Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By heksagon123
Punije žene su mi vrhunac seksipila + djeluju moćno na na neki način, moćno i sexy, Ludim za njima, ludimmmm.
Slika
Korisnikov avatar
By voodoo
Heksagon123,hvala na fotkama,ja iskreno mislim da su sve zene lepe,a da su muski uglavnom stoka.moguce je tome presudan bio odgoj kod mojih cura-baka,mama,druga baka,tetke hehe))al tako je)
Korisnikov avatar
By heksagon123
Meni je iskreno svejedno - patrijarhat/matrijarhat.... Ne doživljavam nikoga kao stoku, ne znam zašto misliš da su muškarci stoka...... imaš žena koje su stoke također, ali eto, ja ih volim i moje srce i tijelo ih voli pa im sve opraštam :)

Ove slike su bile namijenjene za moje sestre lezbijke da pasu oči i imaju našta drkat ;) , kao što sam i ja sad. Uživajte!
Korisnikov avatar
By voodoo
kontam sve nego eto...mama vec dvadeset kusur godina nema nikoga kraj sebe jer se boji 'da ne naidje na neku budalu' to su njene reci,a da znas da je u pravu,pa znas koliko godisnje ubiju zena u srbiji,te nasilje,itd itd...
ali da,malo sam preterao sa generalizovanjem,naravno da ima i vakvih i onakvih tu i tamo,al opet ...
By Kragi
Nije da me je bilo ko pitao ali ja sam za ravnopravnost polova bez isticanja dominantnosti bilo kog u bilo kom smislu.
Korisnikov avatar
By voodoo
to ima smisla i ja naginjem ka tome,ali u praksi je drugacije,uglavnom,nazalost
By Mi mala
[quote="Taki"]

>>> rupice na obrazima prilikom osmeha
>>> jutarnja faca nakon umivanja (jer su oči i sam pogled drugačiji nego tokom dana)
>>> više od jedne minđuše na uhu
>>> crveni karmin
>>> žena za volanom nekog džipa ili uopšte u nekom autu koji je čudovište od mašine
>>> trenutak kad devojka prekrsti noge
>>> ženske lokne
>>> žena koja priča italijanski
>>> negovani nokti
>>> ženski način hoda
>>> prirodnost
>>> ženski vrat, ramena, leđa, usta, noge, obline, guza, stopala, šake, stomak, jooooj sve... (ma u suštini žensko telo je jedna prava kolekcija fetiša)
>>> prodoran pogled
>>> krupne oči
>>> šarmantnost
>>> žvakanje žvake
>>> baby face
>>> štikle
>>> nežna koža
>>> lep osmeh

Slazem se :D
Korisnikov avatar
By heksagon123
voodoo napisao:to ima smisla i ja naginjem ka tome,ali u praksi je drugacije,uglavnom,nazalost
Niti je sve tako crno kako tvrdite,a nije ni bistro. Poanta je da bi se žene tokom svog života morale naučiti mehanizmima obrane od situacija u koje bi mogle upasti- nasilje/neravnopravnost itd. Svaka žena ima svoje mehanizme obrane, neke su u tome jako uspješne, neke slabije, jbg-a.. Znaš ono kill, or be killed.- e pa to je formula za uspješnu ženu, tako je to.
voodoo napisao:kontam sve nego eto...mama vec dvadeset kusur godina nema nikoga kraj sebe jer se boji 'da ne naidje na neku budalu' to su njene reci,a da znas da je u pravu,pa znas koliko godisnje ubiju zena u srbiji,te nasilje,itd itd...
ali da,malo sam preterao sa generalizovanjem,naravno da ima i vakvih i onakvih tu i tamo,al opet ...
Ova situacija me podsjeća na ovo iz nekog razlika- zamisli plažu na kojoj se nerijetko dogodi napad morskog psa i pogine godišnje tipa pedeset ljudi, imaš ljudi koji će se i dalje kupati bezbrižno jer su avanturisti i odlazit će u duboko, imaš one koji će ići u umjereno duboko i biti skroz oprezni i na muhu koja sleti na rame,a imaš i one koji će samo gledat sa plaže jer se tako osjećaju sigurni i ugodno u vlastitoj koži . Tvoja mama je ovo posljednje. I to je sasvim normalno za današnje vrijeme. Nikome nije lako. Osjećam se i ja jednako poput tvoje majke, iskreno što se tiče žena i dejtanja, želim djevojku ali se bojim na što ću naić pa samo promatram sa plaže i samujem što mi zapravo i ne predstavlja problem jer mi je to ugodno, nažalost godine mi trebaju da zaboravim onu od prije, da bih se mogla upustiti u" dublju vodu" i naći neku ženu. Nekako mi se momentalno ne da iz mog komfora i sigurnosti,a mislim i da će potrajat, tako da ne zamjeri majci i ne krivi za sve muški rod, evo, i u lezbjkom svijetu gdje smo dvije žene može biti tako...kao što može biti nasilja i u lezbijskoj i gej vezi...
Korisnikov avatar
By voodoo
shvatam.nego moram da pojasnim,moju majku nije niko zlostavljao,daleko bilo,vec eto,pati za ocem koji je davno nastradao,oni su bili jako vezani i zaljubljeni,i njega ne moze prezaliti,pa iskreno mislim da joj je to sto ne zeli nikoga a tako kaze kao sto sam rekao,samo izgovor...voli da spava,ja joj cesto govorim da ce citav zivot prespavati,i zao mi je,volim je,zeleo bih da uziva,a ja sam joj tu ventil i ona gleda samo meni da ugodi a i baki,mislim da se ona samostalno nametnula kao rob ove kuce,ali zar nisu sve majke robovi svoje dece na ovaj ili onaj nacin... -.-
Korisnikov avatar
By heksagon123
Pa dobro, to je razumljivo. Ja isto da sam imala ženu koju volim i da je umrla, vjerovatno isto ne bi nikada imala nijednu poslije toga jer jednostavno sam takakv mentalni sklop. Vjerojatno je i tvoja majka. Nema tu ništa loše, jednostavno mi ne patimo tako, nama je tako bolje... Ako vam želi ugoditi to je zato jer vas voli i jer se želi sa nečime okupirati pa ti se čini da je "rob kuće", ona se sigurno ne doživljava kao rob niti joj je teško to što radi...
Ma robovi su i očevi i majke, te daj pare, te ovo ono, na kraju se ispostavi da dječurliji cijeli život moraš pomagat, dokle si živ., ispada da nikada ne odrastaju,a zadaća roditelja je da stalno bude oslonac, čak i kada nikoga drugoga nema i svi odu, roditelji ostaju uvijek sa svojim djetetom. Da ga vade iz govana, da mu budu oslonac, da ga ohrabruju.
Korisnikov avatar
By voodoo
ranije sam se stidio sa njom da odem bilo kuda,ne znam u fazonu niko ne ide sa mamom a ja da se pravim pametan,pa tako je uglavnom mladi to izbegavaju.sad se uopste ne stidim da idem s njom bilo kuda,mi smo postali pravi jarani,samo joj zameram sto nije pricljivija,kad joj nesto dodje,ona spava,i cuti,a voleo bih da kaze sta je muci.mislim da smo blizi zadnjih par godina kao nikad i voleo bih da tako i ostane,moj zivot bez majke ne bi imao smisla
Korisnikov avatar
By heksagon123
Slika

......................................................................................................................................................................................................................................

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!