Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Ja verujem ćiriličnim slovima (uglavnom ih koriste srpski desničari) samo ako je papir na kom "borave" doneo levoruki Hrvat!
Nije mi bitno šta piše! Bitno je gde je nešto napisano.

By Kragi
Na moju nezainteresovanost lik od 29 godina, na grindru, mi kaze

Slika

Da znam
By Kragi
Nisam bio na romeu godinama, skoro pa deceniju. Ne bih ni sad bio da mi app lokaciju nije automatski pomerio na Kg kad sam dosao a ja posle 5 dana video poruke u inboxu :smeh:
Odusevljen sam nekom novom generacijom "klinaca" koju sam upoznao tamo i jako mi je zao sto se necemo intenzivnije druziti. (:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Doslovno isti problem imamo sa CityExpress-om. Pošiljku iz Beograda u Beograd nisu uspeli da dostave od UTORKA, svaki dan odlagali, i sad će stići tek u sredu. Katastrofa.
By Kragi
Meni nije nista bitno samo mi je krivo zvog ljudi koji su slali jer ce im se vratiti paket. Ponudio sam da snosim te troskove ali nisu hteli jer je dogovor bio da to stigne do danas i jasno im je da je PE zakazao.
Uzas kako kurirske sluzbe u Srbiji funkcionisu.
Razmisljam sta bi bilo da je nesto vazno trebalo da mi stigne!? (:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa mogu ja da ti stignem, ovako doterana, Kragi. :dude:
Korisnikov avatar
By gossip
volim last minute ponude a OBOZAVAM last minute otkazivanja -.-
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Milošević (Dexter) je zauzeo ceo politički prostor (levi, desni, severozapadni, periferni, etc...) zato što je srednji put put u pakao/izlazak iz raja!
Kaz'o je da smo u bitkama i pred bitkama. To znači da treba da budemo fizički prisutni dok se mentalni sklop vraća nazad da bi popraviJo to što je zasrao!
I rek'o je da te bitke nisu oružane. Hteo je da kaže da uopšte ne treba da se odigraju. I rek'o je da ni takve nisu isključene. Hteo je da kaže da je neko pritisnuo opasno dugme koje treba isključiti da bi sinulo svetlo!

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Srpska unutrašnja politika je puna kobiljeg kolebanja i bivoljeg bivstvovanja! Kad se sve to pomeša, dobiješ ri(n)tanje.
Korisnikov avatar
By Macan86
ladno sam juče zaboravio da glasam :kesa:
Korisnikov avatar
By gossip
Ma svakako bi magic pobedio svakako bi trebalo da se vrati makar da se zahvali.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Mene je našao baš za novu godinu da uhvati neki crevni virus, prenela mi bratova deca. Ova godina mi je bila rekordna sa 2 prehlade i 2 sraćkalice, to ne znam kad mi se pre desilo. Obično ne bolujem nešto naročito tokom jeseni i zime.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Ako neko može da mi pošalje onu moju power point prezentaciju, neka mi pošalje privatnu poruku. Stvarno mi treba. :chilling:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pijem sad protein od graška sa ukusom čokoladnih pralina uz dodatak glutamina.
Ima neki bezveze ukus.
Poslednji put kad sam ga uzeo imao sam istog dana strašnu mučninu i posle 3 dana neke stomačne tegobe, ali računam da je to bio virus koji je kružio po familiji, svi su imali slične probleme. Bilo bi tragično da sam intolerantan na ovako kvalitetan izvor BCAA i arginina.
Korisnikov avatar
By Macan86
živim sa nezahvalnim,bahatim,bezdušnim idiotima kojma nikada ništa nije dovoljno dobro i koji moraju da mi se poseru na svaki dan...
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Ko mirno spava u nemirnom svetu, u REM fazi leži pod žiletom! :ana karenjina:
Kome krevet stoji kao astal, obroke mu serviraju pred svetom! :njegoš:

Korisnikov avatar
By gossip
Hajde da vam ispricam koliko mi je zabavno bilo poslednjih par dana :lol:
Kao sto svi znate usvojio sam macka koji je bio super dok jednog dana nije "poludeo"
pod "poludeo" mislim da je postao horny,a svi znamo da je njima sada sezona parenja. Pa je prcao sve redom,od namestaja do moje ruke.
Elem posto voli da bleji na prozoru i gleda napolju sta se desava, Jednog dana je ugledao macku kako ga doziva mjaukanjem. I od onda,vristanje,mjaukanje,grebanje po vratima,a ja ne mogu da ga pustim,em ne znam da li ce da se vrati ili ne znam da li ce neka druga macka ili pas da ga napadnu,em mogu kola neka da ga pregaze....
Elem oni su se toliko dobro nanjusili da je macak uspeo do vrata da dodje i da ga doziva. Ovaj grebe,vristi,razvalio vrata...
I ja sta cu,setim se i farmakologije da se mackama daje diazepam protiv anksioznosti ili kao preoperativna priprema. I dam ja njemu dozu za spavanje. I tu ga umirmim (privremeno).
I jedno vece kada sam ulazio u stan on je uspeo da izleti napolje. Tu noc sam proveo neprospavano i na sedativima. I od te veceri,ta macka dolazi svako vece po mog macka i ceka ispred vrata. Skontao sam da se jure oko zgrade i da je ovaj moj zaskace i to je to. I tu ja skupim hrabrosti pa pocnem da ga pustam napolje.
I nocas mi cale svratio da prespava i navatasmo mi tu drugu macku kad ono nije macka nego MACOR. I onda smo ih posmatrali,igraju se i sto bi moj drug rekao rkaju medjusobno.
Tako da mi macak ima momka. I nocas je bio sa njim,evo sad se vratio. :setnja:
  • 1
  • 999
  • 1000
  • 1001
  • 1002
  • 1003
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!