Hajde da vam ispricam koliko mi je zabavno bilo poslednjih par dana
Kao sto svi znate usvojio sam macka koji je bio super dok jednog dana nije "poludeo"
pod "poludeo" mislim da je postao horny,a svi znamo da je njima sada sezona parenja. Pa je prcao sve redom,od namestaja do moje ruke.
Elem posto voli da bleji na prozoru i gleda napolju sta se desava, Jednog dana je ugledao macku kako ga doziva mjaukanjem. I od onda,vristanje,mjaukanje,grebanje po vratima,a ja ne mogu da ga pustim,em ne znam da li ce da se vrati ili ne znam da li ce neka druga macka ili pas da ga napadnu,em mogu kola neka da ga pregaze....
Elem oni su se toliko dobro nanjusili da je macak uspeo do vrata da dodje i da ga doziva. Ovaj grebe,vristi,razvalio vrata...
I ja sta cu,setim se i farmakologije da se mackama daje diazepam protiv anksioznosti ili kao preoperativna priprema. I dam ja njemu dozu za spavanje. I tu ga umirmim (privremeno).
I jedno vece kada sam ulazio u stan on je uspeo da izleti napolje. Tu noc sam proveo neprospavano i na sedativima. I od te veceri,ta macka dolazi svako vece po mog macka i ceka ispred vrata. Skontao sam da se jure oko zgrade i da je ovaj moj zaskace i to je to. I tu ja skupim hrabrosti pa pocnem da ga pustam napolje.
I nocas mi cale svratio da prespava i navatasmo mi tu drugu macku kad ono nije macka nego MACOR. I onda smo ih posmatrali,igraju se i sto bi moj drug rekao rkaju medjusobno.
Tako da mi macak ima momka. I nocas je bio sa njim,evo sad se vratio.