Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stardust81
Cestitam Gossip!!!!
1000-a stranica na ovoj temi započeta tvojim postom!
Korisnikov avatar
By gossip
ooooooo pa hvala :D pa ja sam najvise i spamovao na ovoj temi sve ove godine :D

ont:

Mojoj mami i svima koji danas slave,sretan badnji dan!
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Uskrs padne na 1. maj da bi se digle kuka i motika, jer ljudi vode rat protiv poljoprivrednih radova i gradskog blejanja koje nadrasta fizičku materiju da bi pobegla (vaskrsla) vugla! Molim!

By Kragi
Elem, juce sam maltene ceo dan bio u Bg-u i ceo dan mi je pistao grinder. Ne znam koji ce vam saune? :smeh:
Korisnikov avatar
By bothways
Bio si u jednom trenutku vrlo blizu mene :P
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2806518#p2806518]bothways napisao:[/url]Bio si u jednom trenutku vrlo blizu mene :P
:neznam:

Nego, nisam ocekivao toliko isecenih glava (ne znam samo od koga se kriju u milionskom gradu?) mada salju slikr kroz poruku bez problema a i to mozda zato sto mi na profilu jedino pise "bez face pic ne razgovaram" :yes:

Ont:
Bio sam do Zare u Knezu pa u Uscu, izmedju ostalog, i to uospte nije Zara. Zapravo sad kontam neke ljude koji je pljuju dok sam je ja uvek branio.
Dakle to nije Zara to je neki outlet u oba slucaja gde iz poslednje kolekcije mozes da kupis par stvari i to u velicini koje su ostale. Frapantno mi je da npr nema ni basic belih majica a o vunenom i kasmir basic programu da i ne govorim. Sranje na kub. I ne SALE nije poceo, mozda je od danas tako da je stvarno zabrinjavajuce koliko postuju musterije u Srbiji koje btw cenu artikla, zbog carine, placaju bar 20% vise nego prosecan Evropljanin.
Korisnikov avatar
By gossip
Drugari ako znate nekog ko sisa pse i dolazi na kucnu adresu,molim vas posaljite mi broj u inbox,hvala! :) Beograd samo (boze zvucim kao oni sa grindra) :lol:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Zašto uživam u zagrobnom životu iza žive ograde? :uplasen:
Ispred nje je sve mrtvo, a kotrljajući grmovi se kotrljaju da bi svaki govnovalj koji se digne na zadnje noge imao u šta da gleda.

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Pčela (koja predstavlja moje neprijatelje) ubada i umire jer gubi žaoku nakon uboda. Može da je upotrebi samo jednom. :pokazuje:
Osa (YA) ubada, vadi žaoku nakon uboda i može da je upotrebi X puta. :smug:
By Kragi
Imao sam neki smrtni slucaj u siroj porodici pa sam se danas ceo dan jebavao putujuci i vracajuci se nazad zbog sa'rane. :sarana:
Pokusavam da se setim kada sam poslednji put spavao? :misli:
Korisnikov avatar
By gossip
*ulazim u apoteku*
Zena ispred mene kupuje apsolutno nepotrebnu kolicinu lekova protiv prehlade i gripa i na sve to jos bensedin od 5mg...da bude mirna za praznike. :lol:

meni ce trebati od 10 :ozbiljan:
By Kragi
Slika

:sweet:

Diskrecija zagarantovana :D
Elem, sto mi drago sto me na ulici prepoznao neko na osnovu slika sa gay dateing site-a )pa makar to bio peder).
Korisnikov avatar
By bothways
^ To mi se stalno dešava (da prepoznajem ljude na ulici sa gej dejting sajtova, ne da se javljam ljudima da sam ih video negde... doduše, par ljudi je mene tako prepoznalo i pozdravilo na grindru). xD
Korisnikov avatar
By gossip
^ meni su dolazili na posao i javljali se pred koleginicama o cemu pricamo :lol:
užas. juče sam otišla sa dečkom da upoznam njegovu tetku i tetka. i on me upozorava kao baš su nazis i ovaj tetak bio u hitler's youth i ja to ostavim po strani mislim preuveličava situaciju kao i obično i podjebava me jer mu je tetak nemac.

i tako sedimo mi tu, pričamo, pokazuje nam ona (tetka) njenog mačka i dođe ovaj mali kod mene u krilo i ja ga mazim i vidim ima neku igračkicu plišanu svinju.
joj baš kjut i on je gricka i gura i kaže ona "he hates him!" i pitam ja zašto ga mrzi dok stavljam igračkicu na stranu na kauču da je ovaj ne pojede i kaže ona "don't put the pig on the couch! he hates him because he's muslim, his name is mohammad!" ... :cut:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
^ ^ Ali taj mentalni sklop da svinja bude musliman.... Sreća pa mu to nisu roditelji.
By Kragi
:smeh: a meni smesno, majke mi

Inace mi je ok kad gajis netoleranciju prema necemu sto je i samo netolerantno.
  • 1
  • 998
  • 999
  • 1000
  • 1001
  • 1002
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!