko flertovao sa mnom,ili ćutim kao mumija ili brbljam kao navijen(nema ništa između kod mene),socially sam awkward/invalid,dokazano gazim u autistični spektar...i planiram da te muvam,tako da nemoj da mi se smeješ :kesa:
By Kragi
RyanAir leti dva puta nedeljno iz Nisa za Bratislavu, neretko za 10€ a iz Bratislave do Praga mozes vozom ili busom za najvise iste pare i za 4 sata si tu. Realno dodje mu isto kao Lastina povratna karta Kg - Bg :smeh:

**Aerodromske takse u Nisu su bas niske. Nikakve.
**Jasno, avio karta low cost kompanija ne podrazumeva prtljag osim rucnog ali ono 10€ doplate nije strasno.
Korisnikov avatar
By Macan86
Malena,ne znam šta se dešava sa tobom i zašto si se naglo povukla...muvanje na stranu,zgotivio sam te i nedostaješ mi...
Korisnikov avatar
By Macan86
svo troje ste toksično i više mi je pun kurac,nisam dužan da trpim vaše histerične napade i vaša izdrkavanja.Krajnje je vreme da se pokupim i idem,a vi vadite oči jedni drugima,bite se,ma radite šta vam je volja,niste moj problem i ne dugujem vam ništa!

A ti mala,ne znam da li nemaš kredit,da li si u nekoj depresivnoj fazi ili te jednostavno boli stojko za mene ili šta već...ali hteo bih da ti budem prijatelj,možda i malo više od toga,ali ...ne znam...evo ne znam ni šta da ti kažem,i da li vredi da ti išta kažem,ni da li je mogućže da uopšte neko dopre do tebe i približi ti se...ne znam,više ništa ne znam

ne znam ni zašo uopšte pokušavam da izgradim bilo kakv odnos sa nekim pripadnikom ljuckog raoda uopšte
Korisnikov avatar
By Kler
Kada sve ovo prodje, zelim da budem deo tvog zivota, jer te volim kao osobu i bitna si mi posle ovoliko vremena.

Spremne? Ajde. Pa sta bude. Jbg. Mada, sam malo isparanoisana.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Najgora laz koju si ikad izgovorila je 'volim te'.
A nikad nisi znala ni da volis, ni da lazes.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
BUT IN THE DEATH’S FACE
THERE IS NO FEAR -
BETTER OFF DEATH THAN LIVE AS A SLAVE!
  • 1
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 177
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!